Şimdi Ara

Cs Kulaklık Tavsiye..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
9.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kulaklık alıcam da Cs için en iyi ses kasılan en güzel kulaklık hanqisi aicl söylermisiniz birazdan çıkıcam. Ses kasmak istiyorum da

• Buldum bir tane daha yazayım buraya :

Creative HQ140 Kulaklık
    Creative

(0 yorum)

Bizde: 23,58 YTL
    World Card Özel İndirimli 12 Taksit Fiyatı: 21,22 YTL
    Bonus Card Özel İndirimli 10 Taksit Fiyatı: 21,22 YTL
    Kredi Kartı Tek Çekim Fiyatı: 18,86 YTL
    17,23 USD + KDV
    (1,97 YTL'den başlayan taksitlerle)

--------------------------------------------------------------------------------

Özellikler :

Sürücü Tipi :31 mm Neodymium
    Renk :Siyah
    Hassasiyet :110 dB
    Kablo Uzunluğu :1.2 metre
    Tasarım :Boyuna Oturan
    Bağlantı :Altın Kaplama Paslanmaz Jack

Cs Kulaklık Tavsiye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~ Féano[R] -- 4 Ağustos 2008; 11:08:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ~ Féano[R]

Philips SBCHG8050 Titreşimli oyun kulaklığı var . 162,00 YTL yazıyor Weblebi'den alabilirsin tavsiye ederim ama biraz pahalı gibi . Daha ucuz istersen bulurum Surround kardeş . Bence alırsan ya Philips al ya da Sony

162 çok pahalı kardeş yaw ben 50 filandır diye tahmin ettim ucuzları yok mu. Bi kulaklık için o kadar vermek istemiyorum. Yine ses kasılabilecek daha ucuz kulaklıklar yok mu Sony'nin yada Philps in ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Surround

quote:

Orjinalden alıntı: ~ Féano[R]

Philips SBCHG8050 Titreşimli oyun kulaklığı var . 162,00 YTL yazıyor Weblebi'den alabilirsin tavsiye ederim ama biraz pahalı gibi . Daha ucuz istersen bulurum Surround kardeş . Bence alırsan ya Philips al ya da Sony

162 çok pahalı kardeş yaw ben 50 filandır diye tahmin ettim ucuzları yok mu. Bi kulaklık için o kadar vermek istemiyorum. Yine ses kasılabilecek daha ucuz kulaklıklar yok mu Sony'nin yada Philps in ?

Tabii ki vardır kardeş , benimkiyle iyi ses kasılıyor 20 ytl anca etmez ama güzel kulaklık . Ben araştırıyorum bulunca cevap yazacağım

• Kardeş Philips SBC HP200 diye bir kulaklık buldum araştırdım 22 ytl forumlarda wall dedirtecek kadar iyi ses kasılıyor diyorlar ve çok ucuz. Alsam mı onu ?
  • Pcnet dergisinin bu ayki sayisinda 3 sayfaya yakin microfonlu kulaklik tanitmislar ve karsilastirmislar. Fiyatlari falanda yaziyor. Bi al bak istersen bayagi bilgilendirici.
  • Féanor kardeş o kadar da dandik olmasın yaw ses bile kasılmaz onla 50 - 60 a kadar çıksın da bide ben mikrofonlu istiyorum cs deyken konuşabilmek için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için kulaklık
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o kulaklıkla cs mi oynayacaksın ? git dsp500 sennheiser kulaklıklar filan var hatta steelsound 5h gibi aletler varken gerek yok o tür kulaklıklara
  • plantronics a90 + iyi bir ses kartı tavsiyem ancak bu ürünler biraz fiyatlı ben dsp olsun a90 olsun çoğunu kullandım.şuan philips in en ucuz 20 milyonluk falan kulaklığını kullanıyorum işimi görüyor çok Lan game kasmadıktan sonra çok yukarlara gitmenin manası yok.
  • plantronics a90
     Cs Kulaklık Tavsiye..

60 YTL

dsp500
     Cs Kulaklık Tavsiye..

150 YTL

Sennheiser PC 160
     Cs Kulaklık Tavsiye..

129 YTL

Fiyatları aşağı yukarı bunlar.

• ya warya alayı kolpa bunların gıdın yanınızdakı ılk bılgısyarcıya 20 ytl mıclı kulaklıklar war 10 numara ne 60 ytl werıosunz sahsen onları kullanıorum ama 2 gun once dh serwerında yarısı elımde kldı kulaklıgın XD bıtane daha alcam ama cıddı dah a ıyı we karlı oluo
  • en iyisi 5.1 ses sistemi ses kasma allahına kadar ne kulaklığı kulaklarım terliyor hep çekemem bu sıcaklara...
  • Plihps(filips işte solıyemıom )SHD1900 Spr en sevdiğim yönü her zmn solerım adam sağ tarafdan gelıosa ayak seslerı sağ haparlorden werir

EDİT:25 YTL ben 20 ye aldım ayrı tanıdıkdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac Schnitzer. -- 4 Ağustos 2008; 13:31:53 >
  • bende phılıps shp2000 var fena degil.30 ytl ye almıstık.bence güzel yani
  • bence en iyisi mp3 kulaklıgı neden iyi dersen kulağının içine giriyor ve sağ sol seslerini çok iyi alabiliyorsun ...
  • Arkadaşlar bende anlamam bu işlerden gittim teknosaya en iyisinii ver dedim adam verdi 60 YTL ye çok güzel bişey verdi mikrofonu da var çok beyendim ben walla maa kulağımı terletiyo ve başıma ağarlık yapıyp modeli Microsoft LifeChat LX-3000 Güzelmidir nasıldır bu model en iyisi buymuş

• git al prige pr-750 xD zor kırılır kulak terletmez cok fzla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Surround

Arkadaşlar bende anlamam bu işlerden gittim teknosaya en iyisinii ver dedim adam verdi 60 YTL ye çok güzel bişey verdi mikrofonu da var çok beyendim ben walla maa kulağımı terletiyo ve başıma ağarlık yapıyp modeli Microsoft LifeChat LX-3000 Güzelmidir nasıldır bu model en iyisi buymuş

araştırma yaptım baktım gittim mağazalara filan sordum özelikkle counter strike oynayan abilerimiz varmıs calısan onlara danıstım dedi her zaman icin 3+1 en ıyıdır dedı neden dedim adam dene gör dedi ama tabı parak yoktu alamadım ama gercekten en ıyısı 3+1 dedi

• 3+1 ses sistemiyle oynamanı tavsiye ettilerse = QUİT !
  • Cyber Snipa Sonar 5.1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.