merhaba arkadaşlar. 320 saatlik bi oynayış sürem var oyun içinde steam sunucularında rekabetçi modda oynuyorum. ilgili olan arkadaşlar nip clanını vs bilir çoğu zaman videolarını highlist'lerini takip ediyorum görünüşe göre bu oyuncuların silahları hiç sekmiyor olduğu yerde sabit bi şekilde dururken atış yapabiliyorlar ve rakiplerini bana göre daha kolay basit aimlerle mağlup edebiliyorlar. ben kendi oyunum içinde karşılaştırdığım zaman silahim bi sağa bi sola bi geri gidip duruyor. (örneğin ak47 bile sekmeden atış yaptıklarını izledim) bu adamlar hangi ayarları kullanıyorlar. acaba el alışkanlığı veya oynayış tarzı mı benim gözümü yanıltıyor ama pek sanmıyorum göz yanılması olduğunu. ayrıca bazı yerlerde cfg dosyalarını yüklüyorlar ben bu dosyaları oyun içine nasıl entegre edebilirim. oyunun klasörüne atıyorum ama steamde nasıl bi aktifleştirme yolu izlemem gerekli. kısacası bu kişiler nasıl ayarlarla bu silah sekmelerini yok edebiliyorlar ve oyunun oynanışını kolay hale getirebiliyorlar bu ne kadar legal ne kadar illegaldir bilmek istiyorum. hile ve aldatmacanın illegal olarak hertürlü şekline karşıyım. temiz oyunlar, teşekkürler cevaplarınız için.
Kişisel ayar(cfg) rate, fast buy gibi şeyler adaletsizliğe girmez, başka oyuncuların configlerini kullanmak da seni yeteneksiz oyuncu kılar ve uyum sağlayamazsın.
Nasıl bu kadar iyi dediklerin oyunu kimse oynamazken oynayan insanlar, aşırı yetenekliler ve 400 DPI gibi profesyonel bir değer ile oynuyorlar
Yanlız video harbiden iyi, adam oynuyor. :D
sabit dururken tek atmasını anlarım ama hareket halindeyken bile tek atması... ben hareket halinde rakibe 3 tane mermi tutturamıyorum koca şarjör ile. (ki imleç çoğu kes rakibin üstünde olmasına rağmen)