Şimdi Ara

cs go lounge hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bazı itemlerim inventoryde gözükmüyor mesela m4a1-s gözükürken glock gözükmüyor 2side takaslanabilir yazıyor o konuda sıkıntısı yok nasıl düzeltebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Osvajac

arkadaşlar bazı itemlerim inventoryde gözükmüyor mesela m4a1-s gözükürken glock gözükmüyor 2side takaslanabilir yazıyor o konuda sıkıntısı yok nasıl düzeltebilirim?

Chrome için Lounge Destroyer eklentisini indir, Envanter kısmına Force Refresh gelecek onunla yenile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKCROSSHAIR

quote:

arkadaşlar bazı itemlerim inventoryde gözükmüyor mesela m4a1-s gözükürken glock gözükmüyor 2side takaslanabilir yazıyor o konuda sıkıntısı yok nasıl düzeltebilirim?

Chrome için Lounge Destroyer eklentisini indir, Envanter kısmına Force Refresh gelecek onunla yenile.

dediğin şekil yaptım fakat hala aynı şekilde gözüküyo
  • profilime baktığımda envanterimdeki tüm itemler var fakat bet yapma ekranına geldiğimde sadece 1 item gözüküyor ancak çoğu item takasnalabilir durumda ne yapabilirim bu konuda bilginiz varmı?
  • Force refresh yapınca düzelmesi lazım bende düzeliyor. Bunu bir kaç kez yapın olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünden beri yapıyorum kaç kere gir çık yaptım yeniledim aynı anlamadım sorunu
  • Osvajac kullanıcısına yanıt
    En kötü yeni bir trade linki oluştur yenisini yaz lounge ye, birde iteminizin takas banı olmasın 30 gün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 25 Temmuz 2015; 12:24:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takas linkini nasıl oluşturcam bilgim yok ve itemin banlı olduğunu nasıl anlarım 1 item gözüküyor 5 item gözükmesi gerekirken
  • hocam hangi glock olduğunu söyleyebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SnowJon kullanıcısına yanıt
    http://steamcommunity.com/id/osvajac m4a1-s harici gözükmüyor.
    http://steamcommunity.com/id/isobaba/tradeoffers/privacy

hocam şu üstte attığım linkte isobaba yerine kendi id ni ekle en altta url oluştur var o url yi lounge my profile inventory kısmına yapıştır. Bildiğim kadarıyla marketten yeni alınan bir ürün 1 hafta boyunca takas olmuyor, itemleri yeni mi aldın? onu da envanterinde iteminin üzerine tıklayarak görebilirsin steamden yapman lazım
  • itemleri alalı 1 haftadan fazla oldu hatta arkadaşla denemek için trade bile yaptım onunla alakası olduğunu düşünmüyorum trade linki yeniledim hala aynı yapacak bişey yok sanırım :(
    Valla benim de aklıma başka birşey gelmiyor hocam
  • sağol yardımların için
  • Yeni koleksiyonlar bete eklenmedi. Büyük ihtimal silahın yeni koleksiyonlardandır ondan gözükmez. Takas linkiyle felan filan alakası yok
  • NizamaAdanmisRuh kullanıcısına yanıt
    profilde gözüküyor fakat bet yapmaya çalıştığımda gözükmüyor.Koleksiyonla alakalı olablir mi?
  • quote:

profilde gözüküyor fakat bet yapmaya çalıştığımda gözükmüyor.Koleksiyonla alakalı olablir mi?

Evet koleksyionla alakalı. Yeni koleksiyonlar fiyatlar çok çabuk oynayıp durduğu için csgolounge koymuyor bete. Mesela mac-10 yaygın bir drop olmasına rağmen ilk çıktığında 70-80 liraydı şu an 15 lira . Profilde gözükür loungeda takasa da koyabilirsin ama bette gözükmez
  • NizamaAdanmisRuh kullanıcısına yanıt
    teşekkürler sorunu bulduk :)
    bende o olabilir diyecektim glock u ondan sordum :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.