Şimdi Ara

Cs:Go ve LOL için sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun zamandır bilgisayar toplamayı düşünüyorum ancak doların artışı sebebiyle yeterli parayı bir türlü denkleştiremedim. Referandumdan sonra dolar belki düşer diye bekliyordum ancak hepsiburadanın KDV indirimini görünce artık zaman geldi diye düşünmeye başladım. Evet arkadaşlar, resimdeki sistemi sadece CS:GO ve LOL için kullancağım başka hiçbir oyun oynanmayacaktır. CS:Go en düşük ayarlarda 200-300 fps almayı hedefliyorum. Elimde MONİTÖR ve HDD bulunmaktadır. Sistem eleştirilerinizi bekliyorum. Teşekkürler, iyi forumlar.

• aynı sistem bende var 350 fps alıyorum

işlemciyi g4560 yap ekran kartını 1050 ti 4 gb yap ben pişmanım

o işlemci g4560 dan en fazla %10 daha performanslı 2 kat para vermeye gerek yok ekran kartını yükselt

lolden

• Cs:Go ve LOL için sistem

bu sistemi al
  • Ulusavas kullanıcısına yanıt
    Kardeşim işlemciyi pek düşürmek istemiyorum ya pentium serisine karşı sıcak bakmıyorum açıkçası. Gerekirse borç harç bulurum 1050ti alırım. Yorumların için çok teşekkür ederim Cs:Go'dan da resim atabilir misin acaba DM serverlardan birinde?
  • Tristan23 kullanıcısına yanıt
    Hocam 4560 işlemci 6098p e göre mükemmel bir f/p sunuyor. Düşürmek olarak bakmayın. 1050Ti i de rahatlıkla doyurur. Kim olsa arkadaşın önerdiği sistemi mantıklı bulacaktır emin olun.

DM de en az 100 fps gördüm
    Ultra - 1080p bu değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Ultra - 1080p bu değil mi?

1080p dir herhalde ultra da oynarım genelde ayalara bakmadım

Ultra'nın bir altı ayarlar. Çözünürlük DSR demiş ama o 1080p'dir. Oyun içerisinde kendin değişmediğin sürece öyle bırakmış onu. Bence değerler gayet iyi 1050 Ti için.

• samsunum55 kullanıcısına yanıt
    4560 da Hyper Threading yok diye biliyorum. 4 çekirdek ilerde lazım olursa i3 o avantajı sağlar diye düşünüyorum ama bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ultra'nın bir altı ayarlar. Çözünürlük DSR demiş ama o 1080p'dir. Oyun içerisinde kendin değişmediğin sürece öyle bırakmış onu. Bence değerler gayet iyi 1050 Ti için.

1050ti değil 1050 2g modelini kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristan23

4560 da Hyper Threading yok diye biliyorum. 4 çekirdek ilerde lazım olursa i3 o avantajı sağlar diye düşünüyorum ama bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.

g4560 da 4 çekirdek gibi davranabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulusavas -- 17 Mart 2017; 18:0:9 >

O zaman daha da iyi :)

• https://www.youtube.com/watch?v=LnDZ__02nBA

https://www.youtube.com/watch?v=CqD0YouKoCs

https://www.youtube.com/watch?v=NtDu2QHSxD8

incele %10luk fark ya var yada yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulusavas -- 17 Mart 2017; 18:7:23 >

G4560 ta i3 6100 ve ya 7100 gibi. G4560'ta da Hyper-Threading var. 2C/4T. Gtx 1050 ve ya Gtx 1050 Ti için i3 6100 ve ya i3 7100 fazla olmasa da gereksiz buluyorum. İşlemcim biraz yüksek olsun diyorsanız; ya i5 6400 ve ya 6402p alın en düşük. Ya da G4560 bu kartlar için yeterlidir.

• 4560 ile 1050ti ikilisini kullanıyor yakın bir arkadaşım hatta sistemini ben topladım hiçbir sıkıntı yok, lolda fps 500-600 görüyor ama 144e sabitledi, csgoda da sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum kesinlikle 4560 yap iki katı parayı ona vereceğine ssd alırsın artan paraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cs:Go ve LOL için sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 17 Mart 2017; 18:26:53 >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Vallahi herkes 4560 için new budget falan diyor. Haklısınız sanırım işlemciyi 4560 alıp ssd alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ustad resim bende gözükmüyor güncellermisn
  • Güncelledim.

@Tristan23 Yani ssd almak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 17 Mart 2017; 18:28:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.