Şimdi Ara

CS GO Kan Tazısı Operasyonu Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu operasyon jetonu fiyatı düşebilir mi ?
    Bu jetonu aldım diyelim görevleri yapmadım 30 eylülde sona ereceği söylendi ve o zaman yapmadığım için görevleri jeton benden gider mi?
    Sırf görüntü için bu jeton alınır mı?
    Ne gibi bir özellikleri var fazla xp falan varmış galiba öyle bir şey var mı?

Bu saatten sonra hala alınır mı?

Neden almalıyım neden almamalıyım söyleyebilir misiniz?

• güncel
  • jetonu aldın diyelim görevleri yapmasan bile jetonun gitmeyeceği bankoda görevleri yaptıgın taktirde jetonun rengi gümüş daha sonra sarı oluyo onu biliyorum + olarak Falchion case düşme ihtimali var görevleri yaparken tabi normal mm oynarkende düşüyoda görevlerde düşme ihtimali daha yüksek olabilir bunu kesin bilmiyorum ama bu kasaya ait silahların çıkma ihtimalide var başkada bir özelliği yok süs olarakda alabilirsin bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mylmz92 -- 18 Haziran 2015; 9:10:57 >
  • Şimdi level atlayinca item düşüyor ya bunu alırsan yeni çıkan itemler ve cobblestone koleksiyonundan falan düşüyor yani iyi şeyler düşme ihtimali yüksek mesela bana geçen 20 liralik bişey düştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bütün görevleri yaparsak bi ödül varmı yoksa altın renk yapsak yeterlimi

• Peki 16.30 lira ucuzlar mı?

• fiyatı standart ucuzlamaz yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat 8.25 oldu. 18 ağustosta aldım bende. 2 günde 23 görev yapmışım. Rekabetçi ban yemeseydim rekabetçi görevlerini de yapacaktım :D 2 günde de sadece 1 tane pala kasası düştü. Bir de normal her rütbe atladığımızda düşen silah düştü. O da çivit ump
  • bu kan tazısı görevleri defteri kapanmış arkadaşlar neden böyle oldu şuan pasif durumda nasıl aktif durumda olur ki ?? bilgisi olan var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.