Şimdi Ara

CS:GO Overwatch

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3 haftadır CS:GO oynamaktayım, 1.6'dan yeni geçtim. Rank "Nova 2" Sorum şu acaba overwatch olmak için ekstra bir şey yapmaya gerek var mı? Nasıl overwatch oluruz.

Bilen eden varsa yeşillendirsin lütfen, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sverdlovs -- 27 Mart 2015; 23:09:22 >

• 150 win olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

150 win olması lazım

Oyun saatim 166 saat. Eğer 150 win olursam direk overwatch oluyor muyum hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sverdlovs

quote:

150 win olması lazım

oyun saati ile alakası yok 150 win ve nova olmak lazım sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: k0rhan

quote:

quote:

150 win olması lazım

Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k0rhan

quote:

quote:

150 win olması lazım

Karşılıksız değilmi hocam bu izleme olayı ufakta olsa bi hediye falan yok yani :D
  • ŞAhin kullanıcısına yanıt
    Yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO VAC HATASI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • overwatch 150 vinim var nova 3 üm amahala bana gelmedi napaiblirim
  • Valla 150 win olan ve Nova üstü olan herkes overwatch oluyor mu bilgim yok. Bilgisi olan biri bilgilendirebilir belki.
  • ortalama günlük cs:go sürenizin de belirli bir limit üstünde olması gerekiyor. o limit ne kadar bilmiyorum.
  • (competitive wins, account age, hours played, Skill Group, low report count, etc.)

detay;
    http://blog.counter-strike.net/index.php/overwatch/
  • 150 win 600 veya 650 saat galiba ben öyle hatırlıyorum
  • Arkadaşlar overwatch için belirli kriterler var ama kesin diye birşey yok. Evet 150 win ve Nova olmak gerekiyor.Oyun saatinede bakıyor ama bu kriterlere uyan herkesin almasi söz konusu degil. Bazı durumlarda steam account yaşınız ve aldığınız report sayısıda durumu etkileyebiliyor. Sonuc olarak belirli baz kriterler var ama kesin birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesort

Arkadaşlar overwatch için belirli kriterler var ama kesin diye birşey yok. Evet 150 win ve Nova olmak gerekiyor.Oyun saatinede bakıyor ama bu kriterlere uyan herkesin almasi söz konusu degil. Bazı durumlarda steam account yaşınız ve aldığınız report sayısıda durumu etkileyebiliyor. Sonuc olarak belirli baz kriterler var ama kesin birşey yok.

Hocam aldığınız report sayısı çok saçma değil mi? Şöyle söyliyim düzenli olarak oynadığımız bir 6-7 kişilik bir ekibimiz var. Her gün baya maç atıyoruz genellikle 25+ fragla maçı taşıyorum. Çoğu zaman "hacker" damgası yiyorum ve muhtemelen reportlanıyorum. E ben 1.6'dan beri bu oyunu oynuyorum ESL 1on1 turnuvalarında birinciliklerim var. Ben fazla report yedim diye overwatch olamayacaksam bu durum çok saçma. Çünkü o kadar boş oyuncu var ki 2 kere ölünce "report hacker" diyor. Garip bir sistem açıkçası. Bakalım 150 win olunca olabilecek miyiz göreceğiz.

• Beyler yazılanlara baktımda görende overwatch olunca bir şey oluyomuş sanacak :) varsa bi + sı söleyin bizde bilelim neden overwatch olmak istiyorsunuz işiniz gücünüz yokda hilecilerimi izliceksiniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_raculaa

Beyler yazılanlara baktımda görende overwatch olunca bir şey oluyomuş sanacak :) varsa bi + sı söleyin bizde bilelim neden overwatch olmak istiyorsunuz işiniz gücünüz yokda hilecilerimi izliceksiniz :D

Evet işim gücüm yok hilecileri izlemek istiyorum. Temiz bir oyun oynamak istiyorum ve oyunun temizlenmesinde oyunculara da söz hakkı vermeleri çoooooooook iyi bir düşünce. Bunun için Valve yi tebrik ediyorum. Buna benzer uygulamaları keşke MOBA türündeki oyunlara da getirseler. 27 yaşında adamım boş vakitlerimde eğlenmek için bir şeyler oynuyorum ve bu zevkimi binlerce Troll rezil ediyor. Eh oturup bazende bu trollere verilecek cezalara katkıda bulunmak isterim tabi ki.

Sözün özü ben MG2 seviyesindeyim GOda 160 civarı maç kazanmışım ama bana daha gelmedi Overwatch özelliği. Oyun Sürem 300 saat civarı. 350 olması lazım diyenler var. Bakalım 350 yi geçince gelecek mi ....

• Sevgili arkadaşlar, ben de cs go'da overwatch görevlisiyim. Öncelikle Overwatch olmanın artısı insanın kendini değerli hissetmesidir. Dahası ise birilerinin haklı mı yoksa haksız mı olduğuna karar vermenizdir. Oynadığınız oyunu daha zevkli hâle getirmektir. Ek olarak ise winlerinizde oyun sonu ganimetlerinden daha sık faydalanır ve rank atmanız kolaylaşır.

Overwatch olmanız için ise nova seviyesi yüksek oyun saati ve reportlansanız bile temiz bulunmanız önem arzeder.

Aynı zamanda size overwatch görevi verilirse ilk bir kaç vaka incelemenizde oyun sizin kararlarınızı tartıyor ve haklılık payınız fazlaysa göreve devam ediyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.