Bildirim
CS Mouse Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çok fazla bir şey diyemem oyunlarla aram yok ama oğlumum CS takımı var turnuvalara falan giriyor Önce Logitech Mx serilerinden bir şey kullanıyordu geçen gün bana golddan Razer Imparator aldırttı. Vardır bir bildiği _____________________________ -
Alternatif fikirler belirtecek baska arkadas yok mu ? :) _____________________________ d4rkz was here today.. {but the memory remains..} -
Geçen ay kampanyadan 130TL ye aldım. Süper bir alet
http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-910-001116-performance-mx-%28darkfield%29-mouse/productdetails.aspx?I_ID=41345_____________________________ Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur... -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Geçen ay kampanyadan 130TL ye aldım. Süper bir alet
http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-910-001116-performance-mx-%28darkfield%29-mouse/productdetails.aspx?I_ID=41345
güzel gerçekten_____________________________
Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.
-
RAZER DEATHADDER ile kıyaslayacak olursak nasıl ? _____________________________ d4rkz was here today.. {but the memory remains..} -
Ya Logitech G5 ya da Razer Deathadder almani tavsiye ederim.Ancak sunu da unutma ki iyi bir mouse alman demek altina da hemen hemen ayni seviyede bir mousepad alma zorunlulugu doguruyor.Obur turlu istedigin verimi alamayabilirsin. _____________________________ -
En uç alternatif Razer MAMBA sanıyorum. Fiyat olarak da, Deathadder'den 2 kat daha pahalı, hatta bir mouse için oldukça yüksek bir rakam. Bu meblayı karşılayabilirim fakat Mamba, 300 tl'nin hakkını verecek bir alet midir sizce? _____________________________ d4rkz was here today.. {but the memory remains..} -
arkadaşım mamba alma deathadder al. neden dersen kablosuz oynamak için 2 katı para vermeye değmez. deathadder kullanıyorum ve alabileceğin en iyi faredir. bu ara imperator çıktı o da çok hoşuma gitti deathadderla rahalıkla yarışır. ergonomileride aynı. imperator ve deathadder bakmanı öneririm. _____________________________ -
Kararım deathadder olacak. Pad olarak steelseries qCk medium düşünüyorum, uyum sağlar mı ? ya da daha iyi bi alternatifi var mı ? _____________________________ d4rkz was here today.. {but the memory remains..} -
-
para sınırın yoksa razer mamba en iyi mouse benim bildiğim ve vespula gamepad tabi daha ekonomik ürünlerde mevcut diamondback olabilir mesela
_____________________________ PC Specs
MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 |
Gaming Gears Entertainment Setup
Samsung G80SD QD-OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium
Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X