Merhaba arkadaşlar mevcut kullandığım mouse BLOODY A60 fakat çift tıklama sorunu başladığı için yeni bir mouse almak istiyorum aslında mouse pad ile beraber 300 lira bütçem var fakat çoğu kalite mouse 300 lira bandında olduğu için sadece mouse için 300 liraya kadar bütçe ayırdım bulabildiğim belli başlı mouse'lar ve sensörleri ise şu şekilde;
ROCCAT Kone Pure Owl-Eye 320 TL NanoKatalog Pixart Pmw 3361
HyperX Pulsefire Fps Game Extra 220TL Pixart Pmw 3310
Mouse'ların hiçbirini şimdiye dek kullanmadım incelemedim ancak boyut olarak çoğu elime oturur diye düşünüyorum yada zamanla alışırım sadece glaive ve rival 500 büyük gibi ancak kalitesinden dolayı önerilir ise onada alışırım diye düşünüyorum Açıkçası işimi görecek ise 200 liralık Hyperx de alabilirim bu sebeple listede oda var ancak diğer mouselar ile arasında fark varsa almışken 200 değil 300 vermek daha mantıklı geliyor sonuçta 3 5 sene gitmesi lazım ve sadece FPS oyunu olan cs go göz önüne alınarak listeyi oluşturdum
Sizden isteğim malzeme kalitesi tutuş yüzeyi ergonomisi ve verimliliğine göre bu fiyatlara alınabilecek en iyi mouse u önermeniz hepinize teşekkür ederim şimdiden
Sen baya detaylı bir liste oluşturmuşsun. Öncelikle tüm ürün çok başarılı ama benim kişisel tavsiyem Steelseries Rival 310 olurdu. İkincisi ise Corsair Glaive olur. Tercihler kişisel tabi o yüzden hangisini alırsan al pişman olmazsın.
mttzn
kullanıcısına yanıt
hocam aslında en mantıklısı glaive gibi duruyor fakat hiç bir espor oyuncusu kullanmamış acaba ergonomi sıkıntısı mı var tereddüt ettim rival 310 da çok güzel ancak nedenini de yazarsanız ayrıca memnun olurum
siz bu işe gerçekten hakimsiniz sanırım size özel olarak soracağım mouse ise hyperx pulsefire olacaktır bu mouse hakkında bilgi verir misiniz teşekkürler
STRIXS
kullanıcısına yanıt
E-Spor dünyası sponsor firmalarla yürüyor. Yani parayı veren düdüğü çalıyor. Kimin ne kullandığına bakmanın bir yararı olmayacaktır. HyperX Pulserx direkt nokta atış bir ürün ama daha kapsamlı bir ürün lazım. Steelseries Rival 310 yenilenmiş sensörüyle fiyat segmentinin en iyi ürünü. Sebebi bu ama marka bazlı baktığımda Corsair tercihinden yanayım :)
mttzn
kullanıcısına yanıt
hyperx in kapsamı dışında olan ancak steelseries in bu kapsamı barındıran özelliği veya özellikleri nelerdir ?
Corsair i malzeme kalitesinden vs mi öneriyorsunuz anlamadım markanın ne artısı var diğer modellere göre
STRIXS
kullanıcısına yanıt
Corsair benim kişisel olarak beğendiğim bir marka, tek nedeni bu değil tabii ki de. Başta dediğim gibi listelediğiniz her bir marka ve ürün birbirinden kaliteli ve kendilerini kanıtlamış markalar. Birini diğerinden ayıran en büyük neden özel seçimler olacaktır. Steelseries Rival 310 için nedenimi açıkladım tekrar sormanın amacını anlayamadım. Eğer gerçekçi detaylar istiyorsan yurt dışı inceleme videolarına göz at derim.
mttzn
kullanıcısına yanıt
o zaman geriye bir inceleme kalıyor hocam bakalım aklımda şuan ya 300 liraya rival 310 yada 200 lira hyperx var diğerleri de olabilir ama öncelik şimdilik bunlarda sağolun varolun