Şimdi Ara

CS GO Zowie - Steelseries mouse önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir Kinzu kullanıyorum ve mouse'un şekil olarak hiç bir sıkıntısı yok fakat uzuzn süreli kullanımda 700-800 saat gibi tuşlarda bir direyeti kaybetme durumu oldu yani artık eskisi gibi solid bir yapısı yok sanki fazla kullanmaktan laçkalaşmış gibiler mouse click'inden parmağı komple kaldırıp kuvvetli basmadan ateş etmiyor öyle pre aim dediğimiz duvar köşelerinden tık tık at geç yapamıyorum eskisi gibi. Sorun bende mi dedi eski intelli 1.1a mouse'u taktım fakat onda hiç böyle bir durum yok 8 sene kullandım alet bana mısın demedi. Steelseries'ın bu durumu hoşuma gitmedi ve değiştirmek istiyorum çünkü intelli 1.1a benim elime büyük geliyor.

Seçeneklerin arasında:

Zowie EC
    Zowie FK1
    Steelseries Kana var

Şimdi bu 3 mouse arasında karar vermeye çalışıyorum fakat zowie'leri de nerde bulabileceğim hakkında hiçbir fikrim yok. Kaldı ki buldum bu iki mouse'u kullananlarda öneri istiyorum zowie konusunda sizce hangisi daha iyidir. Boyut konusunda kinzu'yu seviyorum genişliği ve yerde yüksekliği iyi biraz daha lenght olarak uzun olsa daha iyi olur.

Özellikle zowie kullanıcılarının cevapları benim için çok önemli şimdiden teşekkürler.

• zowie ec1 evoyu 1 sene civarı kullandım. aldıktan bir süre sonra sol tuşu bozuldu. bazen basılı kalıyor bazen kendi kendine basıyordu. genel bir sorun mu bilmiyorum...kavisli yapısı nedeniyle rahat hissetmeyebilirsin. mouseu sağa ve sola çevirme arasında büyük fark vardı bende. garip bir his :/ ama çok tutulan bir mouse. adeksstoreda satılıyor bildiğim kadarıyla deneme imkanın varsa dene.
    fk1 microsoft wheel opticala benziyor diyorlar. mwoyu da uzun süre kullandım. rahat bir mouse. performansı zaten kat kat iyidir söylemeye gerek yok
    kana v1i test etme imkanım oldu. sade, normal bir mouse.
    3 ay rival kullandım. o da iyi
    deneme imkanın varsa dene. yoksa çok kurcalama al bitane oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 3 Ekim 2014; 13:53:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

zowie ec1 evoyu 1 sene civarı kullandım. aldıktan bir süre sonra sol tuşu bozuldu. bazen basılı kalıyor bazen kendi kendine basıyordu. genel bir sorun mu bilmiyorum...kavisli yapısı nedeniyle rahat hissetmeyebilirsin. mouseu sağa ve sola çevirme arasında büyük fark vardı bende. garip bir his :/ ama çok tutulan bir mouse. adeksstoreda satılıyor bildiğim kadarıyla deneme imkanın varsa dene.
    fk1 microsoft wheel opticala benziyor diyorlar. mwoyu da uzun süre kullandım. rahat bir mouse. performansı zaten kat kat iyidir söylemeye gerek yok
    kana v1i test etme imkanım oldu. sade, normal bir mouse.
    3 ay rival kullandım. o da iyi
    deneme imkanın varsa dene. yoksa çok kurcalama al bitane oyna

Ya 750 saattir oynuyorum bu kinzu ile rütbemde kartal ama son zamanlarda karşı karşıya geldiğim alda basıyorum resmen atmıyor ençok pistol roundda belli oluyor 10 kere tıkladığım sanıyorumbakıyorum glock'ta 6 mermi atılmış yani net bir sıkıntı var. Bende anlamadım aban şekil çok önemli değil açıkçası intelli ile oynuyorum diyorum abi 8 senelik mouse ama taş gibi mesela infernoda kutuların arkasındaki adama tap tap atayım diyorum didibine kadar yüklenmeden mouse tuşuna ateş etmiyor kafayı yedim dün resmen. Yoksa 2 yıldır falan kinzu kullanıyorum nasıl anlatsam böyle mouse tuşları klavye gibi sağlar ne diyorlar ona ingilizce solid mi durable mı öyle bişey isityorum.

Sen ne kullanıyorsun müdür şu an.

• The_North_Face kullanıcısına yanıt
    doğrudur. kinzunun 2 senede tuşlarının eskimesi çok da şaşırılacak bir şey değil
    şuan bir şey kullanmıyorum:) cs oynamıyorum
  • quote:

doğrudur. kinzunun 2 senede tuşlarının eskimesi çok da şaşırılacak bir şey değil
    şuan bir şey kullanmıyorum:) cs oynamıyorum

Gördüm birader, o okuldayken zaten oynaman bir mucize :)
    okumasaydım cs oyuncusu olurdum :p
  • quote:

okumasaydım cs oyuncusu olurdum :p

Abi iyiki okumuşsun sonuçta ne isveçliyiz ne de danimarka ne adamlar harcandı bu yolda tr'de :D

Sen get_right olacakmışsın da zorla doktor yapmışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE PAD ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FK 1 kullanıyorum. Gayet rahat ve memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezpz

FK 1 kullanıyorum. Gayet rahat ve memnunum.

Nerden aldınız hocam
  • Beyler şu zowie'ler nerde bulunur vallahi bulamadım hiç bildiğim yerlerde.
  • Ben steelseries'in mouselarına bulaşmamaya karar verdim. SpawN'ın sahip olduğu Zowie markası bence daha iyi tercih olur. Onun dışında DeathAdder denediniz mi?
  • Selamlar,

Uzun yillardir cs oyuncusuyum cok kez mouse degistirdim yardimci olur belki sana tecrubelerimi anlatiyim bende tabikide ilk baslarda 1,1 microsoft mouse yillarca kullandim ve hala evde durur bazen nostalji yapip kullanirim :) razer olarak tek mouse bilirim deathadder gercekten razer in yaptigi en iyi mouse lachesis imparator kullandim hic begenmedim ikisinide gelelim steelseries e bende tabiki ikari ile basladim optik aldim begenmedim lazer ini aldim mouse yarim yil icinde sol tus iceriye gomulmeye baslamisti fakat steelseries bence son 2 senedir guzel mouse yapmaya basladi mesela sensei raw gercekten suana kadar kullandigim en iyi mouse ve tavsiye ediyorum fakat heat orange veya beyaz olani degil navi edition un disi mat digerlerinin dis yuzeyi elini terletiyor her ne kadar naviyi sevmesemde aldim ve memnunum tavsiyede ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Solidshot

Hocam zowie istiyorum ama ne yazık ki istediğim modelleri TR'de bulamadım hep listelerde gösüküyor ama stoklarda yok. Deathadder güzel bir mouse ama boyutları Kinzu kullanan birine göre büyük gelir diye düşünüyorum terddütlerim var ve fiyatı biraz yüksek.

@Justsaymyname

Hocam ben intelli'yi 6 ya da 7 sene kullandım gayet de memnundum da bazı sıkıntıları oldu onca zaman sonra kenarda hala bir tane duruyor sağlam arada onla oynuyorum ama pooling rateleri 125 ve mousefix derken artık eski teknoloji kaldı. Sensei konusunda düşüncelerinizi söylediğiniz iyi oldu bu glossy mouse'lar benim de hoşuma gitmiyor şu kinzu'nun bir rubber olanını bulsam çok iyi olacak ama.
  • Ustteki arkadasa katiliyorum hic bir sekilde elin butunlugunu bozmayan harika bi yapisi var deathadder in 2 senedir kullaniyorum.Refurbished almama ragmen bana misin demedi

• Bir aralar kinzu v2 pro edition almıştım bildiğin 10 liralık mouse gibiydi ve yan tuşları yok dpi tuşu bile yoktu hatırladığım kadarıyla. Sensei'ye gelince DeathAdder'dan daha büyük ve kavisli bir yapısı var benim baktığım modeli parlak yüzeyli yani terleme yapar ve eli çabuk yorar. Fiyatı da oldukça pahalıydı. Size tavsiyem FPS oyunları oynuyorsanız DeathAdder olur hemen hemen her el yapısına uygun çok ergonomik. SS sadece marka ve reklamını iyi yapıyor araştırarak almanız yararınıza olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PUT THAT COOKIE DOWN NOW -- 10 Ekim 2014; 13:59:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

Nerden aldınız hocam

amazon.com'dan aldım.
  • quote:

quote:

quote:

Nerden aldınız hocam

amazon.com'dan aldım.

müdür shipping nerden oldu ve kaça mal oldu acaba ?
    Ben dün amazondan kulaklik aldimda senin mouse a da simdi bakayim dedim 60$ shipping te 15$ falan tutuyor Amerika dan toplam 75$ Civari odersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Justsaymyname

Ben dün amazondan kulaklik aldimda senin mouse a da simdi bakayim dedim 60$ shipping te 15$ falan tutuyor Amerika dan toplam 75$ Civari odersin

Süper hocam bu gümrük sınırı ürün için 75$'dı di mi yani bir sıkıntı olmaz. Yardımınız için çok teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Justsaymyname

Süper hocam bu gümrük sınırı ürün için 75$'dı di mi yani bir sıkıntı olmaz. Yardımınız için çok teşekkürler.

75 Euro olması lazım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.