Şimdi Ara

CS:GO Reset

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dh ve başka forumlarda defalarca aradım taradım ama sorunumun çözümünü bi türlü bulamadığım için konu açma gereği hissettim konu kirliliği için şimdiden özür dilerim. Sorunum CS:Go 1080p ve yüksek ayarlarda oynarken 1 hafta öncesine kadar bi sorunum yokken pc özellikle yıkım ve silah yarışlarında ilk roundda basit eğlence modunda ilerleyen roundlarda reset atıyor sistem özelliklerim imzamda yazdığı gibi. Ayarları 1024x768 ve düşük seviyeye getirdiğimde ise saatlerce oynamama rağmen reset atmıyor . Daha önce bu sistem ile high ayarlarda Witcher 3 ve GTA V bitirdim. Sıcaklık değerlerim CS:GO oynarken max 60 oluyor CPU . Acaba sıcaklardan mı veya parça arızası mı diye düşünüp GTA V ile test ettim 3 saatlik oynama sonucu pc reset atmadı . Bi kaç yerde okudum ve ısınmadan olduğunu düşündüğüm için stok fanı değiştiricem ve ilaveten termal macunu değiştirip 2 ad. fan takıcam kasaya sizce bi değişiklik olurmu CS:Go oynamayı cok seviyorum ve tekrar 1920x1080 ve yüksek grafiklerde oynamayı istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mari Lwyd -- 19 Temmuz 2016; 17:27:25 >

• Arkadaştadada var aynısı cpu macununu yenileyip denermisin?
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Bu hafta içi sipariş ettiğim parçalar geliyor kardeşim inşallah deneyip yazıcam buraya. Dün akşam ayarları yine yükseğe çektim atmadı ama acayip bi fan sesi vardı kasada ısındığı her halinden belliydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO VAC HATASI
    10 yıl önce açıldı
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    10 yıl önce açıldı
    Cs Go Cozunurluk Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.