Şimdi Ara

CS GO yaban ateşi operasyonu erişim bileti.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CSGO oynamaya yeni başladımda. Yaban ateşi operasyonu erişim bileti gereken bölümler varmış. Bu görevi 1 bilet alarak sadece 1 oyun mu oynayabiliyoruz yoksa bu bilet ile belli bir süre bu görevlere sık sık giriş yapma şansımızmı oluyor.

Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ek olarak birde Vanguard gibi bir görev daha gördüm. Buna nasıl erişiyoruz.

• 17 haziranda bitiyor bilet suan almanin pek bir anlami yok vir sonra ki bileti beklemem daha mantikli. Ama sadece rozet icin istersende alabilirsin görevleri seri oyanrsan belki bitirebilirsin. Gemini görevleri sıkıntılı eş bulman gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu görev kaç tane oluyor. 1 bilet alıp seri 3 5 görevmi yapabiliyorum. yada aynı bölümleri tekrar tekrar oynayıp exp ve ödül kazanabiliyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut1973

peki bu görev kaç tane oluyor. 1 bilet alıp seri 3 5 görevmi yapabiliyorum. yada aynı bölümleri tekrar tekrar oynayıp exp ve ödül kazanabiliyor muyum?

Operasyon 3 gün sonra bitecek. Operasyonlar 4-5 aya bir gelir,jeton verir ve görevlerini operasyon süresi boyunca yapabilirsin. Operasyonun ilk gününden itibaren her gün bir görev yapabilirsin ama mesela 20 gün ara verdin girdiğin gün 20 görev birden yapabilirsin. Şu an alsan tüm görevleri arka arkaya yapabilirsin yani sorun yok ama 3 günde yetişmez tabi 57 tane görev var bunların yanlış hatırlamıyorsam 27-28 tanesi çift kişilik görevler yani bir arkadaş lazım yanına illa ki. Görevi tekrar yaptığında görevin exp ödülünü alamazsın fakat muhafız (çift kişilik görevlere verilen isim) expini alırsın. O da çok bir şey vermiyor. Genelde jeton görevleri zevkli oluyor ama siz son günlerini yakaladınız şimdi almanızı tavsiye etmem,eğer jeton hatıra olarak kalsın 3 günde yapabildiğimi yapayım diyorsanız alın güzel bir şekli var çünkü jetonun. Bunun harici yeni operasyon en erken sonbaharda gelir. Ben bu jetonun 57 görevini de yapmıştım,forumda ilk yapan benim hatta konu açmıştım onun linkini bulursam editlerim buraya. Soracağınız bir şey olursa jeton,görev,oyun hakkında yardımcı olurum. Pm ile ulaşabilirsiniz.

Edit: Konu linki :http://forum.donanimhaber.com/m_116120236//tm.htm#117668313

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASAP1910 -- 14 Haziran 2016; 4:15:04 >

• Yeni operasyonun sonbaharda gelicek olması kötü gerçekten. Ben oyunda yeniyim şimdilik silah yarışı bölümünü bol bol oynayıp hem deneyim kazanmaya uğraşıyorum hemde belki item düşer diyorum ancak 1 haftadır sadece 1 tane çiftbaretta verdi. İyi itemleri nasıl düşürücem? Operasyon harici benim yapıp birşeyler elde edebileceğim görevler var mı bu oyunda?

Yaban ateşini almıycam 3 gün az süre. Zaten yeterince acemiyim tek başıma görev yapmam zor olucak.
  • Arkadaşlar bu operasyon 17 haziranda bitecekti ama jetonu olanlar halen görev yapabiliyormuş. Görevin tam olarak ne zaman biteceği konusunda bir haber bulamadım internette.

Bu konuda bilgisi olan varsa tarih verebilir mi? 50 TL ye jeton satıyorlar 1 2 ay daha devam edecekse eğer satın alıp görev yapıcam.
  • Bence jeton görevleri için o parayı vereceğinize yanına 50TL ye çok güzel bir oyun alabilirsiniz, hazır yaz indirimleri de var steamde. Zaten görev ile yapacağınız herşeyi online oynayarak da yapabilirsiniz, artı saçma sapan görevlerle uğraşmazsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turgut1973 T kullanıcısına yanıt
    Boşa vermiş olursun hiç bir anlamı yok. Yeni jetonu bekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pajirzeal

Boşa vermiş olursun hiç bir anlamı yok. Yeni jetonu bekle.

Operasyon jetonu varken görev olmasada rank drop olarak iyi skin ler gelebiliyormuş. O sebeple almayı düşünmüştüm. Yeni operasyon tarihi belli olsa bekleyeyimde kaç ay sonra açılacak kim bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

Bence jeton görevleri için o parayı vereceğinize yanına 50TL ye çok güzel bir oyun alabilirsiniz, hazır yaz indirimleri de var steamde. Zaten görev ile yapacağınız herşeyi online oynayarak da yapabilirsiniz, artı saçma sapan görevlerle uğraşmazsınız.

Tavsiyen için teşekkürler ama amacım başka oyun oynamak değil. Bu oyunda güzel skin ler düştüğünü yazdıkları için operasyon jetonunu almayı düşündüm ancak belli bir bitiş tahiri bulamadım. 17 haziranda bitmesi gerekiyormuş ama halen devam ediyor. 17 liralık jetona 50 lira verip almayı düşünüyorum ama boşa gitmesinden korkuyorum. :)
  • operasyon 18 temmuzda son ben hala yapıyorum 6 gunu var ama sunu diyeyim zaman geçirmek için gayet keyifli bir uygulama skin dussun dıe alma bence pek dusmuyo cunku adam akıllı bişey ama dediğim gibi zaman geçirmek için eğlenceli bazı görevler çıldırtsa da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: roadmaster170

operasyon 18 temmuzda son ben hala yapıyorum 6 gunu var ama sunu diyeyim zaman geçirmek için gayet keyifli bir uygulama skin dussun dıe alma bence pek dusmuyo cunku adam akıllı bişey ama dediğim gibi zaman geçirmek için eğlenceli bazı görevler çıldırtsa da :)

6 gün için 50 TL değmez. 17 TL olsa alınabilirdi. :) yeni operasyon tarihi hakkında bilgin var mı?
  • Kesin bir bilgi çıkana kadar verilmiyor Valve tarafından ancak Operasyonlar kasalar ile geliyor. Her kasa 1-2 ayda 1 çıkıyor 2-3 kasada bir geliyor Operasyonlar. Yani En erken 2-3 ayda gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mineistan

Kesin bir bilgi çıkana kadar verilmiyor Valve tarafından ancak Operasyonlar kasalar ile geliyor. Her kasa 1-2 ayda 1 çıkıyor 2-3 kasada bir geliyor Operasyonlar. Yani En erken 2-3 ayda gelecektir.

Eylül Ekim ayına kadar böyle boş boşda oynanmaz bu oyun. :) şuan jetonsuz verdiği en değerli skin 0.50 TL. onun haricinde hep 0.05 TL. değerinde skinler düşüyor. Normal haftalık drop olarak iyi şeyler düşüren olmadı herhalde bu oyunda.

Birde adam gibi Türkçe wiki si yok bu oyunun. Bilgi bulana kadar göbeğimiz çatlıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.