Bildirim
cS:go operasyon bileti aldım peki ne olucak ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oyunun içerisinde FAQ var Journal içinde onu aç, orada gerekli bütün bilgileri bulabilirsin. -
Türkçe yaZmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hmmm o zaman sen soruları çıkar yaz, elimden geldiğince cevaplamaya çalışayım :) -
16,5 tl verdim ya :) , ben bu zararımın yarısını cıkartırmıyım.görevlerin bana ne kazancı var ?
Usta nick entry uyumu bu kadar iyi olan bir konu daha görmedim. Yanlış anlama.quote:
Orijinalden alıntı: timucinkalorifer
16,5 tl verdim ya :) , ben bu zararımın yarısını cıkartırmıyım.görevlerin bana ne kazancı var ? -
Silah dışında bir avantajı yok ki iyi bir silahın düşme şansı çok çok az :) Bana göre tabii bu ama başka arkadaşları bilemem. -
Hocam neyin zararını çıkartıcaksın zarar değil ki bu :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamen bnde bu operesyondayim olayi. Yoksa ekstra bir artisi yok. Anca ii bi silah duserse bir ihtimal zararini karsilarsin.
quote:
Orijinalden alıntı: İnnocent Man
Hocam neyin zararını çıkartıcaksın zarar değil ki bu :D
Snrm hani 16 lira verdik. Karsiliginda bari 12 lira alalm gbisinden bir beklenti var
16,5 tl benim maaşımı günlüğe vurduğumuzda yarısı eder.
Lanet olsun , boşa para verdik he.
quote:
Orijinalden alıntı: Fakirinsan8
Haklisin valla. Ben 10 bin alsam yine acirdim. Bir artisi olmaliydi aslinda. Ya iste seni oynatiyo. İtem filan duserse yada kasa gbsnden.
Elim tutulaydıda almayaydım.
quote:
Yok hocam , o kadar da yapmayin. Yani sole guzel bir drop dusmesi cok zor. Sadece bunu demek istiyoruz. Onun haricinde. Profilinizde artistlik namina dursun. Gorevleri fln ypn. Kasa fln dusse 2-3 tane belki amorti eder.
Ya cs godan para kazancaksan cok para baglicaksin. Yoksa onun yerine valve en cok kari. Bizim gibi fakirlerin ustunden, kazaniyor. Bizde bir umut die 3-5 neyse harcioz sonrada hep ayni agi yok heyecani yetermis. Lan fakir adam pismanliktan olur. Kasa acacsgina 80 gram et durum ye daha ii :D
quote:
Orijinalden alıntı: Stattrak
quote:
Haklisin valla. Ben 10 bin alsam yine acirdim. Bir artisi olmaliydi aslinda. Ya iste seni oynatiyo. İtem filan duserse yada kasa gbsnden.
10 bin kazansan sorun etmezsin 5 milyar toplam giderimiz oluyo napalım şimdi üzülelim mi hayır kendimiz için harcıyoruz 16.5 tl bir şey değil ama valve bu operasyonu zayıf kalmış orası konuşulur
quote:
Neden bu kadar cok uzun yazdigima glnce bende cok pismanim ayrica cokda fakirim. Devlet memuru olmak bile yetersiz bi yerde
quote:
Orijinalden alıntı: Delikanlı Adam
quote:
Orijinalden alıntı: Stattrak
quote:
10 bin kazansan sorun etmezsin 5 milyar toplam giderimiz oluyo napalım şimdi üzülelim mi hayır kendimiz için harcıyoruz 16.5 tl bir şey değil ama valve bu operasyonu zayıf kalmış orası konuşulur
Sende varya.
Hocam ben mecazen abarttim :)
Hani ben valveye oyunun parasi haric 1 kurusu cok goruorm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jrparazitretörn
Bende almayı düşünüyorum sizce alsam mı gençler?
Hocam karsiliginda verdiginiz 16 lirayi tekrar alma ihtinaliniz cok dusuk. Ayni zamanda zengin olma ijtimalinizde ck dusuk karar sizin. 16 liraya aklinizda blunan baska bir skini alablirsiniz yada kasa acblrsniz
vallaha billaha bunu yazmaya girdim
arkadaş sanıyorki bileti alınca asiimovlar yağacak üstüne -
Beyler gorev ile haftada sadece 1 item mi dusuyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- dolby atmos nedir
- cs 1.6 admin komutları
- boosty nedir
- steam kullanıcı adı değiştirme
- cs 1.6 silahı sağ ele alma
- cs go kaç gb
- multiplayer oyunlar
- cs2 wallhack console code
- cs2 fps arttırma
- cs2 kan silme kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X