Şimdi Ara

Cs go opskinse yönlendirmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba lafı uzatmadan sormak istediğim bir soru var.
    Csloungede takas yapcagın zaman eşya koydugunda sürekli birileri ekliyor ve bunlar genelde dedikleri şeyde şu. Opskinste itemi koy önce %100 marketable olup olmadığını görmek istiyorum diyolarda buradaki konu nedir? Bunu genelde dolandırıcılar yapıyorda nasıl dolandırıyolar o kısmı çözemedim :D

• loungede babama bile güvenmem artık girmiyorum bile hep factory new gösterip görevde kullanılmışı kakalamaya çalışan dolandırıcılarla dolu.
  • Lounge çok sakat

Kimseye güvenilmez kolay kolay , çok dikkat etmen lazım

Arkadaşın dediği gibi farklı gösterip farklı kakalamaya çalışıyorlar dikkatli ol derim
  • dostum sanırsam fake site açıp botu ona yönlendiriyor olabilirler . ya da fırsattan istifade sana trade atıp kafanın karışmasını sağlayıp alıyorlardır. tam bilmiyorum ama koyma sakın öyle. beni de çok ekliyorlar yok orjinal mi yok çalıntı mı diye kontrol edicem vs. sanki araba satıyoruz. şunları bulup sağlam döveceksin akıllanacaklar da. nerede işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fireindahole

dostum sanırsam fake site açıp botu ona yönlendiriyor olabilirler . ya da fırsattan istifade sana trade atıp kafanın karışmasını sağlayıp alıyorlardır. tam bilmiyorum ama koyma sakın öyle. beni de çok ekliyorlar yok orjinal mi yok çalıntı mı diye kontrol edicem vs. sanki araba satıyoruz. şunları bulup sağlam döveceksin akıllanacaklar da. nerede işte.

Hocam harbiden o orjinal mi çalıntı mı vs vs ne bu sacmalık ya. Lounge dısında takas sitesi önerebilir misiniz peki arkadaslar yoksa en olurlusu burası mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrWyatt

quote:

Orijinalden alıntı: Fireindahole

dostum sanırsam fake site açıp botu ona yönlendiriyor olabilirler . ya da fırsattan istifade sana trade atıp kafanın karışmasını sağlayıp alıyorlardır. tam bilmiyorum ama koyma sakın öyle. beni de çok ekliyorlar yok orjinal mi yok çalıntı mı diye kontrol edicem vs. sanki araba satıyoruz. şunları bulup sağlam döveceksin akıllanacaklar da. nerede işte.

Hocam harbiden o orjinal mi çalıntı mı vs vs ne bu sacmalık ya. Lounge dısında takas sitesi önerebilir misiniz peki arkadaslar yoksa en olurlusu burası mı?

ben şimdi öneri yapacak bilgide değilim ama takas siteleri var. örneğin senin bıçağının gerçek fiyatı 200 dolarsa 160 dolardan hesaplıyor. alacağın bıçak 200 dolarsa 220 den hesaplıyor :D ama onlara hiç bulaşma derim.
    takas için server ip leri var oralarda araştırabilirsin 1e1 takas yapmak için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.