Arkadaşlar ben 2-3 hafta önce cs go kutusundan statrak karambit şam çeliği düşürdüm. Steam pazarında max fiyat olan 400 dolara satılıyor ama herkes bana daha fazla edeciğini söylüyor. Bende cs lounge sitesine koydum bir sürü teklifler geldi. Kimisi 600 dedi kimisi 850 kimisi 1000 hatta 1500 e kadar çıkan oldu. Sorun şu ki hepsi gerçek para teklif etti ve paypaldan atacaklarını söylediler paypalda refund olayı olduğu için güvenemedim bu sefer mobil ve banka hesabı istediler bunada güvenemedim. Son olarak steam reddit adminleriyle güvenli takas sitesi gibi bir şey varmı galiba adı steamrep olması lazım burdan adminlerden birini arkadaş ekleyerek takası onlarla yapıyorssunuz. Youtube da araştırdım bundada çaınma olayları oluyormuş ben bıçağı nasıl elden çıkaracağımı anlamadım 400 dolarada satmak istemiyorum çünkü bıçak çok nadir ve haftada 1 zor satılıyor. Bana fiyatını ve nasıl satıcağımı söylerseniz çok sevirinim :) Bıçak görevde kullanılmıştır.
Hocam gercek fiyatindan anlamam ama lounge da 3 4 tane 400 dolar alti bicak veya key le takas ediniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
200 keye var alan yok lounge da,full fade m9 ile takas et derim