Arkadaşlar merhaba bayagıdır cs go oynuyorum. Bilgisayarım Lenovo y50-70 ekran kartı da gtx860m 4 gb. Oyunda sürekli kasmalar yaşıyorum ne yaptıysam düzeltemedim grafik ayarlarını ek düşük yapıyorum yıne oyun içerisinde fps 15 lere kadar düşüyor sürekli takılıyor oyun içinde. grafik driver ları da güncel garantiye gönderdim sorun yok deyip geri gönderdiler ne yapmam gerekiyor yardımcı olun
Sıkıntım orda pc aşırı ısınıyor garantiye gönderdim termal bakımı yapıldı dendi ama yine aynı değişme yok soğutucu aldım yıne etkisi yok kasa metal kasa çift fan var pc de buna rağmen böyle. GTA V i hıgh ayarlarda oynamış adamım ben ama şimdi bu şekilde kasması canımı çok sıkıyor normal zamanda bile sıcaklık 58-65 derece aralığında oyun oynarken 85 lere kadar çıkıyor
Ya aynı dert bende de var 200-250 arası gezinirken bi anda 25 lere düşüyor kafayı yicem yardım eder misiniz ?
Bende de y700 var aynı problemle bende karşılaşıyorum şuan bu ikinci oluşu fps normalde 250-300 arasıyken 60 lara 30 lara felan düşüyor ilk kez olduğunda xbox dan ayarlara gidip oyun dvr ı kapatarak halletmiştim belki o sizin sorununuzu çözebilir arkadaşlar şuan o zaten kapalı olduğu halde tekrardan aynı problemle karşılaşıyorum ne denediysem olmadı ana menide 250-300 oyun içi yne 30-60 arası bazen 100 e çıkıyor kafasına göre anlayacağınız çözüm önerisi olan bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: benis
Bende de y700 var aynı problemle bende karşılaşıyorum şuan bu ikinci oluşu fps normalde 250-300 arasıyken 60 lara 30 lara felan düşüyor ilk kez olduğunda xbox dan ayarlara gidip oyun dvr ı kapatarak halletmiştim belki o sizin sorununuzu çözebilir arkadaşlar şuan o zaten kapalı olduğu halde tekrardan aynı problemle karşılaşıyorum ne denediysem olmadı ana menide 250-300 oyun içi yne 30-60 arası bazen 100 e çıkıyor kafasına göre anlayacağınız çözüm önerisi olan bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim
Onu nasıl kapatıcam kardeşim
Arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama cs go da oyun içi grafik ayarlarını full yapıp fps ı max 60 yaptım şuan oyunda kasma yaşamıyorum. Bunun sebebini bilen var mı grafik ayarını düşürünce kasıyor ultra/hıgh yapınca stabil 60 fps de kalıyor tam tersi olması gerekmez mı normalde ?
quote:
Orijinalden alıntı: calıskan2144
Arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama cs go da oyun içi grafik ayarlarını full yapıp fps ı max 60 yaptım şuan oyunda kasma yaşamıyorum. Bunun sebebini bilen var mı grafik ayarını düşürünce kasıyor ultra/hıgh yapınca stabil 60 fps de kalıyor tam tersi olması gerekmez mı normalde ?
pc düşük ayarlarda dahili ekran kartını kullandığı içindir nvidia da nvidia denetim masasından girip 3d ayarlarından sürekli harici kullanıcak şekilde ayarlayabilirsiniz amd de nasıl bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: benis
quote:
Orijinalden alıntı: calıskan2144
pc düşük ayarlarda dahili ekran kartını kullandığı içindir nvidia da nvidia denetim masasından girip 3d ayarlarından sürekli harici kullanıcak şekilde ayarlayabilirsiniz amd de nasıl bilmiyorum
Seçili zaten o bende nvidia seçili
Laptopta oyun oynamak sıkıntı reyis
Steam-kütüphane-cs go sağ tık-özellikler-başlatma seçeneklerini ayarla
(-threads x -high +cl_forcepreload 1 +mat_queue_mode 2) bu kodları girin aynen bu şekilde
Threads x yerine bilgisayarınızın işlemci sayısını yazınız örneğin -threads 4