Şimdi Ara

cs go oynuyanlar 1-2 soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yazın belki csgo oynarım cs go da maç bulabiliyormuyuz 1.6 da 5e5den hala bulabilir durumda ama bu cs go da nerden bulunur ? sistemi flnmı var yoksa

maç atanlar varsa bi zahmet yazabilirmi ....

bide klasik maplardeki degisiklikleri nasıl buldunuz örnegin ben train ve nuke oynadım

traindekini fazla abartılı bulmadım

ama nukeden meydan tarafından assagıya ( rampaya) inen yeri iptal etmisler galiba bence kötü olmuş belki siz begenmistirsiniz görüsleri esirgemeyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp58alp -- 10 Şubat 2013; 17:13:08 >

• cs:go da maç için ayrı bir menü var 5vs5 işter arkadaslarında ister solo gir maç ara buluyorsun ve oynuyorsun :) birkaç kuralı var, cezası falan var maçı terkedersen
    baya ciddi yani! Rütbe sistemi de var.
  • Beyler ben oyunu alali 2 gun oldu da bi kac sorum olucak size örn hani drop oluyo ya o droplarda starttek dusme olsaigi varmi yoksa sadece kutulardan mi cikiyo starttrak ler bu 1. Soru bir diger sorum da su steam level i nasil artiyi benim 3 lvl 2 yildan beri bide beyler oyunda rekabetxi girmek istiyenler ekliyebilr skype vb acabilrim nick:BerkcanKkerTR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp58alp

merhaba arkadaslar

yazın belki csgo oynarım cs go da maç bulabiliyormuyuz 1.6 da 5e5den hala bulabilir durumda ama bu cs go da nerden bulunur ? sistemi flnmı var yoksa

maç atanlar varsa bi zahmet yazabilirmi ....

bide klasik maplardeki degisiklikleri nasıl buldunuz örnegin ben train ve nuke oynadım

traindekini fazla abartılı bulmadım

ama nukeden meydan tarafından assagıya ( rampaya) inen yeri iptal etmisler galiba bence kötü olmuş belki siz begenmistirsiniz görüsleri esirgemeyin :)

CS:GO da mac sıkıntın olmaz 7/24 mac bulabilirsin. oyunda "Bir Oyun Bul" butonu var tıklayıp bekliyorsun ve maca giriyosun bukadar. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 map sorunu
    11 yıl önce açıldı
    CS 1.6 Lan nasıl oynanır
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.