Şimdi Ara

Cs:Go Kendi Yapımımız AWP + P250 Paketi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi Yapımımız Olan Türk Bayraklı Awp + P250 Oylamaya Çıkmıştır Sizinde Desteklerinizi Bekleriz.

Beğenen Ve Beğenmeyen Arkadaşlar Yorum Yaparsa Yeni Tasarımızı Ona Göre Düzeltmeler Yaparız.

Steam Link

Oylama Sonrasi Destek Verip Oylayan Arkadaşların Steam ID'lerine Hediye Olarak Yollanacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatakdag -- 21 Mart 2015; 3:44:05 >

• biraz fazla göz yorucu geldi bana. ama p250 yi beğendim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

biraz fazla göz yorucu geldi bana. ama p250 yi beğendim :)

Eywallah ustad yorumun için teşekkürler . bir sonrakinde dediğinizi değerlendiririz
  • Türk bayraklı olması güzel skinlerde fena değil ama Steam'in buna izin vereceğini sanmıyorum. ülkelere özel bir paket şimdiye kadar çıkmadı diye biliyorum.
    ki Türk'lerden başka kimse bunu almaz gibi geliyo.

ama inş seçilirde çıkar farkımız olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatakdag

Herkeze Merhabalar Arkadaşlar.

Kendi Yapımımız Olan Türk Bayraklı Awp + P250 Oylamaya Çıkmıştır Sizinde Desteklerinizi Bekleriz.

Beğenen Ve Beğenmeyen Arkadaşlar Yorum Yaparsa Yeni Tasarımızı Ona Göre Düzeltmeler Yaparız.

Steam Link

Oylama Sonrasi Destek Verip Oylayan Arkadaşların Steam ID'lerine Hediye Olarak Yollanacaktır...

En üstteki fena olmuş helal.

• beyler ikinizede yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

@qun4L : Birkaç türk bayraklı skins var ama hoş olmamış onlar yayınlanmış bi problem olcağını sanmıyorum bu yüzden.

@Fakirinsan8 : Teşekkür Ederim kardeşim.
  • firatakdag kullanıcısına yanıt
    yayınlanmış derken bahsettiğim oyuna koymaları dostum, kasalara veya map skinlerine yüklenmleri anlamında söyledim,

inşallah olur ama gönülden isteğimiz bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go Awp zoom kalınlaştırmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • qun4L kullanıcısına yanıt
    inşallah üstad bekleyip görücez :)

Parasında değiliz zaten tek amaç kendimizi göstermek yayınlandıktan sonra bulduğum herkeze yaycam :)
    100 tl olsun farketmez Türk bayraklı bir silahımız olsun ki indirelim gavurları :)
  • Bunlar seçilmez arkadaşlar boşa uğraşmayın. Bir milleti, dini, takımı vs. temsil eden şeyler yasak.
  • Turklerden beklenen seyde geldi :D secilme imkani % 0.001 bile degil ama emege saygi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeçilme ihtimali çok düşük diyen arkadaşlara katılıyorum ama ben beğendim , Türk bayrağı var sonuçta :)
  • Güzel olmuş emeğinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçilmez kesin ama eline sağlık güzel olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel olmuş. çıkarsa eğer fiyatı ne olursa olsun alırım direk
  • AWP yi beğenmedim ama p250 çok güzel bence, oyuna eklenmesini istiyorsanız ay yıldızı çıkarmanız gerek beğenen olur onu baya, bir de p250 nin üzerindeki patterni kendiniz mi çizdiniz yoksa hazır resim mi kullandınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Bunlar seçilmez arkadaşlar boşa uğraşmayın. Bir milleti, dini, takımı vs. temsil eden şeyler yasak.

Ustad şansımızı denedik bi kaybımız yok denicez görcez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1717

Güzel olmuş emeğinize sağlık

eywallah sağolasın ustad
  • @CanOguzhan : Eywallah kardeşim fiyat yok herkeze ücretsiz dağıtıcam

@y.ulus : Çıkmazsa dediklerinizi göz önünde bulundurucam ustad. kendimizin çizdiği yerlerde var hazır olanlarda var
    hocam elinize sağlık. Fakat türk bayraklı, özel bir ırka ait, şahsi isimli, bir mezhep unsuru, dini bir simge olan skinler sergilense dahi valve seçmiyor. Sadece atölyede kalıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.