Şimdi Ara

CS için kaliteli mouse + mousepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben CS 1.5 oynuyorum. Arada sırada da 1.6. Biraz ileri seviye sayılabilir maç yaptığımız clanlar,ortam. Yani aradığım şey gayet iyi olmalı. Bütçem 130'a kadar çıkabilir. Alternatiflerimden bazıları şunlar:

    LOGITECH G5 Laser Gaming Mouse+ Steelseries QcK Mousepad 93 gibi bir fiyata toplam mal olacak.
    RAZER DIAMONDBACK 1800dpi Optik 3G Mavi Mouse + Steelseries QcK Mousepad
    MICROSOFT Intelli Mouse Explorer 3.0 bunu ise bulamadım. Bu da seçenekler arasında.
    Logitech MX-518

    Bunlar şuan düşündüklerim. Sizin tavsiye edecekleriniz neler? Hangi mouse + mousepadden çok iyi verim alabilirim?
    (Sensivity 1, 640*480 oynuyorum 800 dpi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armasova -- 27 Haziran 2009; 0:35:55 >



  • http://forum.donanimhaber.com/m_32289502/mpage_1/key_//tm.htm#32289502
    özel mesaj atamadım size. kusura bakmayın.
  • ıntelli3.0 ak aktına qck al ama stakezleri değiştir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sendromkaan

    Arkadaşlar ben CS 1.5 oynuyorum. Arada sırada da 1.6. Biraz ileri seviye sayılabilir maç yaptığımız clanlar,ortam. Yani aradığım şey gayet iyi olmalı. Bütçem 130'a kadar çıkabilir. Alternatiflerimden bazıları şunlar:

    LOGITECH G5 Laser Gaming Mouse+ Steelseries QcK Mousepad 93 gibi bir fiyata toplam mal olacak.
    RAZER DIAMONDBACK 1800dpi Optik 3G Mavi Mouse + Steelseries QcK Mousepad
    MICROSOFT Intelli Mouse Explorer 3.0 bunu ise bulamadım. Bu da seçenekler arasında.
    Logitech MX-518

    Bunlar şuan düşündüklerim. Sizin tavsiye edecekleriniz neler? Hangi mouse + mousepadden çok iyi verim alabilirim?
    (Sensivity 1, 640*480 oynuyorum 800 dpi)

    Belirttiğiniz seçenekler içersinde en üstün G5, seçeneklerde yer vermemişsiniz fakat Razer Deathadder G5 den üstündür, Deathadder öneririm, bu fareye pad olarakta Razer Destructor.




  • sanırım deathadder 130'a buldum. açıkçası o kadar düşüğe beklemiyordum o yüzden bütçeyi fazla sarsmamak için almayı düşünmüyordum ama 130'a bulunca kaçırmak olmaz, üstelik 0 yurtdışından getirilecekmiş. Altına da goliathus speed pad tavsiye ediyorlar almayı düşünüyorum. 180 gibi bir fiyat olacak sanırım. Ama önerilerinize açığım arkadaşlar belki de deathadder işi yatar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armasova -- 28 Haziran 2009; 21:09:54 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sendromkaan

    sanırım deathadder 130'a buldum. açıkçası o kadar düşüğe beklemiyordum o yüzden bütçeyi fazla sarsmamak için almayı düşünmüyordum ama 130'a bulunca kaçırmak olmaz, üstelik 0 yurtdışından getirilecekmiş. Altına da goliathus speed pad tavsiye ediyorlar almayı düşünüyorum. 180 gibi bir fiyat olacak sanırım. Ama önerilerinize açığım arkadaşlar belki de deathadder işi yatar.

    Yurtdışından getirtme olayı: 'Ebay' alış veriş sitesi üzerinden ürünü alıp TR de satmak sizde Ebay ve Paypal' a üye olduktan sonra kolayca alış veriş yapabilirsiniz 100 usd altındaki ürünler gümrüğe takılmadan elinize ulaşır ve Razer Deathadder' i 100 -115 TL ye edinebilirsiniz kendini akıllı zanneden uyanıklara 15-30 TL ödemekten kurtulursunuz.




  • ben de düşünüyordum ebay'ı ama hakkında olumsuz yorumlar aldım. birkaç örnek vermek gerekirse:
    "şahsen kendim alışveriş yapmaya kalktım zararlı cıktım.satıcı ürünü göndermedi ve Ebay yetkililerine MSJ attım vs onlarda bana attı ama konu ile alakasız ve 135$ param gitti..1 arkadasımda Mp4 player almaya kalktı oda gümrükte kaldı ve alamadı.. %100 GÜVENLİ ŞEKİLDE alışveriş görmedim ben"
    "tavsiye etmem ordan bişi almanı arkadasımda almaya kalktı 110$ ı gitti.. ve araştırdıkkı o site daha cok
    Amerika - Canada - İrlanda - İngiltere vb gibi ülkeler icin acılan bi site Türkiye ye kargo gondermıyor ve gonderenlerde cok pahalı veyada gumrukde takılır gumruk parası ısterler 50-60$ gibi değişiyor "
    "işini riske atma tr ye kargolamaları cok dandık ya ürün gelmez veya gumruge takılır kargo parasıda cok pahalı cesitli sitelerden bakabılırsın tr ye ne kadar kargo gonderıyorlar.mesela amerika ve ingiltere 15 güne gelen kargo fiyatı 78$ civarında"

    eğer bunlar istisnaysa ben de 15-20 lira fazla ödemek istemem. görüşlerinizi bekliyorum.




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir daha Razer mouse almam
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kişiler Razer Deathadder' ı Ebay' dan satın alıp sizlere satabiliyorsa sizde aynı ürünü Ebay' dan satın alabilirsiniz bu zeka ve beceri gerektiren bir şey değil, 100 USD altı ürünlerin gümrüğe takılmama güvencesi var, ürün alacağınız satıcının profiline bakıp izlenim edinebilirsiniz çok olumlu değerlere sahip satıcılarda sorun yaşanmaz.
  • Razer Deathadder
    Ms 3.0
    A-4Tech x7

    Pad olarak

    Mantis Speed
    Qck Medium veya +

  • sağol dostum. death bulamazsam zaten 3.0 alıcam. pad olarak da mantis speed düşünüyorum.
  • Cs Oynuyorsan En İyi Verimi Mouse Olarak A-4Tech x7'de Alabilirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Turkey.Legend

    Cs Oynuyorsan En İyi Verimi Mouse Olarak A-4Tech x7'de Alabilirsin.

    Nasıl yani Deathadder ve Ms 3.0'dan alamazmı

    Dünya proları kullanıyor bunları
  • quote:

    Orjinalden alıntı: The MasteR


    quote:

    Orjinalden alıntı: Turkey.Legend

    Cs Oynuyorsan En İyi Verimi Mouse Olarak A-4Tech x7'de Alabilirsin.

    Nasıl yani Deathadder ve Ms 3.0'dan alamazmı

    Dünya proları kullanıyor bunları


    Pro lar dediğin senin satın aldığın Ms 3.0' ı kullanmıyor sponsor firmalar 'onlara özel ürün yapıp gönderiyor' algılayıcıları vb. her alanda normal satılan ms 3.0 dan daha üstün, kesinlikle MS 3.0 önermiyorum bilimsel olarakta kanıtlandı ki mx518 g5, Deathadder Ms 3.0' dan kat kat daha üst performasn ve kalitededir, Ms 3.0' ın 800 DPİ algılayıcısı 'ancak' 1280.768 çözünürlük düzeyleri için normal performans verebilir.




  • sağolun arkadaşlar açıklayıcı cevaplar için. önerilerin devamını beklerim.
  • Mouse Olarak Razer Lachesis öneririm. Sanalmarketimde olması lâzım. Mouse pad olarak ise kesinlikle qpad serilerini öneririm.
    http://www.hepsiburada.com/qpad-xl-3mm-oyun-mousepad/productdetails.aspx?categoryid=29&productid=bs1587
    Geçem gün hepsiburada.com dan aldım. Oldukça başarılı bir ürün, içerisinden özel mouse skatez(mouse ayaklığı) çıkıyor, bükülme, deformasyon yapmıyor ve oynarken adeta masaya yapışıyor, ben çok beğendim açıkçası.
  • Alacak arkadaş doğru yolda. Deathadder ve goliathus speed müthiş bir ikili olur. Lachesis biraz daha farklı bir mouse. Eğer 10-15 farkla alabiliyorsa ebay yerine mevcut satan bir kişiden almakta fayda var. Benim tavsiyem bu şekilde olur.
  • sağol, thetrooper00.

    sipariş verdim diabloxt'ye birkaç gün içinde elimde olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.