Şimdi Ara

Cs riven satisa cikarsa oyunu birakiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cs riven riotun o kadar aciklamasindan sonra satisa cikarsa lolu birakicam.
    Burayada yazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bırakmayanı ?
  • ßß
  • cikmayacak ve birakmayacaksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Bırakmayanı ?

Dilenci

• bak bak bak hareketlere bak. ona bakarsan ben pulsefire ezreali türk lirası ile 55 liraya aldım, herkesin bu fiyattan alabileceği ve asla indirime girmeyecek bir kostümü, 15 yaşındaki bir velet gitti kutudan düşürdü. Ben dedim mi ben oyunu bırakıcam diye. Sanki gidip bir kostüme 50 küsür para verdin, altı üstü zamanında satın aldın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sinavdan sonra oynanicak oyunlar
    5 yıl önce açıldı
    Pubg mobile uc kodlari alinir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

bak bak bak hareketlere bak. ona bakarsan ben pulsefire ezreali türk lirası ile 55 liraya aldım, herkesin bu fiyattan alabileceği ve asla indirime girmeyecek bir kostümü, 15 yaşındaki bir velet gitti kutudan düşürdü. Ben dedim mi ben oyunu bırakıcam diye. Sanki gidip bir kostüme 50 küsür para verdin, altı üstü zamanında satın aldın.

Ben o skini alirken birdaha satisa sunulmiyicak diye aldim ? Varmi daha otesi bu asabi tavirlarinada ayar oluyorum keyif benim birakirim birakmam buraya yazma o zaman bizene dersen yazili bir sekilde dursun diye yazdim

• HAKLISIN HEWAL BIRAK SONUNA KADAR HAKKIN

• Yaz benide

• Satışa çıkmayacak
  • çekilişe katılmak istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bak bak bak hareketlere bak. ona bakarsan ben pulsefire ezreali türk lirası ile 55 liraya aldım, herkesin bu fiyattan alabileceği ve asla indirime girmeyecek bir kostümü, 15 yaşındaki bir velet gitti kutudan düşürdü. Ben dedim mi ben oyunu bırakıcam diye. Sanki gidip bir kostüme 50 küsür para verdin, altı üstü zamanında satın aldın.

ben 30 liraya aldim knk seni kazıklamışlar
  • Tüm riot diyor ki kendi kendine "şu 97'li arkadaşım bu kostüm tekrar satışa çıkmayacak diye almış biz bunu tekrar açmayalım ayıp olur".

Ya bi git gece gece çolukla çocukla uğraşamam.
  • quote:

Tüm riot diyor ki kendi kendine "şu 97'li arkadaşım bu kostüm tekrar satışa çıkmayacak diye almış biz bunu tekrar açmayalım ayıp olur".

Ya bi git gece gece çolukla çocukla uğraşamam.

Evet sadece ben diyorum :D ritonun satis politikasinin oplugunu bilmiyorsun konusuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: nub06

çekilişe katılmak istiyorum

ahjahahhahahahahahahahahahahahahha mağaradan çıktım çıkalı böyle gülmemiştim
  • Çekilişe katılmak istiyorum

• Oyuna sezon 2 den sonra başlayan adam bu kostümü beğenmiş. Adamın bu kostümü almaya hakkı yok mu? Yoksa zamanında marketten 975 rp ile satın aldığın kostüm ile millete hava mı atıyorsun? Egonu artık tatmin edemeyeceğin için mi oyunu bırakacaksın? Yoksa Riot Games ile alakası olmayan oyunu ticarete döken elemanlara yüzlerce dolar para bayıldığın için mi oyunu bırakacaksın? Hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ytako

Oyuna sezon 2 den sonra başlayan adam bu kostümü beğenmiş. Adamın bu kostümü almaya hakkı yok mu? Yoksa zamanında marketten 975 rp ile satın aldığın kostüm ile millete hava mı atıyorsun? Egonu artık tatmin edemeyeceğin için mi oyunu bırakacaksın? Yoksa Riot Games ile alakası olmayan oyunu ticarete döken elemanlara yüzlerce dolar para bayıldığın için mi oyunu bırakacaksın? Hangisi?

Egodan dolayi sen degeri olan birseyim degersizlesmesini istermisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: SmallKing1

quote:

Orijinalden alıntı: ytako

Oyuna sezon 2 den sonra başlayan adam bu kostümü beğenmiş. Adamın bu kostümü almaya hakkı yok mu? Yoksa zamanında marketten 975 rp ile satın aldığın kostüm ile millete hava mı atıyorsun? Egonu artık tatmin edemeyeceğin için mi oyunu bırakacaksın? Yoksa Riot Games ile alakası olmayan oyunu ticarete döken elemanlara yüzlerce dolar para bayıldığın için mi oyunu bırakacaksın? Hangisi?

Egodan dolayi sen degeri olan birseyim degersizlesmesini istermisin?

Bir skin senin için çok mu değerli? Hayatında değerli olan başka birşey yok mu? ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 19 Ekim 2014; 23:52:27 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.