Şimdi Ara

CS Source nasıl online oynarım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu söyleyeyim üst konu cs source online oynama anlatımı değişmiş çok eski konu içeriği değişmiş ve hiçbir şey bulamadım oradan.

Ben arkadaşımdan aldığım cs source cd'sini yükledim bir tane setup vardı kurdum , sonra açtım oyunu botlarla oynanıyor normal bir şekilde ama nasıl online oynayabilirim source'yi?

• Konsola version yazınca çıkanı buraya yazabilir misin ?

örnek :
    Protocol version 47
    Exe version 1.1.2.5 (cstrike)
    Exe build: 10:56:59 Oct 3 2005 (3266)
  • Protocol version 5
    Exe version 1.0.0.10 (cstrike)
    Exe build: 12:27:35 Sep 29 2004 (2153)
  • kardeş aslında oyunun online oynananilen versiyonu bende mevcut linkleriyle beraber..aslında bura koyarım ama %90 konusu var diye ya konuyu silerler yada kitlerler o yüzden koymuyorum ama eğer admin abimiz izin verirse yardımcı olmaya çalışırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 23 Mart 2009; 15:32:57 >
  • İhsan senin bana verdiğin o linkse eğer az önce denedim 5kb dan yukarı çıkmıyor site çok yavaş gamerzx sitesi lion.gamerx filandı.

• quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

İhsan senin bana verdiğin o linkse eğer az önce denedim 5kb dan yukarı çıkmıyor site çok yavaş gamerzx sitesi lion.gamerx filandı.

o değil beşka bi tane buldum linkler filefactoryden *orrenttide var...Ve ben indirdim şuan oynuyorum..
    üstelik kurulumdan sorna updateye filan ihtiyaç yok kur oyna..neyse aç msn atayım bari..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 23 Mart 2009; 15:40:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CD var elimde , bendeki source'u silip seninkileri kurayım ben en iyisi Ceyhun , teşekkür ederim.İnternetim sınırsız bu arada.
    İhsan sen de sağol gerek kalmadı Ceyhun'unkileri bir indireyim olmazsa bakarız.
  • quote:

CD var elimde , bendeki source'u silip seninkileri kurayım ben en iyisi Ceyhun , teşekkür ederim.İnternetim sınırsız bu arada.

Silmene gerek yok bunlar sadece patch ve update oyun kurulu olması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çeyun

quote:

CD var elimde , bendeki source'u silip seninkileri kurayım ben en iyisi Ceyhun , teşekkür ederim.İnternetim sınırsız bu arada.

Tamam sağol verdiğin linklerin hepsini mi kurmam lazım?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Çeyun

quote:

Tamam sağol verdiğin linklerin hepsini mi kurmam lazım?

Evet önce ilk 3 link zaten 1 dosya var içinde, sonra diğer 2 patch i sırasıyla, yanlarında tarihler var zaten .

• Online oynamak için source'un orjinal olması şart mı?
  • @MissedCall
    Hayır.

@Mertcan
    Hacı bence steam al, birlikte GG ZM DM SURF akalım css
  • Konu dışı : Beyler peki CS source u nerden bulabilirim,yükleyebilirim.Hiçbir arkadaşım oynamıyor ve cd bakımından yardım edebilecek biri yok.Botlarla bile olsa oynamak isterim arada...Cs 1.6 dan sıkılıp çıkınca uğraş olur...
  • Online oynamak için orjinal olması şart değil , Yağız şimdi steam'a para veremem zaten ailem internet parasından şikayetçiler Ama inşallah alırım bir ara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gFbMaTT

Konu dışı : Beyler peki CS source u nerden bulabilirim,yükleyebilirim.Hiçbir arkadaşım oynamıyor ve cd bakımından yardım edebilecek biri yok.Botlarla bile olsa oynamak isterim arada...Cs 1.6 dan sıkılıp çıkınca uğraş olur...

Öylesine sormuşsun fakat yine uyarmak istedim . Css ile cs 1.6 bir arada yürütmen çok zor . Aim'in maffolur .Ne sourceden bir şey anlarsın ne de 1.6 ' dan . Ama yok ben yine de oynayacağım öyle bir kaygım yok diyorsun kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: TR4NC3

quote:

Orjinalden alıntı: gFbMaTT

Konu dışı : Beyler peki CS source u nerden bulabilirim,yükleyebilirim.Hiçbir arkadaşım oynamıyor ve cd bakımından yardım edebilecek biri yok.Botlarla bile olsa oynamak isterim arada...Cs 1.6 dan sıkılıp çıkınca uğraş olur...

Öylesine sormuşsun fakat yine uyarmak istedim . Css ile cs 1.6 bir arada yürütmen çok zor . Aim'in maffolur .Ne sourceden bir şey anlarsın ne de 1.6 ' dan . Ama yok ben yine de oynayacağım öyle bir kaygım yok diyorsun kolay gelsin

CS source hiç oynamadığım için çok merak ettim.Çok fark ediyorsa 1.6 ya devam...

• quote:

Orjinalden alıntı: MissedCall

Online oynamak için source'un orjinal olması şart mı?

deiL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.