Şimdi Ara

CS:GO İTEM FİYATLARI-FİYAT DANIŞMA KONUSU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
5
Favori
6.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceki rehber konularıma bir yenisini daha eklemek istedim.Özellikle forumda her hafta açılan itemimin değeri nedir şu pattern ne kadar ediyor şeklindeki konuları azaltmak kadarıyla naçizane bilgim dahilinde sizlere yardımcı olmak istedim.Konuda yazacağım şey çok olduğundan ve genellikle üst düzey itemlerden başlayacağımdan ctrl+f kombinasyonuyla aramanız faydalı olacaktır.Ayrıyetten sormak istediğiniz bir şey olursa konuya yazın mümkün olabildiğince cevaplamaya çalışırım.Teşekkürler.

*Aslında böyle bir sınıflandırma resmi olarak yok ama takımlar için oluyor niye bunlara da olmasın dedim ve itemlere genel olarak sınıf (TIER) verdim.daha düzenli olması açısından iyi oldu bence.

*Bu kısmı okumadan yazının KALANINI okumayın.Ben burada bir referans olması açısından bu fiyatları yazdım.Kimse size bu fiyatlara satın veya fazlası eder demiyor, bu fiyatlar genel dip fiyatları bu itemlerin.Özetle bu fiyatlardan hayli hayli satarsınız diyebilirim.Sen nerden biliyorsun? Senden fiyat mı öğreneceğiz şeklinde terslemeden önce hayal aleminden çıkmanızı tavsiye ederim,sahibinden.com gibi sitelerden 104 bine sıfırı olan araca sıra var diyerek 110 bin isteyenler gibi oluyor uçlarda fiyat isteyenler.Falancam şuna sattı ben buna sattım gibi muhabbetlerinizi konu dışı tutarsanız sevinirim.Bu fiyatlar eğer referans değeri taşıyorsa zevkle konuya eklerim fakat konuluş amacı eleştiri ise kusura bakmayın eleştiriye açık değilim.Özgür bir rekabet ortamı , serbest bir piyasa var fakat itemlerin genel bir değeri olduğu şüphesiz ki tüm alıcıların gözünde bu değer EN UCUZ değeri olacaktır, o eşyayı piyasayı bilmeyen birine çakal bir satıcının sattığı fiyat değil.Eşyaları alanlar genelde piyasayı az çok bilen insanlar oluyor.Buradaki fiyatlar hoşunuza gitmezse üzerine yüzde 5 eklersiniz satmayı denersiniz olmazsa geri dönüp bu fiyatlardan satarsınız.

*Öncelikle doğru bilinen bazı yanlışları düzeltelim. Bir itemin'' X LOOK'' olması veya ''X GİBİ GÖZÜKMESİ'' float valuesiyle alakalı oluyor gözünüzle değil.Örnek olması açısından 0.28 float valueli bir silah FT dir , MW look falan değildir.Bunu iddia edenler pazarlama yapar sadece milleti kandırmaya çalışır.Alırken yapmayın fakat satarken kullanmanızı tavsiye ederim. (etik değil ama cs piyasası da etik değil) Bir itemin MW look olabilmesi için istisnalar olmakla birlikte 0,15XX-0,17XX üstü olmaması gerekir.(ft nin mw olması için diğerleri için ise az aralıklarda 0.01 ondalı yeterlidir.) Yani özetle gözünüzden element uyduranlara kanmadan önce floatı kontrol etmeyi unutmayın.İstisnalar m4a4 howl bundan bahsedeceğim ilerleyen aşamalarda.

*İtemlerin türkçe isimlerini yazmadım çünkü anlaşılması zor ve takas yaparken problem oluyor.''Neon binici''-''akuamarin intikam'' gibi müthiş çevrilerden daha iyileri yapılana kadar ingilizce isimleri kullanmak daha mantıklı.

*Konuyu elimden geldikçe güncelleyeceğim,yapıcı yorumlarınızı merakla bekliyorum.

Konunun genel gidişini index olması açısından yazayım.

* Tier 1 itemler ( genel olarak 800 TL üstünde keyle takas yapılan popüler eşyalar)
    * Tier 2 itemler ( genel olarak 400 TL üstünde fakat markette bulunabilen(400-1040 arası olan) piyasada kabul gören eşyalar)
    * Tier 3 itemler ( genel olarak 50-400 Tl arası popüler skinler,bet bıçakları,bet skinleri,itemler)
    * Collector ( koleksiyoncu ) itemleri
    * Chroma bıçakları rehberi
    * Case hardened rehberi
    * Fade rehberi
    * Crimson Web rehberi
    * Slaughter rehberi
    * Float rehberi
    * Jackpot ve popüler bet itemleri nelerdir?
    * Çeşitli yabancı ticari terimler

SINIF 1 (TIER 1) itemler

AWP Dragon lore : Malumunuz awp dragon lore en pahalı awp skinlerinden bir tanesi.Oyunda epey mevcut olsa da craftının imkansıza yakın olması(m4a1s knightlarla düzgün bir craft yapmak için harcadığınız para direkt lore almanızdan daha fazla) talebi ve fiyatı hayli arttırıyor.En kalitesizi bile 190 keye giderken ve bu popülerite varken Dlore kesinlikle Tier 1 item olmayı hak ediyor.Hızlı satış için Low float FN ve kötü float BS lerinden uzak durmanızı tavsiye ederim.Kullanmak harici kar amacıyla almanız için 3000key+ olmanızı tavsiye ederim,piyasası ve teklifleri +-40 key oynarken aşağısı riskli bence. ( iyi look ise floatı kötü bile olsa +10 key almak hayal değil,fakat float fiyatı inanılmaz değiştiriyor. )

FN: 700K-800K 0,00X float 1000keye kadar gidebilir fakat satmanız zor olabilir
    MW: 450-600 K FN look (0.08 float) 600 keye kadar çıkabilir
    FT: 320-420 K 0,3 float 350key , mw look olanlar 400-420 ye kadar çıkabilir
    WW: 250-280 K bana göre hepsi aşağı yukarı aynı ft lere yönelin derim
    BS: 190-200 K bana göre hepsi aşağı yukarı aynı ft lere yönelin derim floatı çok çok iyiyse 220k görebilir

Lore hakkında şunu söyleyeyim ww ve bs olanı çok çizikli olduğundan satılması pek kolay olmayabilir,tabiki bu istediğiniz key ile doğru orantılı

AWP Medusa: Yeni operasyona özel koleksiyondan gelmesi elbette bu itemi aşırı popüler yaptı fakat operasyon alan kişi sayısı fazlalığı sebebiyle oldukça bol düşüyor bu sebeple fiyatı ilk günlerine göre aşırı hızlı düştü.Özellikle tüm seviyelerinin aynı durması (parlaklık farklı) floatı anlamsızlaştırıyor ve FN ve MW fiyatlarını aşağı çekiyor.Çok iyi bir fiyat olmadığı sürece yaklaşılmamalı,operasyon bitimine yakın yatırım yapılabilir çünkü söylentiler gösteriyor ki medusa bu operasyona özel olabilir.Tabiki fiyatı yüzünden tier 1 kabul edilebilir fakat çok uyguna gelmedikçe almamakta fayda var derim.

FN: 500 K aşırı nadir olduğundan fiyatı da hayli pahalı koleksiyoner itemlerinden bir tanesi satmak amacıyla alınmamasını tavsiye ederim.
    MW: 210-220 K
    FT: 170 K
    WW: 140 K
    BS: 120 K açıkçası parlaklık harici hepsi aynıyken fazla para ödemek saçma.Parlak bir FT gayet yeterli bence.

M4a4 Howl: tier 1 itemler içindeki BENCE en güvenli yatırım.Oyundan kaldırılmış olması sebebiyle sürekli ilginin arttığı stabil bir eşya.Her zamanki gibi float önemli bunda da.Stattrak olanlarıyla alakalı notumu okumadan almamanızı tavsiye ederim.

FN:145-160K FN howlda bile çizikler olması biraz değişik bir durum.Howl konusunda oldukça bilgili olsam da burada yazacaklarımı çok uzun olacağından yazmak istemiyorum fakat özelden almak istediğiniz howl olursa yardımcı olabilirim.0.00X floatları 200key 0.000X floatları 300 key üstüne gidebiliyor fakat koleksiyonerler harici tavsiye etmiyorum geri satmanız oldukça zor. 0.04-0,02 arası az çizikli bir tanesini almanızı tavsiye ederim.Çizik kısmı ayrıca bir rehber yazılabilecek kadar uzun fakat 0.04 olup 0.02 den daha iyi duranlar mevcut bu şekilde oyunda olan nadir itemlerden.Kesinlikle bilmeden araştırmadan almayın,fazla para ödersiniz fahiş fiyatlara satılıyor bu gibi olanlar.

MW:115-125K FN look ise üst limit (0.07X float) diğer durumlarda durumuna bağlı
    FT:100-105K MW look ise üst limit (0.15X float) diğer durumlarda durumuna bağlı
    WW:90K tavsiye etmiyorum çok çizikli

Howl ile genel söyleyeceklerim az daha key bulup FN olanına yönelin aradaki çizik farkı çok fazla.Çizikler görünmüyor olabilir fakat bu FN howlun daha rahat satıldığı ve market dışı olduğundan piysasasını insanların belirlediği gerçeğiyle birleşince mutlaka FN alın derim.

Stattrak HOWL ları ise almanızı tavsiye ETMİYORUM.Valvenin saçma dupe olayından sonra fiyatları aşırı hızlı düştü,1 ay önce 600 keye hayalken FN STT şuan 420keye satmaya çalışanlar var.Sayısı arttığı için artık eskisi kadar popüler de değil.Aynı şey MW ve FT için de geçerli.

Ak47 Fire Serpent: Fire serpent açması hayli pahalıya mal olan Bravo kasasından bir parça.Özetle sırf bu sebeple bile pahalı zaten ki craftının aşırı riskli olması ( çıkacak eşya golden koi olabilir) düzenli fiyatı artan mantıklı bir yatırım haline getiriyor.FN seviyesi hakkında özel bir mevzu söz konusu bundan bahsedeceğim.Stattrak olanları için Howl ile söylediğim şeyler geçerli fakat nadirliği sebebiyle bu düşüşten howl kadar etkilenmedi.Karlı olmadıkça alınmamasını tavsiye ederim , gene de bir fiyat listesi yazacağım genel olarak.

FN: 190-210 K FN seviyesinde serpent yakın zamana kadar çok aşırı nadirdi fakat trade up contract algoritmasının çözülmesi sayesinde artık yapılabilir hale geldi.Fiyatlar aşırı hızla düşüyor bu sebeple almamak en mantıklısı.90 key maliyetle yüzde 50 riskle kontratı denenebiliyor.Koi çıkarsa -87key zarar serpent çıkarsa +100 key kar söz konusu.Youtube videoları aracılığı ile söylemeliyim ki koi çıkma şansı bence yüzde 80.

MW: market * 0,85 / 6,95 key float değeri uçlarda değilse fiyat bu şekilde
    FT: market * 0,85 / 6,95 key float değeri uçlarda değilse fiyat bu şekilde
    WW: market * 0,85 / 6,95 key float değeri uçlarda değilse fiyat bu şekilde
    BS: market * 0,85 / 6,95 key float değeri uçlarda değilse fiyat bu şekilde

Stattrak FN: aşırı derecede koleksiyoner itemi 550 key ile -495 key zarar ihtimali ile trade up denenebiliyor. Sayısı arttığından 2000-3000 key arası istense de bu fiyatı etmeyeceği , etse de satılamayacağı için pek mantıklı bir takas ürünü değil.
    Stattrak MW: 420 K + düzgün float değerine sahip olanlar daha iyi fiyatlara gidebilir
    Stattrak FT: 190 + düzgün float değerine sahip olanlar daha iyi fiyatlara gidebilir
    Stattrak WW: Max Market
    Stattrak BS: Max Market

Serpent hakkında son bir şey daha hatırlatmakta fayda var.Ft serpent genellikle dügün bir floata sahipse MW ile aynı duruyor ki MW yaklaşık olarak FN ile aynı duruyor.(muertos ve medusa gibi değil yanlız çizikler belli oluyor bunda) Özetle ticari bir kaygıyla bu eşyayı alıyorsanız FT den şaşmayın.Mw olanları hem zor satılıyor hem de aradaki farka değmiyor.FT aşağısı ise genellikle tercih edilmiyor kötü durduğundan ötürü ve fiyatını haketmiyor.

Marble Fade Karambit,M9,Bayonet: Jackpot sayesinde popüler olan bir skin daha.Chromatic Scale isimli update ile oyuna gelen Chroma bıçakları içinde özel dopplerleri saymazsak en pahalı bıçak.Ice-fire gibi popüler kombinasyolarına(mavi kırmızı),ve m9 adına red tip gibi popüler görünümlerine bulaşmamınızı öneririm,bu tarz özel skinler genelde kullanıcıya gelmiyor satması zor oluyor.

mw fiyatlarını yazma gereği duymuyorum.

Karambit: 195 K ice fire kombinasyonları 300 e kadar çıkabiliyor
    M9: 185 K red başlı olanlar + 20 KEY
    Bayonet: 140 K ice/ fire + 20 KEY

Stattrak olanları:

Karambit: 280 K + stattrak olanları oldukça değişken float , ice-fire gibi olaylar çok değiştirebiliyor piyasasını o sebeple satmadan önce teklif alın bence.
    M9: 250 K stattrak olanları oldukça değişken float , ice-fire gibi olaylar çok değiştirebiliyor piyasasını o sebeple satmadan önce teklif alın bence.
    Bayonet: 170 K stattrak olanları oldukça değişken float , ice-fire gibi olaylar çok değiştirebiliyor piyasasını o sebeple satmadan önce teklif alın bence.

Karambit Doppler: Doppler skinler Phase denilen bir sınıflandırmaya sahip.Ayrıca float değeri aşırı önemli çünkü çizikler doppler üzerinde çok belli oluyor.Phaseler arası genel olarak p2 büyüktür p4 büyüktür p1 büyüktür p2 gibi bir sıralama var.Stattrak olanları yakın bir zamana kadar 300 key üstü ederken çok fazla chroma açılması sebebiyle değer kaybetti.Genel bir değer vermeyeyim fakat p3 stattrakları 180K+ civarlarında,diğer phaseler çok sıklıkla değişiyor o sebeple teklif almanız daha akıllıca olur satmadan.

Phase 1: 150K
    Phase 2: 180K + pink galaxy denilen pembesi bol desen fiyatı 210 keylere kadar arttırabilir.
    Phase 3: 140K en popüler satılanı arada markette görmek mümkün 1040 lira civarından geliyor.
    Phase 4: 160K

Karambit Tiger Tooth:Gene Chroma koleksiyonu ile gelen en pahalı ikinci desen.Bol çizgili denilen hurafeye kanmamanızı tavsiye ederim satarken hiç bir etkisi olmuyor bunun.Düşük float olması kesinlikle makbül 0.04 üstü float almayın iyi fiyattan olmadıkça satmakta zorluk yaşarsınız.

FN: 190K-210K ( floatına göre değişiyor 0.05 civarları alt limitken 0.00X seviyesi 210 K civarlarına çıkabilir.)
    Stattrak FN: 280K + jackpot sitelerinde aşırı değerli olduğundan genelde jackpot oynayanların gözdesi denilebilir.

Karambit Fade:Oyundaki en değişken bıçakların başını çekiyor.Şahsen çok mükemmel bir teklif gelmedikçe tercih etmiyorum-aşırı değişken ve koleksiyoncu bazlı piyasası,chroma bıçakların gelmesiyle popülerliğinin düşmesi,valve dupe olayları derken piyasası son birkaç ayda çok dalgalı seyrediyor.Ayrıyetten sırf bu bıçağın onlarca patterni (deseni var).Sadece desenleri yazıp en kötüsünün kaça gittiğini yazacağım konuya bunu baz alarak diğerlerine ödeme yapabilirsiniz.

mor/pembe/sarı oranı:

30/70
    40/60
    60/40
    50/50
    70/30
    70/29/1
    70/27/3
    80/19/1
    80/20
    80/17/3
    90/10/0 true (gerçek)
    90/10/0 fake (sahte)
    90/9/1
    95/5/0
    90/7/3
    90/3/7

Buradaki oranların fazlalığından da anlayacağınıza göre tutturabilen tutturabildiğine tutturabildiği fiyata satıyor genelde.Bu işte profesyonel olmadan bir bıçağa değer vermeniz doğal olarak mümkün değil ki ben bile kendimi profesyonel hissetmiyorum.Konunun devamındaki fade guideında bunlardan bahsedeceğim fakat malumunuz risk sevmediğimden bulaşmamanız en iyisi.Ayrıyetten fake 90/10 true 90/10 ayırt edilmesi profesyonel biri için bile zor açıdan açıya değişiyor.Özetle minimum üstünde alacaksanız karşıdaki adama güvenmeniz lazım ki bu pek istediğimiz bir şey değil ticareti beyanlara göre yapmamanızı tavsiye ederim.

Minimumları ne kadar diye soracak olanlar için?

FN:190K-350K
    Stattrak FN:240K-500K

Tüm fadelerde olduğu gibi moru az pembesi bol olanı makbüldür.Fiyatlar buna göre değişmektedir fade sıralamasını buna göre yapmadım rasgele yazdım.Yani yukarıdaki sıralama rasgeledir fiyata göre değil.

M9 Fade:Karambiti bu kadar değişkenken M9 ne yazık ki fade konusunda çok değişken değil.Başlıca patternları;

100 fade / sarı halka
    95 fade / sarı halka var/sarı halka yok markete kolay kolay gelmez.
    90 fade kısaca market fade belki 3-5 key overpay
    85 fade kısaca market fade
    80 fade kısaca market fade

FN: market*0,85/6,95 key Fade - float her üst tier bıçakta olduğu gibi bunlarda da çok önemli. 140K ya kadar çıkabilir.
    MW: market*0,85/6,95 key

Stattrak:

FN: 160-190 K Fade - float her üst tier bıçakta olduğu gibi bunlarda da çok önemli.
    MW: 130-140 K

Karambit Slaughter:Oyundaki gene en çok tartışılan desenler bu eşyadan geliyor.Phoenix mi ? angel mı ? heart mı? dogbone mu ? half phoenix full diamond mı? zebra mı? derken var olmayan desenler üretilebiliyor.Kesinlikle ORTADA OLAN ve AÇIKÇA görünmeyen hiç bir şeye para ödememek , mümkünse desensiz olanını almak sizin yararınıza olur.Desenlileri hem satmak zor , hem de alıcısı az.Desensiz fiyatlarını aşağıda veriyorum.

FN: 150 K
    MW: 130-135K
    FT: market*0,85/6,95 key elinizde varsa düşünmeden marketten satın markette mw si yokken 1000 lira civarlarına gidiyor ki işin saçma kısmı mw si de bu paralara gidiyor.Görüntüsü aşırı çizikli ve hala kimin bunları marketten aldığını bilmiyorum.Daha iyisi varken niye insan kötü olanını alır ki?

Stattrak:

FN: 350 K Desen float her üst tier bıçakta olduğu gibi bunlarda da çok önemli.
    MW: 185K
    FT: 150K stattrak olmayanı hakkında söylediğim herşeyi misliyle bunun için de söylüyorum. MW tercih edilmeli.

M9 Slaughter:

FN: 140-170 K
    MW: güncel market*0,85/6,95 Key
    FT: güncel market*0,85/6,95 Key

STT:

FN: 320-350 K
    MW: 225 K bu seviyede desenler aynı karambitte bahsettiğim gibi çok önemli.
    FT: güncel market*0,85/6,95 Key Genellikle MAX markete geliyor.

Karambit Crimson Web: M9 hakkında yazdıklarıma şunları ekleyebiliriz.Özellikle karambitin desen alanı epey az olduğundan üzerinde webler ve desen daha az gözüküyor.Bu sebeple MW seviyesinde M9 ile yaklaşık aynı fiyata sahip ki oyunu genel olarak ele aldığımızda hiçbir M9 karambit kadar etmiyor bu

FN: 800-850 K
    MW: 170- 400 K floatına göre çok değişken bir bıçak floatı 0.07X seviyelerindeyse 450 lere kadar yolu var.
    WW: güncel market*0,85/6,95 Key
    BS: güncel market*0,85/6,95 Key

STT:

FN: M9 için söylediklerim aynen geçerli.Oyundaki en pahalı bıçak ve aynı zamanda en pahalı eşya ve büyük olasılıkla uzun bir süre öyle kalacak.
    MW: 350-450 K floatına göre çok değişken bir bıçak floatı 0.07X seviyelerindeyse 650 lere kadar yolu var.İşin ilginci kendisine göre daha az bulunması sebebiyle M9 daha pahalı karambit göre.

M9 Crimson Web:Crimson Web deseni özellikle MW ve FN versiyonları olarak bu bıçak için oldukça nadir bulunuyor.FN değeri aşırı koleksiyoner değeri taşıdığı için düşük floatlı MW versiyonları aşırı pahalı olabiliyor kimi zaman.Oyundaki bıçak olarak en pahalı skinlerden bir tanesi hatta direkt en pahalısı diyebiliriz.Üzerindeki webler, bunların merkezde olup olmaması gibi pek çok konuya göre fiyatı değişebiliyor.

Özellikle bu bıçakta float çok önemli bu sebeple düşük floatlıları tercih etmek satışınızı kolaylaştırır fakat düşük float olanları ucuza bulmak da pek kolay değil.

FN: Eski fiyatı 1900K civarıydı fakat dupe olaylarından sonra piyasası çok etkilendi arada 1100 civarına satmayı deneyen kişiler çıkıyor redditte.3500 USD jackpot değeri yüzünden genelde jackpot oynayanlar tercih ediyor.
    MW: 180- 300 K floatına göre çok değişken bir bıçak floatı 0.07X seviyelerindeyse 450 lere kadar yolu var.

STT:

FN: Eski fiyatı da çoktu yenisi de.Dupe olmadan çnce oyunda 3 tane olduğuna dair söylentiler vardı şu an bile en fazla 10 tane vardır tahminen.Jackpot siteleri 10000 USD olarak sayıyor fiyatını siz düşünün artık. 3XXX + key diyebiliriz referans olması açısından
    MW: 500-750 K floatına göre çok değişken bir bıçak floatı 0.07X seviyelerindeyse 850 lere kadar yolu var.

M9 Doppler:Chroma koleksiyonunun popüler bıçaklarından Doppler M9 markete düştüğünden popülerliğini ve fiyatını biraz yitirse de hala en çok satan ''tier 1'' bıçaklardan bir tanesi.Tüm dopplerler gibi float önemli çizikli dopplerler çok fazla para etmiyor.

FN Phase 1: güncel market*0,85/6,95 Key
    FN Phase 2: Max Market // 130 K

Bu bıçağın tüm varyasyonları markete geliyor genelde bu sebeple uçlarda olmadıkça float ve phase karşılığı aşırı bir ödeme yapmayın satın alırken.P2 pink galaxy yani bol pembeli olan versiyonları +10-15 Keye kadar satıcı bulabilir fakat alıcı bulması bu kadar kolay değil.

M9 Tiger Tooth:M9 Tiger tooth gene yüksek jackpot sitesi değeri ve market dışı olması sebebiyle popüler bir bıçak.Float value 0.04 üstü olduğunda çizikler bariz gözüküyor bu sebeple bu seviyenin altını almakta fayda var.

FN:140-160K
    Stattrak FN: 200-210 K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bordo_BERE -- 1 Ağustos 2015; 17:52:46 >

• Güzel konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlı konu olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel konu elinize sağlık bu konu altında sorulan sorularada cevap bulunabilir
  • yavaş yavaş geliştirilip içerik genişletilirse en iyi rehberlerden biri haline gelebilir :)

edit: Case Hardened bıçaklar,AK vs. hakkında da bi liste oluşturabilirsen sevinirim.Benim gibi birçok kişi bu case hardenedları ve piyasasını anlamamış olabilir :)

edit2: BTA ne demek biri söyleyebilir mi :( redditte trade başlığında çok sık denk geliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıfırdan -- 27 Temmuz 2015; 11:33:48 >
  • güzel konu takipteyim
  • Trade işlerin iyi gitmiyor sanırım böyle rehber yapmakla uğraştığına göre noob seni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıfırdan

yavaş yavaş geliştirilip içerik genişletilirse en iyi rehberlerden biri haline gelebilir :)

edit: Case Hardened bıçaklar,AK vs. hakkında da bi liste oluşturabilirsen sevinirim.Benim gibi birçok kişi bu case hardenedları ve piyasasını anlamamış olabilir :)

edit2: BTA ne demek biri söyleyebilir mi :( redditte trade başlığında çok sık denk geliyorum.

BTA: better than average yani ortalamadan daha iyi manasına geliyor.Örnek olması açısından FT floatı 0,38 ile 0.15 arasındadır fakat 0.21 bir floatlı bir eşya BTA kabul edilir ortalamadan iyi olduğundan.
  • güzel rehber, takip.
  • Arkadaşımın biri MW fire serpenti almıştı, kondisyonu %90'a yakındı ve mw look ft'lerle arasında farkı bulmak için çooook dikkatli baksanız anca anlıyordunuz. Yani fire serpent alanlar harbiden mw look ft olanları almalılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 27 Temmuz 2015; 13:25:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Arkadaşımın biri MW fire serpenti almıştı, kondisyonu %90'a yakındı ve mw look ft'lerle arasında farkı bulmak için çooook dikkatli baksanız anca anlıyordunuz. Yani fire serpent alanlar harbiden mw look ft olanları almalılar.

ft yuksek conditionlı yada floatlı olanlar bence mwdan daha iyi duruyor hemde okadar key vermeye gerek yok ben kendim envanter oluşturacağım zaman ft alıp dusuk float veye yuksek condlı tercih ediyorum
  • Güzel bilgilendirme konusu olmuş emeğinize sağlık.
    Fakat sadece Fade konusunda yanlışlık var.Son fade oranı %110dur.Hiç gri rengi olmamakla birlikte kalan heryer gold rengindedir.
  • güzel rehber. ellerin dert görmesin.
  • helal olsun. cok sey öğrettin eyvallah.
  • Beyler ben oyunu hiç oynamdım da bakıyorum baya pahalı fiyata satılan itemler ver bunların özellikleri nedir daha mı güçlü ender bulundukları için mi pahalı sahip olana ne kazandırıyor?
  • Merhaba hocam float oranı 0,0077 acaba ne kadar eder satarsam ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Arkadaşlar uplamış yeni gördüm konuyu,çok yararlı konu olmuş emeğinize sağlık devamını bekleriz inşallah :)
  • çok başarılı bir konu teşekkür ederiz ayrıca güncel yatırım fikirlerinizi de merak ediyorum teşekkürler :)http://forum.donanimhaber.com/m_115804538//tm.htm#115804538
  • Konu çok faydalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.