Şimdi Ara

CS:GO YATIRIM [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
338
Cevap
11
Favori
14.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iLsrt

Biliyorum hocam MLG katowice 2014 e çok benzediği için tutabilir.

MLG şimdiden efsaneler arasına girdi bence 2 sene sonra öyle olması muhtemel.Kölnün çok çok iyi bir sticker yapsalarda şehirden midir nedir bilmiyorum tutmuyor gitmiyor bunun stickerları
  • asevim69 A kullanıcısına yanıt
    Aynen olabilir hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sticker degerleri neye gore artiyor ? Köln kalosvar falan degersiz columbus daha degerli zamana bagli degil tam olarak yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemâncı K kullanıcısına yanıt
    Kendi düşüncem. Stickerlerin özgünlüğüne göre değerleniyor bence. Yani takım logolarına ne kadar az dokunulursa o kadar kullanıcı tarafından benimseniyor. Misal Katowice 2014 en özgün stickerdi ve alanda çok azdı, şuan fiyatlarını görüyorsunuz. Sonra Katowice 2015 çıktı o da değerleniyordu ancak MLG geldiğinden beri Katowice 2015 ler de ucuzladı diyebiliriz. Bende Fnatic holo var 70 tl leri gördü ancak MLG çıktığından beri 25 tl lerde. Çünkü MLG daha özgün Katowice 2015 göre. Ben buna bağlıyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iLsrt

Kendi düşüncem. Stickerlerin özgünlüğüne göre değerleniyor bence. Yani takım logolarına ne kadar az dokunulursa o kadar kullanıcı tarafından benimseniyor. Misal Katowice 2014 en özgün stickerdi ve alanda çok azdı, şuan fiyatlarını görüyorsunuz. Sonra Katowice 2015 çıktı o da değerleniyordu ancak MLG geldiğinden beri Katowice 2015 ler de ucuzladı diyebiliriz. Bende Fnatic holo var 70 tl leri gördü ancak MLG çıktığından beri 25 tl lerde. Çünkü MLG daha özgün Katowice 2015 göre. Ben buna bağlıyorum hocam.

tamamdır , sağolun hocam
  • Firar operasyonu kasası drobu bitti. Artık düşmüyor. Fiyatlar tahmini olarak ne zaman ve ne kadar artar? 750 adet aldım acelem yok gerçi ama olurda gta V de indirim olursada kaçırmak istemem doğrusu.
    Birde steamde nasıl adetli satış yapıyoruz? Tek tek mobilde onaylamak uğraştıracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Firar operasyonu kasası drobu bitti. Artık düşmüyor. Fiyatlar tahmini olarak ne zaman ve ne kadar artar? 750 adet aldım acelem yok gerçi ama olurda gta V de indirim olursada kaçırmak istemem doğrusu.
    Birde steamde nasıl adetli satış yapıyoruz? Tek tek mobilde onaylamak uğraştıracak.

Fiyatlar piyasada kasa azaldığı her geçen gün artar. Elinde stok bulunduran insanlar piyasa sürdüğü zaman kısa süreliğine düşer sonra tekrar artar. Anka kasasında 14 kuruştan beri durum bu şekilde ilerliyor. Dropun bittiği öğrenildiğinde herkes ucuzdan dolduruyor, daha sonra fiyatlar artıyor, kısa vade düşünenler satıyor, bu sırada açılan her kasa piyasadan siliniyor. Gerçekten açan kişilerin kasaları temizlemesi gerekli ilk önce. Elinde stok bulunduranlarla birlikte piyasada toplam 500.000 kasa bulunduğu gün en az 50 kuruş eder. Kimse açmaz herkes elinde stok bulundurursa sıkıntı oluyor. Özetle kasaların erimesi yani açılması gerekiyor. İçindeki silahlarda artışı etkiliyor. Mesela Anka kasasında asla vazgeçilemeyecek iki item var. Birisi Asiimov birisi Redline. Bunlar açık ara piyasanın en gözde eşyaları arasında. Anka kasası bu yüzden ileri yıllarda çok değerlenecek diye düşünüyorum. Ciddi bir kar elde etmek istiyorsanız en az bir yıl satmayı unutun derim. Toplu satış için bir browser eklentisi mevcut ancak ardından mobil onaylama gerektiriyor. Bu konuda henüz çok fazla düşünmedim. Satmaya niyetlendiğim gün araştırırım. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

• Cevaplar için teşekkür ederim. Benim için 50 kuruşa çıkması yeterli. 1 yıl sonra ne kadar artabilir tahminen?

@The Rainmaker
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Cevaplar için teşekkür ederim. Benim için 50 kuruşa çıkması yeterli. 1 yıl sonra ne kadar artabilir tahminen?

@The Rainmaker

Firar kasasının drop bitmeden önce piyasadaki stok durumu yaklaşık 1.500.000 civarındaydı. Şuan 600.000 bin civarında stok mevcut piyasada. Anka kasasına göre çok çabuk çekti insanlar firar kasasını anacak fiyatı bu stoğa rağmen beklediğim gibi değil. Şuan en az 20-23 arası olmalıydı. Alan neredeyse herkes stok için alıyor diye tahmin ediyorum. 1 yıl sonra en az 30 kuruş olur heralde. Az önce dediğim gibi insanların kasayı açması çok önemli.

Bu arada şuan fiyat 10 kuruş. Yatırım düşünen veya stok çekmek isteyen arkadaşlara duyurulur. Geçen hafta fiyatı 20 kuruşlara çıktı sonra düştü. Alan insanlar fiyatlar düşecek diye panikleyip 1-2 için hemen geri satıyor heralde. Uzun vade amaçlı alınabilir şuanda.

• 200 tane firar kasası aldık bekliyoruz bakalım

• pala kasası ne olur sizce arkadaşlar
  • 3 kuruşa kasa alıp bekleten arkadaşlar şuan hangi kutuyu önerir

• Gençler, şu anda MLG stickerları alınır mı?
  • Şuanda 8 Liram ve Sınırsız zamanım var. Ne almamı tavsiye edersiniz? 2-3 Yıl bekletebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mineistan

Şuanda 8 Liram ve Sınırsız zamanım var. Ne almamı tavsiye edersiniz? 2-3 Yıl bekletebilirim.

Şuan için o bütçeye en uygun firar kasası bence.
  • Splyce foil uçuyor hazır olun

• 30 tlye ne alınır sizce acil söylerseni sevinirim 1-2 yı bekletebilirim

• Firar kasa çok düştü. Almak için iyi zaman sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 5-6 gunde firar pahalanmaz demi teli resledim pazar bani yedim 1 hafta steam koruma seysinden

• Desenize kebelek picak ta pahalanacak

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.