Şimdi Ara

Cs go yüksek VAR sorunu lütfen yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu net_graph istatiklerinde FPS'nin hemen sağ yanında ki "var" normalde 0.2 0.3 arası değişirken son zamanlarda 1.0 1.5 ve 2.0 arası gidip geliyor sık sık, ve bu durumda fps drop yaşıyorum. Hani fps 300 olsa bile oyun sanki drop yiyormuş gibi bir his yaratıyor. İnternette uygulanan neredeyse tüm fix işlemlerini uyguladım. Bios uptade yaptım, sıfırladım fln. Bilgisayara format attım. Güncellemeleri kapattım ayrıca yükledim. Driverlar güncel. Yani mesela aim botz map ine girip bayağı bot ekledikten sonra fps 200-250 arası düştüğü oluyor ama kesinlikle 1 gram takıldığını hissetmiyorum.Büyük olasılıkla internetim ile alakalı. Ama kimileri işlemci ile alakalı, sıcaklık değerlerinin normal olmadığı için öyle bi sorun oldugunu söylemiş. Şu an işlemci sıcaklığı 30 derece max. Oyun içi 50 oluyor. Aklıma takılan bir soru işareti var. Bios ayarında cpu error aktif ettiğim zaman pc açılırken speakerdan bir ses geliyor ? Yani ne olabilir sizce ? Overclock kullanıyorum ama ayarları default yapınca bile o ses geliyor...Gerçekten bu sorun benim canımı sıkmaya başladı. Bugün Türknet aboneliğim netspeed e taşınacak, ama sorun internet ile alakalı ise aynı sorun sanırım yine devam edecek. Çünkü port değişmeyecek. Netspeed daha sonra port'umu değiştirir mi ? Yoksa bu aboneliği direkt iptal ettirip daha sonra başvuru mu yapmalıyım ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.