Şimdi Ara

CS:GO'ya yeni başladım tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba ben CS:GO'ya yeni başladım fakat adamlar tabiri caizse ağzıma vuruyorlar :).Artık acaba sorun bende mi diye düşünmeye başladım vuruyorum ölmüyorlar vuruyorum ölmüyorlar :( tavsiyeleriniz varsa alabilirim şimdiden teşekkürler.

• kardeşim adamlar kaç senedir aynı oyunu günde 15 saat oynuyor , bırakta vursunlar. Hiç bulaşma bence yeni başlıyorsan , zaten kitlenin düşüşü ortada boşuna kanser olma
  • Ölüm maçında bol bol alıştırma yap. İlk zamanlar zorlanırsın ama bi süre geçtikten sonra alışırsın. AK,M4A4 zor silahlardır. Çok teper,alışması diğerlerine göre daha zordur. Deagle 1.6daki gibi değildir,en zor pistollerden biridir cidden iyi aimi olanların silahı cs:go'da deagle'a hiç bulaşma pistol olarak. AWP aynı zaten pek bir değişiklik yok. Fakat yürürken ateş etmeye kalkma ve asla hafif makineliler hariç tarama. Silahların Spray(taramak) videoları var onlara bakabilirsin youtube'dan,mesela ak-47 için yere doğru indirip tarayınca mermiler gövde ve kafaya doğru gider. Youtube'a yazarsan demek istediğimi anlayabilirsin. Onun harici belli bir süre alışmadan rekabetçi girme çünkü biraz oyuna ısınmak gerek. Ve bu süre zarfı içinde sinirlerine hakim ol,çünkü rekabetçide ruslar ve trollerden ötürü belli bir rütbeye kadar çok gerilecek,sinirleneceksin. Mümkünse hesabını prime yap.(Telefon numaranı steame tanıt ve hesabını prime(seçkin) konuma getir.Rekabetçide rus ve troll gelme ihtimalini düşürürsün)
    Gaza gelip kasa açmaya kalkma. Skinlere fazla kafayı takma çok para harcatır.
    Bunlar haricinden zaten oynayarak öğreneceksin çoğu şeyi. Kolay gelsin

• UNINSTALL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Ölüm maçında bol bol alıştırma yap. İlk zamanlar zorlanırsın ama bi süre geçtikten sonra alışırsın. AK,M4A4 zor silahlardır. Çok teper,alışması diğerlerine göre daha zordur. Deagle 1.6daki gibi değildir,en zor pistollerden biridir cidden iyi aimi olanların silahı cs:go'da deagle'a hiç bulaşma pistol olarak. AWP aynı zaten pek bir değişiklik yok. Fakat yürürken ateş etmeye kalkma ve asla hafif makineliler hariç tarama. Silahların Spray(taramak) videoları var onlara bakabilirsin youtube'dan,mesela ak-47 için yere doğru indirip tarayınca mermiler gövde ve kafaya doğru gider. Youtube'a yazarsan demek istediğimi anlayabilirsin. Onun harici belli bir süre alışmadan rekabetçi girme çünkü biraz oyuna ısınmak gerek. Ve bu süre zarfı içinde sinirlerine hakim ol,çünkü rekabetçide ruslar ve trollerden ötürü belli bir rütbeye kadar çok gerilecek,sinirleneceksin. Mümkünse hesabını prime yap.(Telefon numaranı steame tanıt ve hesabını prime(seçkin) konuma getir.Rekabetçide rus ve troll gelme ihtimalini düşürürsün)
    Gaza gelip kasa açmaya kalkma. Skinlere fazla kafayı takma çok para harcatır.
    Bunlar haricinden zaten oynayarak öğreneceksin çoğu şeyi. Kolay gelsin

Nedense AK M4A4 ve M4A1-S'de sıkıntım yok kullanıyorum.Deagle'de iyi kullanıyorum sadece shotgunlarda (XM1014 ve Sawed Off hariç) ve PP-Bison'da çok zorlanıyorum ayrıca şu silah yarışındaki camperlar ve spawn kill'ciler çıldırtıyor :D.Hocam bunların dışında eğlence maçları atıyorum kendimi geliştirmek için fakat çok az xp geliyor (en fazla 50 xp) ve genelde iyi bir konumda oluyorum bazen birinci bitiriyorum ama çok çok az xp geliyor bunun nedeni ne?Teşekkürler.

• jajajsueh1 J kullanıcısına yanıt
    Bizon'un doğası o zaten. Adamı öldürmen için adamda kask varsa yanından 2 kere hs atman lazım,10 metreden uzaktaysan zaten b, 7-8 kere sıkman lazım bizonla :D Bizonun olayı o zaten geniş şarjör tara babam tara,eco-force buy eli silahı zaten Onun haricinde AK ve M4'e alıştıysanız güzel,pistol olarakta ilk elde yelek çekeceğiniz için usp ve glock'u geliştirmenizi diğer eller içinde five seven p250 ve tec-9 u geliştirmenizi öneririm.
    Her çarşamba günü exp bonusuyla beraber item drop hakkı gelir. Siz oynadıkça yavaş yavaş haftalık exp azalıp bitmeye başlar. Öbür çarşambaya kadar gittikçe daha az exp gelmeye başlar. Çarşamba günü tekrardan yüksek exp gelmeye başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Bizon'un doğası o zaten. Adamı öldürmen için adamda kask varsa yanından 2 kere hs atman lazım,10 metreden uzaktaysan zaten b, 7-8 kere sıkman lazım bizonla :D Bizonun olayı o zaten geniş şarjör tara babam tara,eco-force buy eli silahı zaten Onun haricinde AK ve M4'e alıştıysanız güzel,pistol olarakta ilk elde yelek çekeceğiniz için usp ve glock'u geliştirmenizi diğer eller içinde five seven p250 ve tec-9 u geliştirmenizi öneririm.
    Her çarşamba günü exp bonusuyla beraber item drop hakkı gelir. Siz oynadıkça yavaş yavaş haftalık exp azalıp bitmeye başlar. Öbür çarşambaya kadar gittikçe daha az exp gelmeye başlar. Çarşamba günü tekrardan yüksek exp gelmeye başlar.

Hocam her şey güzelde usp ve glock'da alışma diye bir şey olabilir mi :D zaten ip gibi sıkıyor ikiside sıktığın yere gidiyor onun dışında five seven kullanmıyorum cz-75 aldım onun yerine daha hoşuma gitti ve tec-9 kullanmak diğerlerine göre daha zor sanki yürürken falan sekmiyor da olduğun yerde diğer tabancalar daha iyi sanki :).İlk gözlemlerime göre oyun rus kaynıyor mikrofon açıp konuşmuyorlar da saçma sapan sesler çıkarıyorlar geçen birisi kızılderili savaş çığlığı attı bende ses kasmak için sesi fullemiştim korkudan oyunu kapattım :D :( :( onun dışında camper'lar spawn kill'ciler özellikle camperlar oyunu sildirme noktasına getirdiler onlar için bir taktik veya öneriniz var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jajajsueh1 J kullanıcısına yanıt
    Ölüm maçında olur onlar sıkmayın canınızı camper falan çoktur. Evet oyunda rus çok delireceksiniz ruslardan Onun harici rekabetçiye girmeye başlayınca oyunun zevkini yavaş yavaş almaya başlarsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.