Şimdi Ara

CS:GO Music Kit Dosyalar Değiştirilebilir Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben müzik takımı almayı düşünüyorum ama mesela MVP sound'unu dosyalardan istediğim bir şekilde değiştirip oyunda çalmasını sağlayabilir miyim? Bilgisi olan varsa bilgilendirirse gerçekten çok iyi olur.

• Değiştirebilirsin ama onu sadece sen öyle duyarsın, ben değiştirmediysem ben oyunda orjinalde o paketin MVP sesi neyse onu duyarım.
  • Music kit paket halinde gelir.Ve içerisindeki soundtracklar kesinlikle değiştirilemez.Beğenmediğin music kiti alma.Sana tavsiyem competetive takılacaksan zaten hiç alma.Maçta bayağı dikkat dağıtıyor.
  • bende dahil bir çok oyuncunun müzik sesi ztn daima kapalıdır böyle saçma şeylere para vermeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ION

Değiştirebilirsin ama onu sadece sen öyle duyarsın, ben değiştirmediysem ben oyunda orjinalde o paketin MVP sesi neyse onu duyarım.

Gerçekten çok mantıklı aklıma gelmemişti teşekkürler

Sesleri zaten alttan duyacak şekilde ayarladım ve onun dışında çok ayrı bir motivasyonla oynatıyor insanı bildiğin savaş içindeymiş gibi hissediyorum ve aldığımdan beri oynadığım maçlarda her ilk 2 içinde bitirdim. Evet ses kasmak, sessiz oynamak belki daha iyi ama bu oyunu daha zevkli bir hale getiriyor. @MarjiNaL.myth
  • Arkadaş paketlerden bahsetmemiş, kendi yerel dosyaları değiştirmekten bahsetmiş.
    Ayrıca dikkat dağıtmakla alâkası yok, zaten gereksiz yerlerde çalmıyor.
  • oyun dosyasını değiştirip online oynamak. risk budur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SeiLeo kullanıcısına yanıt
    Millet dosyaları değiştirip C4'e ad veriyor daha ban yiyen yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ION

Millet dosyaları değiştirip C4'e ad veriyor daha ban yiyen yok.

evet ama c4 ismi steamin satıp para kazandığı bir şey değil. neyse sadece riskli diyorum, deneyen olursa sorun çıkmaz umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeiLeo kullanıcısına yanıt
    Nametagların tanesi 1 dolar, 1 dolar 1 dolardır. Ayrıca Steam'de müzik dosyalarını değiştirme rehberi de vardı, ona bakıp değiştirenler oldu ve şimdiye kadar hiçbir sıkıntı çıkmadı, çıksaydı illaki duyulurdu Steam'den, HLTV'den vs. CS:GO menü müziğini şimdiye kadar daha çok kişi değiştirdi ben de dahil, hiçbir sorun yaşamadı yine kimse aynı şekilde. Tamam dosyaları değiştirmek veya silmek tehlikeli ama tüm dosyalar için bu durum geçerli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ION -- 29 Aralık 2014; 16:56:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.