Şimdi Ara

CS:GO Rank Atlama Nedir? (Kolay Rank Atlama ve Tavsiyeler)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir video oluşturdum. Tecrübemin yettiği kadarıyla hazırladım. Umarım beğenirsiniz yorumlarınızı eksik etmeyin.
    https://youtu.be/3MOPJjhh1n8

• kolaya kaçmışsın, yüzeysel ve içi boş bir video olmuş. tecrüben de fazla yok anladığım kadarıyla. daha hakim olduğun alanlara yönelmeni tavsiye ederim. diksiyonunu ve telaffuzunu da düzeltmen lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış bilgiler var cs go da rank sisteminin ELO sistemiyle uzaktan yakından hiçbir alakası yok.
  • Tonight tonight tonight kullanıcısına yanıt
    Kanıt gösterebilirseniz cevabınızı vereceğim. Yabancı incelemeleri de incelemem üzere böyle bir video hazırladım tek bir kaynak üzeri ilerlemedim.
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    1- Rank atlamadan bahsediyoruz nasıl oynayacağından değil.
    2- 2 yıllık tecrübeye sahibim ve bildiklerimi anlatıyorum.
    3- Bu konuya hakimim ne gördüysem ve araştırdıysam onu aktardım.
    4-Diksiyon ve telaffuz sorunu kulaklığımın mikrofonundan kaynaklanıyor. Türkçe harflerin sesini yutuyor. Başka mikrofonla yaptığım birkaç seslendirme videom var kanalımda onlara bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyrok -- 12 Ağustos 2015; 17:20:17 >
  • Manyrok kullanıcısına yanıt
    rank atlamaktan bahsediyorsun da dediğin şey adam vurun, hs atın, iyi oynayın. iyi oynamadan kolay rank atlayabileceğini düşünen var mıdır?
    master guardiyan elayt ve kantır skrayta değinmeyeyim...
    güzel bir şeyler yapmaya çalışmışsın fakat youtuberlık zor ve emek istiyor. umarım kendini geliştirirsin ve daha geniş kitlelere hitap edersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    İyiki elit dememişim de elayt demişim bu benim hatamdır evet. İngilizce telaffuzu herkes başaramıyor. İyi oynamadan rank atlayabileceğinizi düşünebiliyor musunuz? 1,5 yıldır Youtuberlık yapıyorum ve elbette daha fazla kitleye hitap etmek istiyorum cidden yorumunuz benim için çok önemli telaffuzuma,ufak tedek yanlışlarıma vs. dilediğinizi söyleyebilirsiniz fakat ben bu videoyu kafamdan değil yabancı youtuberların da görsel ve tavsiyelerinden yararlandım yani burada büyük bir topluluğa laf gidiyor o nedenle yüksel ve emek bakımından biraz hırçın ve kendine güvende sözler sarfediyorum kusuruma bakmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Basmayın videoya şu adama taviz vermeyin .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faydeemusic kullanıcısına yanıt
    Afedersiniz yorumunuzu almak istedim haddimi mi aştım? Karşınızdaki de insan haberiniz olsun. Burada bir emek var eğer beğenmediyseniz bunu bildirin ama haddimi aşanın ben olduğuma emin değilim. Yinede yorumunuz için teşekkürler.
  • yanlış anlama ama subscriber sayınla son videolarının izlenme sayılarını az buçuk karşılaştırınca işkillendim
  • LLoncept kullanıcısına yanıt
    Zaten izlenmeleri yükseltmek için gözde serilere başlamak istiyorum haklısınız da birçok youtuberın izlenme istatistiği böyle.
  • Adamın sesi iyi olduğundan potansiyeli var bence,elbette yaşın getirdiği olumsuzlukları bir kenara bırakırsak mith'ler üzerinden değil de yararlı bilgiler tarzında anlatsaydı daha iyi olacağını düşünüyorum.Bazı bilgileri yanlış ama bence sunum olarak kamera da koysa daha çok dikkat çekeceğine eminim.

1-2 yıl içinde o sesin karakterle yıllanıp iyi bir yayıncı sesini olabileceğini düşünüyorum.Elbette bunun için diksiyon ve sohbet skillerini geliştirmesi lazım.Bir de bizim insanlarımız bir oyuna bağlanınca ve oyunda belli bir seviyeye gelince ''ben'' kelimesine çok takılıp kendilerini tanrı sanıyorlar bu cidden çok kötü bir durum.Oyunu bilmek,bilmeyenleri ezme hakkını kimseye vermiyor ve aşağılık psikolojisi kavramını da doğruluyor.

Son paragraf CS-GO TANRILARINA İTHAFEN YAZILMIŞTIR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyrok

Kanıt gösterebilirseniz cevabınızı vereceğim. Yabancı incelemeleri de incelemem üzere böyle bir video hazırladım tek bir kaynak üzeri ilerlemedim.

https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/2g3r4c/the_ultimate_guide_to_csgo_ranking/ bu tiradda valvenin postu var ordan alıntı yapıyorum "we built a CS:GO-specific competitive ranking system that is significantly different and more complex than Elo."

google kullanmayı öğrenmeden video yapmaya kalkarsan böyle olur önce konuya hakim ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonight tonight tonight -- 12 Ağustos 2015; 18:58:23 >

• Tonight tonight tonight kullanıcısına yanıt
    Bu postu görmemiştim özür dilerim. Videoyu bu akşam sileceğim ve düzgün bir şekilde yapabilirsem yapacağım yoksa yapmayacağım. Eleştirin için teşekkür ederim.
  • mustafadark M kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim gelen en anlamlı yorum bu oldu benim için. Yanlış bir bilgi vermek istemem gelen postlar ve bilgiler dolayısıyla bu akşam videoyu silip düzelteceğim güzel olmazsa da yüklemeyeceğim. Eleştiriye her zaman açığım ama izlemeyin videoyu tarzı eleştiriler gelince biraz haddimi aştım sanırım. 2.Paragraf içinde CS-GO tanrılarına dualarımı gönderiyorum.
  • bugün maç kazandım rank düştüm kanıtım var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.