Şimdi Ara

CS GO Yeni Operasyon Bileti ve Kasa (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Awp hyperbeast, galil, p90, p2000 hosuma gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OPERASYONU ÇOK BEGENENLER +

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni kutuda ak ve awp hariç gerisi çöp bıçakta dahil pek hoşuma gitmedi
  • SnowJon kullanıcısına yanıt
    Bu sabah oynamaya başaldım 2 görevide fakat öyle bir ek ücret görmedim. Genel olarak bileti satın alıp oynanabiliyor. Tam detaylı inceleyen bir arkadaş olursa bizi dahada aydınlatabilir.
  • Glorious-TR kullanıcısına yanıt
    saolasın hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oo alırım bi dal :D

• Eksi atmayın beyler beğenmeyen eksi atmasın abi beğenmeyen oynamasın oyunu biz beğenen sayısını merak ediyoruz

Şimdi tekrar soruyum, bu güncellemeden memnun kalanlar, efsane olmuş diyenler + lasın

(Bu artı olayı operasyonu sevenlerin sayısını merak ediyorum bence süper olmuş)

• Delikanlı Adam kullanıcısına yanıt
    bunuda

• quote:

Orijinalden alıntı: SnowJon

bunuda

Kardeş orada ne yazmışım bak! Eksi atmayın da beğenenlerin de ölçünü bulalım. Memnun kalmayan tayfa her şeyden memnun kalmıyor zaten değil mi? EFSANE bir güncellemeye kötü diyorlar Bu sebeple eksiyi geri çek hocam

• Delikanlı Adam kullanıcısına yanıt
    vuuhuuuuu çok sert etkilendim.Eksi nasıl geri çekiliyor.

• Kardes 20 lira için milletle tartışmaya gerek yok :) burada 100 kişi begense sende herkes begendi diye alıp oynadıgında begenmeyebilirsin.
    Almaya niyetin varsa al bak bence .

• her görev yapmak istediğimizde bilet mi satın almamız gerek, beni biraz aydınlatır mısınız daha yeni oyuna başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delikanlı Adam

quote:

Orijinalden alıntı: SnowJon

bunuda

Kardeş orada ne yazmışım bak! Eksi atmayın da beğenenlerin de ölçünü bulalım. Memnun kalmayan tayfa her şeyden memnun kalmıyor zaten değil mi? EFSANE bir güncellemeye kötü diyorlar Bu sebeple eksiyi geri çek hocam

yav arkadaş trolluyor beyler

• Arkadaşlar nolmuş yav pazara böyle awp mercan bide p90 asiimov almıştım ikiside 10 tl değer kaybetmiş bendeki şans da ancak bu kadar olur 1 hafta sabretsem zarar etmeyecektik ne zamana toparlar pazar kendini sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 27 Mayıs 2015; 12:29:09 >
  • GreenMasterTR kullanıcısına yanıt
    hocam o vanguarddada vardı 3-4 saat diyordu içeri gir bak 1 gün diyordu, şöyle düşünebilirsin. şimdi mesela yarına 11 saat var diyelim, ama gece 23:59'da da yarına 1 dakika var diyelim. Adamlar onu saymadan direk 1 gün diyor :D
  • 1 hafta sonra blue-purple çöplerin fiyatları dibe vuracak, diğerleri kritik. Bıçaklar tamamen dibe vuracak sakın almayın.. Adam safari mesh'i 900 liraya satıyor onu 200 liraya alırsınız 1 ay sonra. 5 operasyon geçirdim oyun boyunca hepsinde böyle oldu
  • seasons haric diger maplere cop demek az kalir. yeni uyandim tekrar uykum geldi. iki saat 10vs10 mapte adam ariyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrDante

1 hafta sonra blue-purple çöplerin fiyatları dibe vuracak, diğerleri kritik. Bıçaklar tamamen dibe vuracak sakın almayın.. Adam safari mesh'i 900 liraya satıyor onu 200 liraya alırsınız 1 ay sonra. 5 operasyon geçirdim oyun boyunca hepsinde böyle oldu

Bizim eski aldıklarımız normal fiyatlarına ne kadar surede doner acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.