Şimdi Ara

CS:GO | Knife Patterns (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
7
Favori
14.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReplyFwd

Butterfly Fade 4. Olarak Fullest Fade var. Ucundaki mor daha belirgin( biraz daha büyük) ve kırmızısı biraz daha fazla. Bendeki Full fade ordan biliyorum :)

Haklısınız o ss i nette bulamadım mobilde vardı full birde fullest fade olarak geçiyor bulduğum zaman güncelleyeceğim hatırlatma bilgilendirme için teşekkür ederim :)

Edit:Düzenlenmiştir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plips06 -- 21 Nisan 2015; 11:48:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plips06

quote:

Orijinalden alıntı: ReplyFwd

Butterfly Fade 4. Olarak Fullest Fade var. Ucundaki mor daha belirgin( biraz daha büyük) ve kırmızısı biraz daha fazla. Bendeki Full fade ordan biliyorum :)

Haklısınız o ss i nette bulamadım mobilde vardı full birde fullest fade olarak geçiyor bulduğum zaman güncelleyeceğim hatırlatma bilgilendirme için teşekkür ederim :)

Edit:Düzenlenmiştir :)

Rica ederim
  • Çok güzel konu olmuş hiç sahip olamıcak olsamda okudum hepsini eline sağlık :D

• elinize sağlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ELİNE SAĞLIK HARİKA BİR ÇALIŞMA :)
  • ellerine sağlık çok müthiş bir rehber olmuş
  • Mükemmel rehber ! Elinize sağlık
  • Doppler alacaktım bs ps olayını öğrendiğim iyi oldu

• Hepinize teşekkürler eklememi veya eksik olan bir şeyler görürseniz konudan veya özelden yazarsanız ekleyeyim konuya :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: y.ulus

doppler kısmını görünce forumda kutudan black pearl karambit çıkarıp markette 800 tl ye satan arkadaş geldi aklıma yine üzüntü bastı

Keşke biraz daha erken davransaydık bende konuyu hazırlarken hatırlamıştım eğer uğrarsa konuya geçmiş olsun diyelim tekrardan..

o bıçağın gerçek değeri ne kadar oluyor peki hocam?

konu çok faydalı ve bilgilendirici bu arada. elinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktwitter

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: y.ulus

doppler kısmını görünce forumda kutudan black pearl karambit çıkarıp markette 800 tl ye satan arkadaş geldi aklıma yine üzüntü bastı

Keşke biraz daha erken davransaydık bende konuyu hazırlarken hatırlamıştım eğer uğrarsa konuya geçmiş olsun diyelim tekrardan..

o bıçağın gerçek değeri ne kadar oluyor peki hocam?

konu çok faydalı ve bilgilendirici bu arada. elinize sağlık

Valla çok ediyor hiç araştırmadım :)

• marble fade'in de böyle çeşitleri varsa yada fade oranı onuda bekliyoruz.Elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XGL

marble fade'in de böyle çeşitleri varsa yada fade oranı onuda bekliyoruz.Elinize sağlık.

Marble fade de bir kaç farklı pattern var sanırım ancak henüz detaylı bir bilgi bulamadım bende araştırıyorum o konuyu :)

• Güzel konu M9 fade de eklenebilir. Popüler bir bıçak.
  • Bu bicaklar burda pek gitmiyor ama milletin bilgilenmesi açısından iyi bir konu normalde bu klavuzlar parca parca ben internete direk ingilizce yazip buluyorum ama boyle tek konuda olmasida hos olmus

Ek olarak m9 marble fade in base 4 patterni var en degerlisi 4renk tekrarsiz ama karambit fade gibi %2-3 farkli cikislari olabiliyor

Karambit marble ise ps rengi kirmizi fire mavi ice olarak en degerlisi fireice diye geciyor girisinin pek bir degeri yok

• Black pearl artık common olarak geçiyo. Market price. Haberiniz olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunaksoy

Black pearl artık common olarak geçiyo. Market price. Haberiniz olsun :)

O halemi düştü peh sağolasın hocam bilgi için

• Bi hortlatalım şu konuyu :)

• Çok yararlı bi konu hocam ellerine sağlık, benim gibi anlam veremeyip bıçak işte ya diye saldıran arkadaşlarım için çok güzel olmuş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.