Bildirim
cs go ideal oyun ayarları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Başlama, tek tavsiyem -
neden !!! -
Bütün grafik ayarlarını low yap hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam hepsini en üşüğe getirdim, bu çalıştırma kodları falan var onlar hakkında bi fikrin var mı ? -
-novid -freq 75 -language english -tickrate 128 -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms
ne işe yaradığını boşver pro olmak istiyorsan bu kodları yaz çalıştırma kodu olarak -
Viewmodel, nişan, DPI-HASSASİYET, geniş ekran-siyah barlar vs ayarlaman lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 16 Mayıs 2017; 0:22:25 > -
adam 20fps yazmış noforce komutları falan atıyorsunuz :D oynama kardeşim 20fpsle bu oyunu bu oyunda 20 fps alıyosan malesef git mario oyna -
genel ping sorunu var mi beyler pig 130 falan 1000lere cikiyo
Ping direk net bağlantınızla alakalı hocam. Eğer wi-fi üzerinden bağlanıyorsanız dalgalanmalar olabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lickshoot
adam 20fps yazmış noforce komutları falan atıyorsunuz :D oynama kardeşim 20fpsle bu oyunu bu oyunda 20 fps alıyosan malesef git mario oyna
aşırı yardımcı oldun kardeş ,allah razı olsun ! -
Hocam 20 fps baya düşük bir değer. Grafikleri en düşüğe çekip 20 fps aliyorsanız o bilgisayarla oynamak sıkıntı yaratır,kasma hissi verir. Maalesef arkadaşların verdiği komutlarda bi işe yaramaz. Yeni bir bilgisayar alana kadar baslamamanizi tavsiye ediyorum çünkü sinirleriniz bozulabilir oyun içinde Bu arada nvidia kontrol panelinden cs go için nvidia kartinin kullanıldığına emin olun ve yeni bir sistem toplarken ekran kartindan cok işlemciye onem verin çünkü cs go source motorunu kullanan bir oyun ve bu motor gücünü islemciden daha cok alıyor. Performans için islemci>ekran kartı cs go da. Tabi 2 sininde iyisi olursa tadından yenmez :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASAP1910 -- 16 Mayıs 2017; 17:38:10 >
quote:
Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910
Hocam 20 fps baya düşük bir değer. Grafikleri en düşüğe çekip 20 fps aliyorsanız o bilgisayarla oynamak sıkıntı yaratır,kasma hissi verir. Maalesef arkadaşların verdiği komutlarda bi işe yaramaz. Yeni bir bilgisayar alana kadar baslamamanizi tavsiye ediyorum çünkü sinirleriniz bozulabilir oyun içindeBu arada nvidia kontrol panelinden cs go için nvidia kartinin kullanıldığına emin olun ve yeni bir sistem toplarken ekran kartindan cok işlemciye onem verin çünkü cs go source motorunu kullanan bir oyun ve bu motor gücünü islemciden daha cok alıyor. Performans için islemci>ekran kartı cs go da. Tabi 2 sininde iyisi olursa tadından yenmez :)
hocam i7 işlemci,8 gb ram,nvidia gt540 2 gb ekran kartı için fps anormal düşük değil mi ? bunun başka bir nedeni olmalı diye düşünüyorum .
-
Kart kötü maalesef. Islemcinin modeli bilmiyorum. W10 kullaniyorsaniz xbox uygulamasindan xbox dvr ı kapatın performans yükselecektir.
Windows 10 İse XBox DVR Kapat.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu değerlerde dust2 gibi temiz maplerde 70-80 fps sabit görmeniz lazım(smoke hariç). Mutlaka bir terslik var bilgisayarınızda akşam eve dönünce pmden yardımcı olmaya çalışırım.
Edit: Bahsettim fps değerleri low grafik ayarlarında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2to2 -- 17 Mayıs 2017; 11:2:45 >
o ekran kartıyla cs go oynanmaz kardeşim. (işlemcini yazmamışsın henüz hesaba katmadım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 17 Mayıs 2017; 12:20:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hysteria_
o ekran kartıyla cs go oynanmaz kardeşim. (işlemcini yazmamışsın henüz hesaba katmadım)
İ7 İŞLEMCİ , -
WİNDOWS 7 İŞLETİM SİSTEMİ, -
quote:
Orijinalden alıntı: 2to2
Bu değerlerde dust2 gibi temiz maplerde 70-80 fps sabit görmeniz lazım(smoke hariç). Mutlaka bir terslik var bilgisayarınızda akşam eve dönünce pmden yardımcı olmaya çalışırım.
Edit: Bahsettim fps değerleri low grafik ayarlarında.
hocam bekliyorum pmden ,sağolun şimdiden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X