Şimdi Ara

CS İLE İLGİLİ SORUM OLACAK BAKAR MISINIZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, aslına bakarsanız eski bir konudur belki ama uzun süredir araştırıyorum üzerinde oynamalar yapıyorum ancak bulamadım, eski bir bilgisayarım var
    İntel core 2 duo işlemci
    2 gb ram
    358 mb mobile intel graphic media accelerator
    kabaca bu özelliklere sahip bir diz üstü bilgisayara sahibim, daha fazla uzatmadan soruma geçiyorum.
    Cs 1.6 da fps 20 yi geçmiyor oyun içerisinde 10-15 arası seyrediyor. çok şeyler denedim sadece bir keresine mahsus fps 30 u falan gördü ama laptopa format attığım için o ayar da şuan yok ve malum fps çok düşüyor, şimdiye kadar bırakın 60 fps yi 35 fps yi bile göremedim, benimle aşşağı yukarı aynı özelliklere sahip pc sahiplerinde bu sorunları yaşadıklarını duymadım, varsa yardımcı olabilecek birileri yardımcı olursa çok duacısı olurum gerçekten aramadığım denemediğim şey kalmadı.Bu arada lolde de fps 10-20 arası seyrediyor, onda da 30 fpsleri görmüşlüğüm var.

*** ekran kartı sürücüsünü kontrol ettim son sürüm yüklü.

• neyi deneyeceksin? atariyle oynamaya çalışsan daha çok fps verir.
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    evet ama kapasitesi belli ben sadece o kapasiteyi kullanabilmeyi istiyorum, daha iyi bir cihaz almasını ben de biliyorum, ancak eldeki imkanlar bu ve ben bunun en olurunu yapmaya çalışıyorum.Belki yardımı dokunabilecek birisi vardır diye buraya danışmak istedim. Teşekkür ederim.
  • zaten siz yapılması gerekeni yapmışsınız en güncel driver kuruluymuş dizüstünde de yeni bileşen de takılmaz ki ekran kartı vs. belki 32gb ssdlerden alınabilir amazondan işlemci ile ssd hızlı iletişimde bulunursa daha hızlı alır bilgiyi ekran kartı ama çok fark etmeyecektir çünkü bileşenlerin işleme hızı ortada aynı yine sadece veriyi daha hızlı alıyor işlemci fps etki eder mi emin değilim ssd takılıyor mu o dizüstüne ondan da emin değilim ekran kartı değişmiyorsa uğraşmayın derim ben
  • Bay Kaktüs kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını değiştirmeyi okumuştum ben de bir yerden, kontrol ettim benim ekran kartım değişecek, çıkartılıp yerine yeniden takılacak gibi görünmüyordu, ama bi internet sitesinde bi yorumda aynı modele sahip birisinin değiştirdiğini okudum, çok da kurcalamadım açıkçası donanımsal bilgi eksikliğimden, ssd de etkide bulunmayacaksa çok gerek yok o zaman ona, youmun için teşekkür ederim, peki daha 1 ay önce en azından bi ayar yapıp 30 fps ye ulaşmıştım :D yapılabilecek bildiğin bir bilgisayar ayarı ve ya oyun içi ayar varsa paylaşırsan sevinirim.
  • cs 1.6 yı anlamıyorum bende böyle oluyor, cs go da 300 fps alırken cs de bi el bombası gelince fps 10 a düşüveriyo
  • Kıvırcıkgibi K kullanıcısına yanıt
    cevabınızı yeni gördüm benim bildiğim başka yol yok malesef hızlandırmak için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tost makinesi bile 60 fps veriyor.
  • Hocam Afterburner ya da gamebooster tarzı programlar var. İşlemci ve ekran kartının performansını max. seviyeye getiriyor. Fakat uzun süreli ve kontrolsüz kullanımlarda işlemci ya da kart yanabilir. Performansı yükselteceği kesin ama riskli yine de. Onun harici zaten güncel driverları kurmuşsunuz. Bunun üstüne yapılacak pekte fazla bir şey yok. Ama dediğim programları test için kullanabilirsiniz. İşinize yararsa kullanmaya devam
  • Bay Kaktüs kullanıcısına yanıt
    sorun değil sağolasın :)
  • Gabriellini kullanıcısına yanıt
    yapacak bir şey yok
  • Teşekkür ederim, bi deniyim :)
  • csgo, diğer cs sürümlerine göre daha farklı çalışmakta.
    diğer önceki cs sürümleri minimum işlemci ve ram kullanmakta, buna nazaran tüm oyun motoru ekran kartına yüklenmekteydi ama csgo'da ilk işlemci, sonra ram ve ekran kartı devreye giriyor.
    yani şu saydığın makineye son model ekran kartı taksan dahi en fazla 100 fps alırsın.
    işlemcin orta seviye iş görür ama ram ve ekran kartın yetersiz kalıyor oyun motorunun iş hacmindeki dağılımda.
    şöyle örnek vereyim daha iyi anlayabilmen için;
    elinde sıfır apartman dairesi var, bunu minyatür "item" olarak varsay. bunu taşımalısın bir yerden bir yere (oyun veri akışı). ama taşımak için kullandığın araç ise "eşek".
    o eşek o apartman dairesini kaldırabilir mi? -hayır.
    bu nedenle csgo'da işlemci, ram, ekran kartı eşit seviye de olmalı 5 aşağı 5 yukarı. aksi taktirde bir parça diğerine ağır geliyor.
    elinde gıcır gıcır sıfır km araç var, ama lastik yerine taş tekerlek kullandığını düşün... senin şu anki donanımın da aynı bu şekilde.
    birkaç ayar ile en fazla 40-60fps arasına çıkabilirsin, işletme sistemindeki kısıtlamalar vs.
    ki her yeni csgo güncellemesi ile sistem gereksinimleri de yükselmekte.
    1.5 yıl önce topladığım pc'de 380fps alıyordum csgo'da, şu an 250-300 arası alıyorum. tek nedeni güncellemeler. bu fps düşüşü veya diğer açıdan bakacak olursak "sistem gereksinimi" her yeni güncelleme ile yükselmekte.

• DeathWing kullanıcısına yanıt
    Şey, cs 1.6 için sormuştum ben zaten pc cs go yunaçmaz bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeathWing kullanıcısına yanıt
    Yine de teşekkür ederim yorumun için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.