Şimdi Ara

Yaban Ateşi Operasyonu Tüm Görevleri Tamamladım 57/57 ! [SS]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaban Ateşi(Wildfire) Operasyonu tüm görevlerini tamamladım. 57. görevi de bugün bitirerek amacıma ulaştım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Zor ama eğlenceli geçti. Bazı görevler cidden sabır sınayacak cinsten. Ama arkadaşınızla yaptığınız Gemini seferleri oldukça eğlenceli geçiyor,biz eğlendik en azından. Bazen hırs yapıp dünyadaki %1'lik dilime girmek için çok uğraştığımızda oldu bazen %1 beklerken %10 olduğumuzda. Ama cidden farklı ve eğlenceli deneyim oldu,Kan Tazısında 3-4 tane muhafız görevi varken bu operasyon bizi baya memnun etti bu konuda açıkçası
    Jeton,görevler vs. hakkında sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz,yardımcı olabildiğim kadar olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASAP1910 -- 15 Nisan 2016; 21:48:45 >

• Fikrini belirtmekte özgürsün. Ama ne kadar çirkin bir üslup bir böyle. Niye hakaret edemeden, insanları rencide etmeden yapamıyorsun. Burası bir oyun forumu ve oyunla ilgili paylaşımda bulunmuş, takdir toplamış ve tartışma başlamış. Bilgi paylaşımı olmuş, forumdakiler faydalanmış. Bu bir oyun ve oyunda tek başına yapabileceğin veya arkadaşlarınla beraber yapabileceğin yepyeni görevler var. Yeni bir heyecan, oyuna ait yeni bir soluk. Sen istemezsen yapmazsın ama insanlar bu görevleri eğlenmek için yapmışlar ve zevk almışlar. Görev sürecinde yaşadıkları zorlukları paylaşmışlar. Görevlerini başarmaya çalışırken yüzdelik dilimlere girmeye çalışmışlar. Tüm bunlara saygı duymak yerine dediğin şey özetle şu. Bu görevler boş insanların boş işleri, bende de jeton var ama tenezzül etmedim.
  • %1 lik dilime girmek istediğin görev varsa bana geminide yardım edebilirsin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yecavdar

%1 lik dilime girmek istediğin görev varsa bana geminide yardım edebilirsin :D

Valla hocam çoğu görevde bazen uğraştık,sonlara doğru bıraktık cidden ama takıldığınız bir görev varsa taktik verebilirim çoğuna hakimiz artık defalarca oynadık
  • En pahalı ne düştü şuana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

En pahalı ne düştü şuana kadar

O konuda şanssızlık var sanırım benim hesapta anlayamadım gitti Haftalık droptan en pahalı CZ Nitro düşmüştü 5 lira civarı bir değeri vardı, yan hesabıma ise(jetonu yok) M4A1 düşmüştü FN o da aynı civarda bir şey ediyordu, o haftadan beri işler tamamen kesat. Hep 3 kr - 5 kr değerinde skinler. İyi skin düşen birine bile denk gelmedim maç esnasında
    Bu arada bazı arkadaşlar görevi bitirince falan haftalık drop gibi skin atıyor zannediyor,görevden sonra drop maalesef yok. Bazen gemini görevlerinden sonra kasa vs. düşüyor dahası yok. Drop sadece haftada 1 kez oluyor ve Çarşamba günleri geliyor. Standart tüm kullanıcılarda. Jeton alınca ekstra drop gibi bir şey söz konusu değil. Sadece görevler tamamlandıkça XP veriyor, bu da daha kolay level atlamanıza yardımcı oluyor(rank değil,oyun içindeki private level denilen seviye-1 Er seviye 30-Albay gibi)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASAP1910 -- 15 Nisan 2016; 17:39:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

En pahalı ne düştü şuana kadar

Ben operasyon boyunca master piece mw ve 3x awp sun in lion aldım.Kalanı hep çöp
  • Ben 14 yıldızı toplayıp bıraktım. Arada exp lazım olunca kalanlara giriyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam benimde yaklaşık 10 görev kaldı. Ben hiç dikkat etmedim aldığım puana falan. %1 lik dilime falan girince bir ödül falan oluyor mu ?
  • Altın yaptım toplamda 7lira ederi olan skin düşmedi maini satıp düşük rütbe hesap kasıcam yeni stratejim

• %lik dilim muhabbeti ne ki?
    Geminiler benim için kötü oldu. Görev yapacak arkadaşım yok uzun zamandır duruyorlar.

Bende en değerli cz nitro düşürdüm az aşınmış 9 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

Hocam benimde yaklaşık 10 görev kaldı. Ben hiç dikkat etmedim aldığım puana falan. %1 lik dilime falan girince bir ödül falan oluyor mu ?

Yok hocam ekstra bir ödül falan olmuyor. Tamamen zevkine yaptık.
    % dilim derken, örneğin bir gemini görevini 20.000 puan ile tamamlıyorsunuz. Arkadaş listenizden bu görevi yapanların aldığı puanlarda gözükür o görevin üstüne gelince. Tüm dünyada o görevi yapanlar arasında bir sıralama elde ediyorsunuz. Örneğin 20.000 puan dünyada %5 lik dilimde yer alıyor. 23.000 yapsanız %1 lik kısma girebilirsiniz gibi. Rakamlar tamamen hayal ürünü örnek vermek için yazdım. Her görev için puanlar ve sıralama değişiyor. %1'lik en iyi dilime girmek için ilk rounddan görevi tamamlayıp headshot ve isabet oranınızında çok yüksek olması gerekiyor. Biz arkadaşımla biraz mücadele artsın,zevki artsın diye zorluyorduk ama cidden %1'e girmek çok zor,bazı görevlerde başardık yaptık ama tamamen zevk meselesi tabi ki, %1 ile %99 arasında hiçbir fark yok,verdiği XP aynı..

• valla görevler kanserdi helal olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Altın yaptım toplamda 7lira ederi olan skin düşmedi maini satıp düşük rütbe hesap kasıcam yeni stratejim

İnşallah işe yarar valla hocam ne diyim Tamamen şans cidden,şans olmayınca hiçbir şey olmuyor, dragon lore falan değil bi icarus bile atsa yeter bize

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

Ben 14 yıldızı toplayıp bıraktım. Arada exp lazım olunca kalanlara giriyorum.

Mantıklı hocam. Baya yardımı oluyor haftalık dropta level atlatırken. 400 xp'lik görevi yaparken zaten basit eğlence puanı falan filan her şey araya giriyor 1000-2000 XP doluyor bir anda. 1 tane de rekabetçi atınca level atlıyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Born2Kill35

valla görevler kanserdi helal olsun :D

Gemini değilde,diğer kısımda bazı görevler çok sıkıcı,çok gereksiz zorlayıcıydı. Bazen çok sıkıldım,zorlandım,sinirlerimi yıprattım ama başardım sonunda Bazen çok iyi niyetli insanlarla karşılaştım insanlık,oyunculuk,yardımlaşma ruhu ölmemiş dedim,bazen de o kadar karaktersizler gördüm ki delirmemek elde değil, neyse sonunda başardığım ve bitirdiğim için mutluyum, bir de güzel bir drop verseydi tadından yenmezdi
  • Operasyon jetonun olayı ne? Ekstra bir drop mu veriyor yoksa sadece görünüm mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Operasyon jetonun olayı ne? Ekstra bir drop mu veriyor yoksa sadece görünüm mü?

Ekstra drop vermiyor. Sadece yaban ateşi kasası, jeton sahiplerine düşüyor tek ekstra sayılabilecek drobu bu. Kasanında değeri şu an zaten 50 kr civarlarına düştü,şu an sırf kasa düşüyor diye jeton almak mantıksızca olur ama ilk gün kasalar 10 lira iken 2 tane düşürüp operasyon parası rahat bir şekilde çıkarılıyordu,alma niyetiniz varsa operasyon sonuna gelindiğinde %50 indirime giriyor 8.75 e alabilirsiniz o zaman. Bunun harici sadece görevleri tamamladıkça XP veriyor. Ayrıca envanterinize jeton geliyor,bunu da sergileyebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASAP1910 -- 16 Nisan 2016; 3:04:29 >
  • Operasyonun son 3 günü kalması şerefine son kez yukarıya çıkarıyorum. Elveda Yaban Ateşi Operasyonu
  • 3 gün kassak bitmez demi?. Neredeyse hiç yapmadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.