Bildirim
Cs:go rekabetçi takım aranıyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
aslında rütben kötü değil benim rütbemle yakın benim rütbem altın nova 2 bir takımımız var 3 kişiyiz gayet iyi oynadığımızı düşünüyoruz seni denemek isterim ve katılmak istersen şunları bildirmen gerek;
-rekabetçide kazandığın toplam maç sayısı -
quote:
Orijinalden alıntı: insomniacberg
aslında rütben kötü değil benim rütbemle yakın benim rütbem altın nova 2 bir takımımız var 3 kişiyiz gayet iyi oynadığımızı düşünüyoruz seni denemek isterim ve katılmak istersen şunları bildirmen gerek;
-rekabetçide kazandığın toplam maç sayısı
Yaşım 17 skype kullanıyorum rekabetçide 30 oyun kazandım fakat rekabetçide ki win sayısının bir öneminin olduğunu düşünmüyorum çünkü rekabetçide isterseniz 1000 win olsun arka arkaya kazanmadıkça hiç birşey değişmiyor onun için her zaman kazanacağımı düşündüğüm arkadaşlarımla girdim maçlara bazı arkadaşlarım hep girdiler bir yenildiler bir kazandılar onların 120 wini var gümüş elit vb. rütbedeler novaya çıkmak için çabalıyorlar
-
id: rembrandt102
rütbe: master guardian 1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LGR9
id: rembrandt102
rütbe: master guardian 1
Usta seçkin muhafızım beraber rekabetçi giricek arkadaş lazım uyarsa pm ile veya alıntılayarak ulaşırsan sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X