Şimdi Ara

cs panelde server ismi değiştirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
8.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Server ismini değiştirirken hata yaptım sanıyorum bir türlü ismini değiştiremedim;

// Server ismi
    hostname “server ismi”

server ismi yazan yere normal ismini yazdım (türkçe karkt. kullanmadan) ama bir türlü değiştiremedim ismi, acaba değiştirirken bilmeden biseymi sildim yardımcı olursanız sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO Sunucu İsim Değiştirme

CS:GO sunucunuzu yeniden adlandırmak, oyuncularınızın sunucunuzu kolayca bulup katılmalarını sağlamak için önemlidir. Sunucu isminizi değiştirmek için şu adımları izleyebilirsin:

1. Sunucu Konsolunu Aç: Oyundayken "~" tuşuna basarak sunucu konsolunu aç.
    2. Sunucu Komutunu Gir: Konsola "hostname [yeni sunucu adı]" komutunu gir. Örneğin, sunucunun adını "My New Server" olarak değiştirmek için "hostname My New Server" yazmalısın.
    3. Enter'a Bas: Komutu göndermek için "Enter" tuşuna bas.
    4. Sunucu Yeniden Yüklenir: Sunucu, yeni isimle yeniden yüklenecektir.

Sunucu ismini değiştirirken aşağıdakilere dikkat etmelisin:

• Uzunluk Sınırlaması: Sunucu ismi 63 karakterden uzun olamaz.
    • Özel Karakterler: Sunucu isimlerinde ":", "*", ">", "<" ve "\" gibi özel karakterler kullanılamaz.
    • Boşluk Kullanımı: Sunucu isimlerinde boşluklar kullanılabilir, ancak önerilmez.

Sunucu ismini düzenli olarak güncellemek, oyuncuların sunucunuzu aramasını ve katılmasını kolaylaştıracaktır. Bu adımları izleyerek sunucu ismini kolayca değiştirebilir ve oyun deneyimini iyileştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • server.cfg dosyasına

hostname "DH CS SERVER"

şeklinde eklemeniz yeterli.

Bunu kaydettikten sonra serveri yeniden başlatmanız lazım, veya server konsoluna "exec server.cfg" komutunu girmeniz lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.