Şimdi Ara

CS GO Rehberlere Kaldığımız Yerden Devam - Recoil, Pistoller, de_inferno püf noktaları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar biraz ara vermek gerekti ama yeni bölümler ile karşınızdayım.

İlk videonun konusu Recoil, Pistoller ile ilgili püf noktaları yani silahlar hakkında genel bilgiler diyebileceğimiz bir video.

Rehber Link'i:http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=409806127

İkinci video ise inferno üzerine yoğunkaşılmış bir video calloutlar, smoke, flash, molotov, wallbang vb. gibi pif noktaları ayrıca inferno için game sens'inizi arttırabilecek stratejileri. Site'ların olası tutulma noktaları hakkında bilgiler bulunuyor.

Rehber Link'i :http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=409808918

• gereksiz olmuş keşke hiç uğraşmasaydın bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafalardaki soru isareti

gereksiz olmuş keşke hiç uğraşmasaydın bu kadar

dsadasdada olum ne looser heriflersiniz ya ilk yazdığım yazı 2 gün içinde 1500 defa okundu ki makale gibi yazı pek okunmaz dedim, youtube'deki videoları ise 2 haftada 2500 kişi izledi ki arkadaş listem 36 kişi tek koyduğum yer ise burası. Ulaşabildiğim kişi sayısından memnunum ben ayrıca 30 dakikalık videonun gereksiz olduğuna iki dakikada mı kara verdin yetenek yoksunu DOUBLE AK rütbeli kardeşim. Bak izlersen belki çıkarsın oralardan yoksa MGE'nin iki rütbe altı nova yani dikkatli ol.

Satılık hesap konusundaki mesajımdan dolayı mı bu kadar hiddetlendin acaba kardeşim bize bir cevap verirsen "kafalardaki soru işaretleri" giderilir bence.

Bunun yanında benim sana tek diyebileceğim şey.

CS GO Rehberlere Kaldığımız Yerden Devam - Recoil, Pistoller, de_inferno püf noktaları

Dur bu daha hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 18 Mart 2015; 14:13:15 >

• Elinize sağlık hocam, güzel bir rehber olmuş, ilk videoyu izledim, bilgiler tazelenmiş oldu, bilmeyenlere çok faydası olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

Orijinalden alıntı: kafalardaki soru isareti

gereksiz olmuş keşke hiç uğraşmasaydın bu kadar

dsadasdada olum ne looser heriflersiniz ya ilk yazdığım yazı 2 gün içinde 1500 defa okundu ki makale gibi yazı pek okunmaz dedim, youtube'deki videoları ise 2 haftada 2500 kişi izledi ki arkadaş listem 36 kişi tek koyduğum yer ise burası. Ulaşabildiğim kişi sayısından memnunum ben ayrıca 30 dakikalık videonun gereksiz olduğuna iki dakikada mı kara verdin yetenek yoksunu DOUBLE AK rütbeli kardeşim. Bak izlersen belki çıkarsın oralardan yoksa MGE'nin iki rütbe altı nova yani dikkatli ol.

Satılık hesap konusundaki mesajımdan dolayı mı bu kadar hiddetlendin acaba kardeşim bize bir cevap verirsen "kafalardaki soru işaretleri" giderilir bence.

Bunun yanında benim sana tek diyebileceğim şey.

Dur bu daha hoşuma gitti.

bu ne ya çoluk çocukla muhattab oluyorum resmen abicim git wolfteam diye bi oyun varmış ona başlasana sen.
    yazılara bak ya

• Gereksiz mi ? şakacı çocuk ya elline ağzına sağlık dostum çok güzel anlatmışsın oturdum deniyorum şuan
  • ak 47 recoilinde direkt aşağı sonra sola,sonra sağa yapınca ilk 9 mermiden bir kaçı sağ sola kaçıyor.Hafif sağa indirerek aşağı sonra sola sonra sağa yapılırsa daha iyi olur.

http://imgur.com/a/mzpuh/layout/horizontal#0

şu şekilde.

Onun dışında yararlı bir çalışma olmuş,özellikle smoke lar gayet güzel.Eline sağlık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eline sağlık bildiğim kadar bilmediğim çok şey vardi
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel olmuş inferno aratma diyordun rehber koymuşun
  • Dün zaten VP den kaybediyordum bugün kaybedersem koymaz ama kazanırsam çok iyi olucak.
  • Kardeşim adamsın yav. Vallahi adamsın. Videoyu durdurdum bu yorumu yapıyorum. Herkes Recoil'i duvarın yakınından ateş ederek gösteriyor. Fakat şöyle bir şey var. Diyelim uzak mesafeden tek atınca headshot'ı kaçırdınız, iş spray ve recoil'e kaldı ve recoil'in bence uzak mesafe olayı yakın mesafeden kesinlikle daha önemli. İzlediğimiz profesyonel maçlarda da oyuncuların uzak mesafe atışlarında recoil vererek çoğu kill'ini aldığını gördüm.

Yakın mesafede ise zaten kim isabeti sağlarsa adam alabiliyorsun.. Videoya şu an devam ediyorum. Görüşmek üzere. :)
  • Eline sağlık çok güzel olmuş.

Video'da problemmi var ? Görüntüler iç içe giriyor sürekli?
  • @kafamdaki soru işareti

Tamam, sen o kadar yetişkinsin ki yazdığın yorumların içerikleri resmen fişek atıyor git ötede oyna kardeşim. Bak burda millete yararlı bişeyler yapıyoruz.

@WolverineJR

Sağolasın kardeşim iyi seyirler olsun.

@Pkmn

Aynen öyle müdür dediğin gibi fakat açıkçası kafa karıştırmak istemedim şöyle ki ilk 9 mermiden sonra sağa çekmenin gerekli olduğu yegane silah m4a4 o yüzden izleyen kişinin aklında ak47'yi düz indiricem m4a4'ü hafif sağa çekicem şeklinde kalmasını istedim ama dediğin çok ince düşünüyorsan %100 doğru.

@Darksquawk

İyi seyirler umarım yararı olur, bilmediklerinizi herkes yavaş yavaş kavransın diye bu videolar bizde zamanında bilmiyorduk öğrendik.

@Miroglu

Dün iki tane inferno oynamıştım arka arkaya onda dedim ama çok ta haz etmem inferno'dan başkan genel olarak.

@erdemtas

Böyle şeyler duymak beni çok mutlu ediyor. Yıllardır oynuyorum maçlarda neyin lazım olduğunu az çok kestirebiliyorum viceolara da bunları koyuyorum. İyi seyirler.

@ŞAhin

Öncelikle teşekkürler ve evet videoda ne yazık ki problemler var imzamdaki makine net olarak render'ı kaldıramadı hele bu şekilde uzun olunca bildiğim tüm codec düzenlerini vs denedim ama olduramadım açıkçası pc izin vermedi.

• rehberleriniz benim gibi cs özürlülerine bile birşeyler öğretebiliyorsa helal olsun size
  • ilk videoyu izledim güzel anlatmışsın diğer videoyuda izleyeceğm teşekkürler yeni şeyler öğrendim
  • tek tek izledim güzeldi
  • Emeğine, ellerine sağlık, teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.