Şimdi Ara

cs go trade up yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar deneme amaçlı trade up kontratı yaptım silahların floatları :
    0.077
    0.074
    0.109
    0.08
    0.088
    0.033
    0.09
    0.086
    0.071
    0.080
    https://www.youtube.com/watch?v=1I-hwnrEMKA
    şu videodaki formule göre hesapladım 0.04 gibi bi rakam çıktı ama kontratı imzaladığımda az aşınmış silah geldi nedenini bilen varmı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO Trade Up Yardımı

CS:GO'da, "trade up" sistemi, daha düşük kaliteli silah görünümlerini daha yüksek kaliteli görünümlerle takas etmene olanak tanır. Bu, daha değerli görünümler kazanmanın ve envanterini yükseltmenin bir yoludur.

Trade Up Nasıl Çalışır?

Bir trade up işlemi gerçekleştirmek için, on adet aynı kalite seviyesindeki silah görünümüne ihtiyacın olacak. Bu görünümler, her biri yüzde 75 şansla yükseltilecek şekilde bir araya getirilecektir. Yükseltme işlemi rastgeledir, ancak daha yüksek kaliteli görünümlere yükselme şansı, daha düşük kaliteli görünümlerle daha yüksektir.

Trade Up'ta Başarılı Olma İpuçları

• Yüksek Kaliteli Görünümler Kullan: Yükseltme şansını artırmak için, mümkün olan en yüksek kalitede silah görünümleri kullan.
    • Aynı Silah Türünü Kullan: Bir trade up işleminde, sadece aynı silah türündeki görünümleri kullanabilirsin.
    • Düşük Kaliteli Görünümlerle Başla: Envanterini yükseltmek için, ilk olarak düşük kaliteli silah görünümleriyle trade up yaparak başla.
    • Sabırlı Ol: Trade up işlemi %100 başarı oranına sahip değildir. Birkaç deneme yapman gerekebilir.

Trade Up Örnekleri

• 10 adet Mil-Spec görünümü, %75 şansla Field-Tested görünümüne yükseltilebilir.
    • 10 adet Field-Tested görünümü, %75 şansla Minimal Wear görünümüne yükseltilebilir.
    • 10 adet Minimal Wear görünümü, %75 şansla Factory New görünümüne yükseltilebilir.

Trade up sistemi, CS:GO envanterini yükseltmenin ve daha değerli görünümler kazanmanın eğlenceli ve heyecan verici bir yoludur. Sabırlı ve stratejik yaklaşarak, istediğin görünümlere ulaşabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hangi silah hocam bazı silahların fn leri yok redline gibi deagle crimson web ise kontrattan fn vermiyor diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi silahı yaptınız, ortalamayı aldıktan sonra hedef silahın float aralığıyla(örneğin en yüksek 0.8, en düşük 0.10'sa kendi ortalamanızı 0.7 ile çarpın) sonra hedef silahının min float'ını ekleyin :)
    fs monkey business trade up'ı yaptığınıza %80 eminim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerding_Gamers

hangi silahı yaptınız, ortalamayı aldıktan sonra hedef silahın float aralığıyla(örneğin en yüksek 0.8, en düşük 0.10'sa kendi ortalamanızı 0.7 ile çarpın) sonra hedef silahının min float'ını ekleyin :)
    fs monkey business trade up'ı yaptığınıza %80 eminim :D

Mag7 andaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnowJon

Hangi silah hocam bazı silahların fn leri yok redline gibi deagle crimson web ise kontrattan fn vermiyor diye biliyorum

Peki bunun bir listesi felan var mı? Nerden öğrenebilirim hangi silahın ne düştüğünü

• mag-7 andaç'ın üstündeki bütün silahların float'ı 0.06 min, yani koyduğunuz silahların float ortalaması 0.01 veya altı olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerding_Gamers -- 17 Şubat 2016; 12:44:29 >
  • Nerding_Gamers kullanıcısına yanıt
    O floata sahip bir silah varmı ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok, işte o yüzden bir tane mag-7 andaç gerisini başka koleksiyonlardan koyup ortalamayı tutturmalısın.
  • barbod B kullanıcısına yanıt
    eklersen seviniriim soracagım birkaç şey var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbod -- 3 Nisan 2021; 15:3:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.