Şimdi Ara

CS GO Server önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fun server arıyorum,Burak Oyunda'ya giriyorum şu an.Başka öneriniz var mı?Yeni başladım.

• fun server nasıl oluyor tam bilmiyorum public dersen 5.62.127.44:13600 sürekli dolu server sağlam oyuncular var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayozkan

fun server nasıl oluyor tam bilmiyorum public dersen 5.62.127.44:13600 sürekli dolu server sağlam oyuncular var

fun derken hocam böyle garip garip mapler olan dust2 vb. harici mapler olan,jail olmayan anlamında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baklavasever

quote:

fun server nasıl oluyor tam bilmiyorum public dersen 5.62.127.44:13600 sürekli dolu server sağlam oyuncular var

fun derken hocam böyle garip garip mapler olan dust2 vb. harici mapler olan,jail olmayan anlamında

Fun istiyorsan Bravo jail:77.233.155.60
    Public istiyorsan Narkotik:77.223.155.55

alaninda en iyi sunucular bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fun arıyorsan Yabancı Minigame serverlarına falan takıl , Türk fun serverları full bebe dolu . Adminler de ayrı ibretlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnoxViLLeTR

quote:

Orijinalden alıntı: Baklavasever

quote:

Fun istiyorsan Bravo jail:77.233.155.60
    Public istiyorsan Narkotik:77.223.155.55

alaninda en iyi sunucular bunlar.

Narkotik önermeye gelmiştim.bu serverın ayrı bir çekiciliği var.Diğer yerler d2 açmak ister biz piranese,downtown,orange,sultan,alexandra gibi yerler isteriz.Bir de Servera girmek biraz uğraştırır. Ama uğraşmana kesinlikle değer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go yayını
    8 yıl önce açıldı
    CS:GO Saçma Rank Sistemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.