Şimdi Ara

CS GO TAKIM İÇİN OYUNCULAR!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese hayırlı günler dilerim...

Arkadaşlar ben CSGO'da bir takım kurmak istiyorum ve gerçekten sağlam oyuncular almak istiyorum. Şahsen iyi oynadığımı düşünüyorum ama takımsız oynayınca pekte bir şey yapamıyorum. 1-2 el iyi oynuyorum, diğer ellerde takıma bildiğiniz üzere gelen "RUS" veya herhangi bir troll verdiğim emeğin içine ediyor. Kısa ve öz bir takıma ihtiyacım var. Şu anda 2 kişiyiz yaşlar 17-18 rütbelerimiz MG1 fakat gerçekten bu rütbenin üstünde bir performans sergiliyoruz ama gelişemiyoruz dediğim gibi bir takım yok, yani istediğimiz kadar oynasak bile elbet oyuna bir troll gelir ve bütün gün verdiğimiz emeğin için eder gider bu kadar. Buna bi son vermeye geldim. Sizi fazla yormamak için "KATILIYORUM" şeklinde cevap vermenizi istemiyorum özel bir başvuru formu hazırladım. Buradan kendinizi detaylı bir şekilde açıklayıp bize göndermeniz yeterli olacaktır. bizde buna göre aranızdan 3 kişi seçeriz. Henüz takım ismi veya roller belli değil bunları takım oluşturduktan sonra karar vereceğiz. Şimdilik kısa ve öz belirttim gelmek isteyenleri arıyorum sadece. Takımın gidişatını vs hepsini takım oluştuktan sonra konuşacağız.

Başvuru linki:
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYkUsDJ_ukgGXx0i7ejJXoEA6hoAjpUVJod4Sb__YHIqcUHg/viewform

Bana özelden ulaşmak isteyenler :https://www.facebook.com/profile.php?id=100005391648347

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayFlu -- 31 Ağustos 2016; 20:02:24 >

• bence bunun için buralara gelmene gerek yoktu basit eğlence veya topluluk sunucularında aimlerde çoğunlukla senin gibi o ranklarda oyuncular bulunuyr aim mapda çok çok rahat 10 kişide 20 kişide bulursun mge dmg ranklarda adam bende 2 kişi yolluyorduk başvuru ciddi ciddi takım sandık :D
    ben ve arkadasım 2 senedir globaliz csgoda lan turnuvada 1.liklerimizde var fakat maddi durumdan dolayı yurtdışına turnuvaya gidemiyoruz türkiye içinde geziyoruz istanbula gidebilsek bi gameekstra gibi biryerde kendimizi gösterebilsek ah neler olacak sadece biz değil bizler gibi binlerce oyuncu var emin olabilirsiniz çoğu profesyonel oyuncudan kat kat daha iyi olup daha ileri gidememk çok zor bence neyse konu nerden buraya geldi bilmiyorum içimi döktüm iyi oldu :D kolay gelsin :D
  • erenbaba6235 E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocamda dediğin gibi kolay olsa keşke bu güne kadar birçok kişiyle takım kurma gibi bi durumumuz oldu 2 gün dağıldık olay bu hani sağlam birşey yapmak istiyorum artık.
  • Çoğu profesyonel oyuncudan kat ve kat iyisen al esea göster kendini takımlar kapsın seni havada o zaman Guardian bey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yecavdar kullanıcısına yanıt
    Porfesyonel oyunculardan kat ve kat iyiyim demedim. Sadece bu konuda herkes gibi yeteneğimin olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayFlu -- 31 Ağustos 2016; 17:37:12 >
  • Hala esea diyenle var bırakın artık şu çöp platformu.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Hala esea diyenle var bırakın artık şu çöp platformu.

MM de supreme idim,genelde maçı taşıyan ben olurdum,karşıya arada global gelirdi.
    Esea ya ilk geçtigimde adam vuramıyordum. Esea da ki Türklerin neredeyse tamamı global.Global ama MM de ki gibi degil.Öyle yarım saat spray ile öldürmüyor,gördügü an beynine yiyorsun kurşunu.Yani al bakalım A+ rankına kadar gel. ondan sonra çöp de.
    Tabi şimdi "neredeyse tamamı" cümlesini okumayanlar damlayacak. "yav he he global"diye. Lem de var Dmg de var. 4-5 maç attıkdan sonra 15-20 kişiyi engelledim.Artık her oyun mükemmel geçiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS-GO OYUN İÇİ ÖVGÜ BOOST
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BayFlu B kullanıcısına yanıt
    Erene yazacaktım yanlış gitmiş :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.