Şimdi Ara

cs go operation phonix cinsi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu operation phonix i aldıp kullandıgımızdan içinden cıkan simge bazılarında goruyorum gold bazılarında silver bunı etkileyen faktör ne? şansımıza rasgele gold da cıkabilirmi? yoksa silver sonradan gold yapılabilirmi vs vs bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim...
    iyi oyunlar.

• İcinden cikma diye bi sey yok coin standart gelir,o operasyonun maplerinde oynarsan belli surelerde bronz-silver-gold gibi isim almis olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 20 Nisan 2014; 16:22:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

İcinden cikma diye bi sey yok coin standart gelir,o operasyonun maplerinde oynarsan belli surelerde bronz-silver-gold gibi isim almis olur.

pekı bu sureler ne? bunun takıbını yapacilecegim bi yer warmı? net olarka ne sure oynarsam gold olurum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radef

quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

İcinden cikma diye bi sey yok coin standart gelir,o operasyonun maplerinde oynarsan belli surelerde bronz-silver-gold gibi isim almis olur.

pekı bu sureler ne? bunun takıbını yapacilecegim bi yer warmı? net olarka ne sure oynarsam gold olurum?

Süreler hakkinda bi bilgim yok malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 galibiyet 10 saat gumus galiba
    15galibiyet 30 saat altin diye hatirliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jefres

5 galibiyet 10 saat gumus galiba
    15galibiyet 30 saat altin diye hatirliyorum

aynen dogru tabi bu süre ve win ler rekabetçi modda geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radef -- 21 Nisan 2014; 23:53:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.