Şimdi Ara

cs go item yerine dota 2 item takas olayı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar oldukca özet halinde yazıcam. Csgo loungede item koyunca sizi ekleyen scammerlar oluyor. Bunlardan hangileri scammer hangileri normal dürüst insan anlaması oldukça zor. Sormak istediğim şeyse cs go item yerine dota 2 item takas istiyolar. Price bakınca dota 2 item cok pahalı görünüyor ama bilmiyorum kibunlar satılıp kullanabiliniyor mu bende trade yapmıyorum dolayısıyla. Dota 2 hiç oynamadığım icin nelerin kıymetli nelerin gereksiz oldugunu acıkcası bilmiyorum. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim

• Yapmayın dota itemli takaslar genelde scam oluyor. Hiç bulaşmayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle idrak ve zeka yeteneğinize güvenerek şunlardan bahsetmek istiyorum.

-Biri sizin bıçak yada skin'ininizin ederinden 2-3 kat fazla parayı veya itemi veriyorsa ya saftır ya saf olacak olan sizsinizdir.

-Aşağı yukarı ederi belli olan bir skin'e dota itemi veren birini gördüğünüzde hemen FİYAT'ına bakıyorsanız ki gördüğünüz item tek kalmıştır 500 $ dan fazla pazara konmuştur (zira kendisi hepsini alıp en yuksekten koydu) aa bu çok fazla diyip kabul ediyorsanız elinize geçen dota iteminin asıl ederi AWP SAFARİ AĞI ile aynı fiyatta olacaktır.

-Birinin scammer olduğunu onun isteğini kabul etmeden önce profiline ve envanterine bakın oyun oynama saatine bakın. Gizliyse KESİNLİKLE ENGELLEYİN.

Dota 2 oynayacağım cs:go oynamayacağım diyorsanız skinlerinizi en kötü pazara satar 10% kesintiyle dota 2 itemlerini araştırıp satın alırsınız.
  • Genelde önerdikleri yüksek fiyatlı itemlre 3-4 seneden önce kalma, popülaritesini yitirmiş ve pazarda 2-3 tane olan olmayan itemler. Öyle olunca da genelde 2-3 ünü birden pazara yüksek fiyattan koyuyor, 10 liralık iteme 200 lira yazıyor. Yani inanmamak gerek. Eğer ki pazarda çok satılan ve fiyatı sizin iteminizden yüksekse takas göndermesini isteyin. Onun harici herhangi başka bir yol,link vs isterse direk silin. Scam olayları çok oluyor.
  • Arkadaşlar cok tesekkurler bende emin olamayıp kabul etmedim zaten ve dediginiz gibi iteme bakıyorum daha önce satımı cok az olmus falan ama 300 lira yazınca cok tuhafıma gidiyordu o yuzden cok sasırıp konusunu açmak istedim. Bir diğeriyse açıkcası scammerların tam olarak profilinden anlamiyorum adamın profilleri o kadar özene bezene yaratmışlar ki her türlü şeyi yazıyor aşağıda birton +rep trader vs yazılarıyla dolu artık bunca kişiyi nerden buldularsa. Oyun saatleride 1k vs de olabiliyor profilden anlamak çok zor güvenmiyorum zaten heriflere abuk subuk teklifler sunuyolar gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrWyatt kullanıcısına yanıt
    Uzak durun hocam kesinlikle. Emeğinize yazık olur.

Kolay gelsin.
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam iyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.