Şimdi Ara

cs source (elimden geleni yaptım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bnim videom elimden geleni yaptım frapsla çektiğim için oyun birazda kasıyordu :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=dhR_Oc3iE_E

oy verirseniz sevinirim

• Bence Daha çok Gelişmen LazımBirini Vurmak İçin Yaklaşık Yarın Şarjor Harcıyorsun Hemde Tarıyorsun Colt İle Ama olsun genede emek harcamışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 17 Ekim 2007; 19:08:29 >
  • oyun kasıodu ne yaptığımı anlayamadım ama o oyunda 5 mermıyle adamda vuruodum :D kastağı için geçen oyuna girer girmez yerden aldığım silahla 5 adam vurduğum için serverda ban yedim sebebini hala bilmiorum :D admini vurdum herhalde ama gelişeccem hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_KeStR -- 17 Ekim 2007; 19:14:34 >
  • bunlar sanırım şu salak botlar adamın önünde 10 takla atarsın hayla ateş etmez sana
  • bnim botlarıma salak deme bn onları eyittim hem onlar önünde durduğun zaman ateş etmiolar değil ettikleri zamanda pis koyuyolar bnim canı 18'e düşürdüler zar zor kurtuldum :D
  • nasıl bildim ama adamın suratına yarım saat bakıyorsun hayla ateş edicek
  • source oynarken önce demo al o zaman kasmaz. sonra o demoyu oynatırken fraps ile kaydet.

demo almak için console'ye birşeyler yazılıyordu ama ne olduğunu tam olarak hatırlamıyorum. burada paylaşırsanız sevinirim.

galiba record demo diyorduk. demo dosya adı oluyordu. sonra play demo diyorduk emin değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o demo dediğin şey replay gibi bişey herhalde demi :D yani önce oynuorsun sonra izliyorun bilseydim öle yapardım daha iyi oynardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mert_KeStR

o demo dediğin şey replay gibi bişey herhalde demi :D yani önce oynuorsun sonra izliyorun bilseydim öle yapardım daha iyi oynardım

botlara karşı nasıl bir iyi oynama sergilemeyi düşünüyorsun çok merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

quote:

o demo dediğin şey replay gibi bişey herhalde demi :D yani önce oynuorsun sonra izliyorun bilseydim öle yapardım daha iyi oynardım

af buyur

• quote:

quote:

quote:

af buyur

sorun değil

• quote:

evet replay gibi oluyor. o sırada fraps ile kaydetmediğin için oyun da takılmıyor. sonra replayi oynatırken fraps ile kaydediyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

af buyur

sorun değil

ok

• quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

quote:

evet replay gibi oluyor. o sırada fraps ile kaydetmediğin için oyun da takılmıyor. sonra replayi oynatırken fraps ile kaydediyorsun.

güzelmiş bilseydim hemen yapardım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.