Şimdi Ara

cs go uzun kollu ile rahat edebiliyor musunuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. benim aklıma takılan soru kışın gelmesiyle birlikte uzun kollu sezonuna geçtiğinizde oyun performansınızda düşüş yaşıyor musunuz ? yaşayan tek ben miyim yoksa. uzun kolluyla hem rahat edemiyorum hem mouse a istediğim sürede basamıyorum gibi geliyor. reflekslerim bir nevi köreliyor. sizde de aynı durum veya bir benzeri var mı ? ısınma rutini olarak ne yapıyorsunuz. bilmek isterim.

• Fireindahole F kullanıcısına yanıt
    Arada Bende Oluyor Bu Olay. PC'ye Geçtiğimde Saatimi ve Bilekliklerimi Çıkartmak İlk İşim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reflekslerin korelmesi ne alaka anlamadim da ben ustume hirka falan giyersem cok dusuk sens ile oynadigim icin kolumu hizla ceviremiyorum ondan hirka yerine ince uzun kollu bir sey giyiyorum. Bir de pozisyon da onemli benim bolca alanim var ve 40 kusur cm lik mousepadim var bu yuzden rahatca dirsegimi koyup oynayabiiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yalnız değilsin aynısını yaşıyorum. kısa kolluyla kalsam üşüyorum, uzun kolluyla oynayamıyorum oynasam bile rahat edemiyorum. çözümü kollarımı sıvamakda buldum. biraz da psikolojik gibi çok takmamaya çalış.
  • sağ kolumu ''cs mode ON'' yapıyorum, pijamayı dirseğimin üstüne kadar sıyırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackman06

hocam yalnız değilsin aynısını yaşıyorum. kısa kolluyla kalsam üşüyorum, uzun kolluyla oynayamıyorum oynasam bile rahat edemiyorum. çözümü kollarımı sıvamakda buldum. biraz da psikolojik gibi çok takmamaya çalış.

ben zaten sürekli sıvıyorum da oynarken bu sefer de sanki çok sıkıyormuşta mouse un tuşuna dokunmaya güç yokmuş gibi oluyor işte :D
  • ben montla oynuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aksine uzun kollu ile daha iyi oynuyorum Kolum masada daha iyi kayıyor.
  • Beni etkilemiyor pek. Bileklik falan olursa çıkarıyorum sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.