Şimdi Ara

CS:GO Molotov ve Yanıcı bomba hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni başlayan arkadaşlara ufak bir ipucu vermek istiyorum. Malumunuz, B tünel'de, catwalk'ta, shortta, longdoor'da beklerken aniden atılan bir molotov/yanıcı bomba çok can sıkıcı olabiliyor. Böyle durumlarda bulunduğunuz yere Molotov veya yanıcı bomba gelirse ve elinizde gaz(smoke) bombası varsa hiç korkmanıza panik yapmanıza gerek yok. Molotov'un/yanıcı bomba'nın atıldığı yere gaz bombası atarsanız, attığınız gaz bombası yangın söndürücü işlevinde patlayıp yanan bölgeyi söndürecektir.

• o gaz bombası patlayana kadar 20-30 canın kalır ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

o gaz bombası patlayana kadar 20-30 canın kalır ama

sağ tık ile bırakacaksınız gaz bombasını. böylelikle 5 6 kere sektikten sonra değil, yere iner inmez patlayacak.
  • Tufty TheSINGER kullanıcısına yanıt
    o anki heyecanla inş düşünürler öyle yapmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

o anki heyecanla inş düşünürler öyle yapmayı

biz bilgilendirip görevimizi yapalım da gerisi onlara kalmış
  • Baska bir tiyo daha molotov geldigi zaman sizi teger gecti sanmayin,eger pusuda ve dar alandaysaniz ve molotov ilk yandiginda yakininiza dusmusse eger yanmaya hazirlikli olun.Bir ara silver iken 7 canla kapiya molotov atayim derken bir anda kendimi oldurmustum epic faillik hatalar yasamayin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

Baska bir tiyo daha molotov geldigi zaman sizi teger gecti sanmayin,eger pusuda ve dar alandaysaniz ve molotov ilk yandiginda yakininiza dusmusse eger yanmaya hazirlikli olun.Bir ara silver iken 7 canla kapiya molotov atayim derken bir anda kendimi oldurmustum epic faillik hatalar yasamayin.

benim de hg ile kendimi uzaya göndermişliğim var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.