Şimdi Ara

CS:GO , windows 10 siyah bar problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar windows 10 güncellemesi yaptım ve oyunu 4:3'te oynamamdan dolayı siyah bar geliyordu windows 8.1 sürümünde bu sorunu aşabilmiştim ama şimdi tüm denediğim eski yöntemler çöp oldu sanırım acaba bilgisi yada çözebilen varmı bu durumu windows 10'da siyah bar sorununu?

• .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkaran017 -- 3 Mart 2017; 15:35:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uğraştım dediğiniz programda ama sorun hala devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DADC6FD9A -- 10 Ağustos 2015; 13:34:15 >
  • Bende geçtim win10 a ancak ben sizin yaşadığınız sorunu monitörün ayarlarından yapıyorum, bunu denediniz mi hiç? Monitör ayarlarından cs ye girip öyle yapmalısınız

Edit : Resim çektim üşenmeyip sizin için :)

Resimlerde de gördüğünüz üzere bu iki seçenek arasında geçiş yapınca cs tam ekran yada kenarlarda siyah bantlı çalışıyor, cs den çıkınca gene tam ekran pc niz, sadece cs öyle çalışıyor yani anlıcağınız. Artık monitörün tuşunu çekmedim :) sonuçta her monitörde farklıdır tuş ama sizde aynı böyle 2 türlü çalıştırma seçeneğini olduğu bir yer vardır çünkü bu her monitörde var ve pro oyuncular da bunu monitörden ayarlıyor, win 10 la alakası yok yani, umarım çözersiniz
     CS:GO , windows 10 siyah bar problemi CS:GO , windows 10 siyah bar problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 10 Ağustos 2015; 14:14:09 >

• Teşekkür ederim elinize sağlık bir çok arkadaş aynı durumu yaşıyordur onlarada baya yardımcı olucaktır bu çözüm ama laptop kullanıyorum internette bir çok yöntem gördüm hepsini üşenmedim denedim ama hiç biri işe yaramadı. Harici ekran bu tip durumlarda her derde devam oluyor :)
  • Rica ederim ancak laptopta da vardır belki tuşları kurcalayın biraz
  • Ne kadar aradıysam kurcaladaysam çözüm bulamadım laptoplar bu konuda mağdur bırakılmış :S çift ekran kartı olduğu için nvdia denetim masasındaki tüm ayarlarıda göremiyorum. Bir çıkış yolu yok gibi şuanlık, büyük ihtimalle win 8.1'e geri dönüş yapmak zorunda kalıcaz ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    14 pro max bildirim sorun
    3 yıl önce açıldı
    CS 1.6 Ekran ayarı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Niye böyle uğraşıyorsunuz ki nvidia ise eski nvidia ekran kartı driverını kurunuz amd ise amd nin eski ekran kartı driverını kurunuz bende amd var 15.7.1 de sizin sorunuz var ama 15.6 yükledim np - ekran kartı driverını ddu ile kaldırmanızı tavsiye ederim
  • Dediğinizin bende işe yarıyacağını zannetmiyorum. Çünkü benim pc'de laptop var detaylı ayarlar intel kartın programıyla yapılıyor. Regedit dosyalarına kadar gidip düzeltme yaptım ama hiç işe yaramadı şimdilik masaüstü çözünürlüğünde oynuyorum oyunu ama parlaklık konusunda sıkıntı oluyor normalinden daha fazla karanlık oynmak zorunda kalıyorum ^^
  • w10 da başka sorun var mı cs go ile ilgili
  • Şuan tek karşılaştığım sorun bu ama hala çözüm bulamadım.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khist -- 7 Ekim 2017; 16:51:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khist

denetim masasından masaüstü boyutunu ve konumunu ayarladan fullscreen yapıp alttaki oyunlar ve programlar tarafından belirlenen ölçekleme modunu geçersiz kıl ıda işaretlersen olması lazım nvidia nın 355.60 patchini kullanıyosan 353 e dön 355.60 da blackbarları kaldıramadım anlamadığım bi şekilde sinirlenip format falan attım tekrar cdden kurunca 353.54 yükledi ve bu ayarlarıda yapınca düzeldi

Dediğiniz ayarları bulamadım. Resimlerini ekledim bende gözüken ayarların.
     CS:GO , windows 10 siyah bar problemi CS:GO , windows 10 siyah bar problemi CS:GO , windows 10 siyah bar problemi

• windows 10 a geçtikten sonra maç içerisinde 20-30 saniye kadar donmalar yaşanıyor.windows 7 de iken böyle bir şey olmazdı.Bu problemi yaşayan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

w10 da başka sorun var mı cs go ile ilgili

Hocam herkesin sorun yaşadığını düşünmüyorum bu sorunların sisteme yorulmasıda tartışılabilir çünkü sorunsuz oynayan kısımda var sorunla karşılaşanda var. Şahsen temiz format ile pro sürümünde hiç bir oyunda sorun yaşamadım. Gta 5, cs go, bf3-4, fifa 15... Bu oyunları online olarak oynuyorum ve sorunsuz bana göre

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khist -- 7 Ekim 2017; 16:45:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khist

bende bu şekilde hocam ordan nasıl yapılıyor bilmiyorum ama denetim masasını karıştırmanız lazım muhtemelen
     CS:GO , windows 10 siyah bar problemi

teşekkürler hocam ama çift ekran kartı olduğundan dolayı bu detaylı ayarlar intelde ve intelde bu tip konuda düzgün bir çözüm sunmuş değil hala

• bende yükseltme ile geçiş yaptım bir sorun görmedim younlarda genel olarak sorunsuz nvidia oyun yazılımı çalışmıyor ama çok önemli değil zaten 1 haftaya hallolacak diyorlar
  • Temiz format çekin hocam, en güzeli o olur
  • niyetim o yöndeydi flash bellek yedek almalar vs hazırdı lisans için yüseltiyim dedim baktım sorunsuz sıfırdan kurmadım.ileride gerekirse sıfırdan kurulum yaparım ama hiçbir sorun yok şimdilik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.