Şimdi Ara

Cs go: Laptopun Kendini kapatması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2 gün oldu cs go'ya başlayalı ama zevkine varamadım bir türlü bu hata yüzünden. Sürekli oyunun yarısında laptop kendini kapatıyor. Genelde oyunu açtıktan 30 dakika sonra. Laptop'un özellikleri rahat karşılıyor gereksinimleri, bakıyorum aşırı ısınma da yok ısınmadan kapanıyor desem. İnternette araştırdım ekran kartı güncellemesi falan diyor onu da yaptım. Var mıdır bir çözümü arkadaşlar? Tam moda giriyorum oyundan atıyor çıldırttı 2 günde :(

• daha cok islemci odakli oyun cs,ekran kartıyla alakali olduğunu sanmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

daha cok islemci odakli oyun cs,ekran kartıyla alakali olduğunu sanmiyorum.

hocam intel i5 core 2 - 2.53 ghz işlemci bence go için baya yeterli gibi? Laptop baya eski artık 6 yıllık falan ama özellikleri o kadar kötü degil, ati radeon 5650 ekran kartı var, 4 gb ram var. Kapandıgı ısınmaya bakıyorum, film izlerken öyle ısınıyo zaten laptop yani ekstra bi durum da söz konusu degil. Windows 7 var şimdi microsoft 7yle tüm baglantıyı kesti, acaba orlarda biyerde mi sorun var diyorum, yarın 8 kurcam bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

quote:

hocam intel i5 core 2 - 2.53 ghz işlemci bence go için baya yeterli gibi? Laptop baya eski artık 6 yıllık falan ama özellikleri o kadar kötü degil, ati radeon 5650 ekran kartı var, 4 gb ram var. Kapandıgı ısınmaya bakıyorum, film izlerken öyle ısınıyo zaten laptop yani ekstra bi durum da söz konusu degil. Windows 7 var şimdi microsoft 7yle tüm baglantıyı kesti, acaba orlarda biyerde mi sorun var diyorum, yarın 8 kurcam bakalım

Akıcı bir oyun için yeterli değil kaç fps alıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunla uzun süre ugrastım bende. Eğer pc kendini direk elektrik kesilmiş gibi kapatıyorsa cok yüksek ihtimalle sıcaklık problemi. Bana her seferinde bunu söylemişti tamir eden arkadaşlarım. Aynı sorun bende fanlar kirlendiği için yapıyor. Sene de 1-2 kere temizletmezsem notebook u 30dk sonra kapanıyor. Oyunda ısındıgı için laptop fan yeterli gelmiyor ve otomatikman kendini kapatıyor. Temizletince kapanma sorunu ortadan kalkıyor.

Özetle konu tamamen makinanın sogutması ile ilgili. Fanların ne kadar calısıyor kontrol et. Muhtemelen o makinanında bi açılıp temizlenmesi lazım. Sonrasında kendisini kapatmayacaktır. Driver dan falan oldugunu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khaosss

Aynı sorunla uzun süre ugrastım bende. Eğer pc kendini direk elektrik kesilmiş gibi kapatıyorsa cok yüksek ihtimalle sıcaklık problemi. Bana her seferinde bunu söylemişti tamir eden arkadaşlarım. Aynı sorun bende fanlar kirlendiği için yapıyor. Sene de 1-2 kere temizletmezsem notebook u 30dk sonra kapanıyor. Oyunda ısındıgı için laptop fan yeterli gelmiyor ve otomatikman kendini kapatıyor. Temizletince kapanma sorunu ortadan kalkıyor.

Özetle konu tamamen makinanın sogutması ile ilgili. Fanların ne kadar calısıyor kontrol et. Muhtemelen o makinanında bi açılıp temizlenmesi lazım. Sonrasında kendisini kapatmayacaktır. Driver dan falan oldugunu sanmıyorum.

dostum elektrik kesilir gibi kapatmıyor, uyku moduna giriyor gibi oluyor bi 5 saniye ekranı kapatıyor, tuş ışıkları falan yanıyor, 5 saniye sonra yavaşça kapatıyor kendini. Geçen sene yeni fan taktırdım ve son temizligini de 1 yıl önce yaptırmıştım. Şuanda 30 dakika oynadım ve çıktım sıcaklık degerleri şöyle ;
    İşlemci 1 : 63 işlemci 2: 62 santigrat derece
    anakart : 64 derece
    harddisk: 55 derece
    ekran kartı : 67 derece

• quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

quote:

quote:

Akıcı bir oyun için yeterli değil kaç fps alıyorsun?

dikkat etmedim dostum fps degerlerine ama hiç kasma olmadan oynuyorum, sadece oyuna baglanırken biraz yavaş baglanıyor ve oyun esnasında esc'ye bastıgımda 1 saniyelik bi donma oluyor o kadar ama oyunu gayet zevk alarak oynuyorum açıkcası yani bir donma falan yok, bu arada bir üst mesajda sıcaklık degerlerini belirttim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Aynı sorunla uzun süre ugrastım bende. Eğer pc kendini direk elektrik kesilmiş gibi kapatıyorsa cok yüksek ihtimalle sıcaklık problemi. Bana her seferinde bunu söylemişti tamir eden arkadaşlarım. Aynı sorun bende fanlar kirlendiği için yapıyor. Sene de 1-2 kere temizletmezsem notebook u 30dk sonra kapanıyor. Oyunda ısındıgı için laptop fan yeterli gelmiyor ve otomatikman kendini kapatıyor. Temizletince kapanma sorunu ortadan kalkıyor.

dostum elektrik kesilir gibi kapatmıyor, uyku moduna giriyor gibi oluyor bi 5 saniye ekranı kapatıyor, tuş ışıkları falan yanıyor, 5 saniye sonra yavaşça kapatıyor kendini. Geçen sene yeni fan taktırdım ve son temizligini de 1 yıl önce yaptırmıştım. Şuanda 30 dakika oynadım ve çıktım sıcaklık degerleri şöyle ;

Temizlik zamanı gelmiş. Sene de 1 temizletiyorum bende en az :)

• quote:

quote:

quote:

Temizlik zamanı gelmiş. Sene de 1 temizletiyorum bende en az :)

hocam sıcaklıktan kapanmıyor :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.