Şimdi Ara

cs go stoğuma dadanan dolandırıcı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://steamcommunity.com/profiles/76561197962001052

bu arkadaş toplam 7 tane steam giftimi paypal ile ödeyip almış. sonra refund istemiş. haberim yoktu bugün fark ettim. kendisini ekledim efendi gibi konusuyoruz ama baktım cevap vermiyor bi süredir kendi kendime konusuyorum, sanırım engellemiş beni. diğer hesaplardan profiline yorum atılabiliyor ben yazamıyorum, ama halen arkadaşım görünüyor fakat arkadaş listesinde yokum falan. 71 euro içerdeyim an itibariyle, paypala itiraz ettik ama lehime bi karar çıkacağını sanmıyorum.

sizden ricam profiline scammer yazın ama reportlamayın malum steam gift satışına steam bi şey yapmıyor.

edit: eklemem lazım, ben direk paypal üzerinden satış yapmadım, kinguin üzerinden sattım, karşı taraf paypal ile kinguine ödeme yapıyor, sonra ödemeye itiraz edip geri alıyor. aslında burada dolandırılan ben değilim kinguin fakat satıcı korumak adına en ufak bi gayretleri olmadığı gibi bu konuda da aradan çekiliyorlar. aynısı daha önce de oldu, ben fark etmesem söylemeyeceklermiş zaten. itiraz ettik bekliyoruz dediler bi yıldır ses yok. bundan da bi şey çıkmaz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 6 Kasım 2015; 21:02:25 >

• Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu iş bu kadar kolay olmamalı bence. parayı gönderdi hop geri çekiyor falan
  • Paypal güvenilirliğini yitirmeye başladı, geçmiş olsun hocam, enpara yada direk banka havalesi daha iyi çözüm gibi artık

• eklemem lazım, ben direk paypal üzerinden satış yapmadım, kinguin üzerinden sattım, karşı taraf paypal ile kinguine ödeme yapıyor, sonra ödemeye itiraz edip geri alıyor. aslında burada dolandırılan ben değilim kinguin fakat satıcı korumak adına en ufak bi gayretleri olmadığı gibi bu konuda da aradan çekiliyorlar. aynısı daha önce de oldu, ben fark etmesem söylemeyeceklermiş zaten. itiraz ettik bekliyoruz dediler bi yıldır ses yok. bundan da bi şey çıkmaz artık.
  • Böcek sandım hocam geçmiş olsun
  • merhaba hocam o çekme bölümüne kişiye giftleri gönderdiginiz kanıtları duruyorsa yani konuşmalarınız. konuşmalarınızın tüm resimlerini tek tek çekin ve paypal vaka bölümüne yollayın. Daha sonra ödemeyi eğer arkadaş ve aile seçeneği ile gönderdiyse bu şekilde %90 paranızı kurtarırsınız geri çekemez. Buna dikkat edin ve birdaha ki satışınızda Kişi ve kişilere not bölümüne "Geri ödemesiz olarak Cs:go oyununu satın alıyorum" gibi işlemi açıklayan şeyler yazmasını rica ediniz kolay gelsin konuşmaları yollayın Parasını geri çekemeyeceğini düşünüyorum . İnş aile ve arkadaş olarak işlem yapmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go topluluk serverı ban yedim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Klasik bir paypal dolandiricisi. Büyük ihtimalle alir parasini serefsiz

• Maalesef paypal alıcıyı koruyor. Geçmiş olsun.

• Paypal'dan 40$ refund yemişliğim var. Her kanıt duruyordu. Keyleri teslim aldım şeklinde yazı da duruyordu. Resimleri vs. her şeyi attım kabul etmediler. Paypal kullanılmaz bu saatten sonra.
  • G.olsun adam yorumlara kapatmış profilini senin giftleride keye çevirmiş hrlde görünmüyor envanterinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.