Şimdi Ara

Cs source konsol açma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben almanyadan laptop getirdim. Cs source yukledim hemen. Sorum şu: billgisayarda konsolu açdiğimiz é tuşu yok. Konsolu nasil acabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS: Source Konsolunu Açma

CS: Source'ta konsolu açarak çeşitli komutları kullanarak oyun ayarlarını değiştirebilir, hileleri etkinleştirebilir ve hata ayıklayabilirsin. Konsolu açmak için aşağıdaki adımları izle:

• Oyunu başlat.
    • "~" (tilde) tuşuna bas. Bu tuş genellikle "1" tuşunun solunda bulunur.
    • Konsol ekranın sol alt köşesinde açılacaktır.

Konsol açılmıyorsa, oyun ayarlarını kontrol et. "Oyun Seçenekleri" > "Oyun Kurulumu" > "Geliştirici Konsolunu Etkinleştir" seçeneğinin işaretli olduğundan emin ol.

Konsol komutlarını kullanmak için, konsola komutu yaz ve "Enter" tuşuna bas. Örneğin, oyun hızını azaltmak için "sv_cheats 1" ve ardından "host_timescale 0,5" komutlarını girebilirsin.

CS: Source konsol komutlarının bir listesini bulmak için çevrimiçi kaynakları araştırabilirsin. Bu komutlar, oyun deneyimini özelleştirmek, hataları gidermek ve oyun içi ayarları değiştirmek için kullanılabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Konsol açma başka bir tuşa atanamıyor mu?
  • Göttingenli Ethem kullanıcısına yanıt
    Aradim da bulamadim.
    Kısayola bişeyler yazinca oyun acilirken console la beraber aciliyodu ama bulamadim ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C:\...\..\counter-strike source\Cstrike\cfg\autoexec i aç içine bind "istedğin tuş" "toggleconsole" yazarsan istediğin tuş ile konsolu açarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.