Şimdi Ara

cs go için sistem toplucam. (ucuz yollu) g4560+h110+1050ti kombinesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son zamanların en çok tercih edilen f/p ürünleri olarak adlandırılan intel g4560 işlemci, msi h110 anakart, ve 1050 ti ekran kartı 3'lüsü ile sistem toplamayı düşünüyorum. bu sistemi toplayan var mı aranızda. nasıl bir verim alıyorsunuz. yada varsa sizin tercihleriniz onları da dikkate alabilirim.

• gayet güzel bir 3lü olur
  • İdeal f/p makine olur.
  • çeşitli 1050ti kartları var. hangisini tercih etmeyliyim. msi 1050 ti 4gb çift fanlı güzel cafcaflı gözüküyor hemen hemen en pahalılarından biri o. benim onu alasım var ama sistem toplama videolarında, bu test videolarında hiç kimse bu benim bahsettiğim modeli seçmemiş. genellikle geforce nin zotax ın galax ın falan tek fanlı olanı ile test yapmışlar. acaba çift fanlı da darboğaz meselesi mi mevcut niye herkes tek fanlı olan 1050 modelini öneriyor veya alıyor. bazı konularda da bu işlemci ve anakart ikilisiyle rx 470 rx480 hatta 1060 1070 gibi ekran kartları alınabilir diyorlar. ama sistem toplama videolarında alınabilecek en max kart 1050 ti modelinin olduğu söyleniyor. kafam karıştı.
  • up beyler
  • drhardware D kullanıcısına yanıt
    Ekran kartına değil de işlemci anakart ikilisine önem ver eğer csgo için sistem topluyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Ekran kartına değil de işlemci anakart ikilisine önem ver eğer csgo için sistem topluyorsan.

var mi tavsiyeniz. ama fiyati ucuk olmamali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütçe nedir?

• Güzel makine olur cs için yeter.
  • bende aynı sistemi toplicam yazın

• quote:

Orijinalden alıntı: Can Coşkun

Bütçe nedir?

bu sistemi toplayarak 2 ye kapatmak istiyorum ama verim alamicaksam 3k ya da cikabilirim. max 3.5 daha fazla vermek istemiyorum.

• 2 ile 3k 3.5k lik toplayacagim sistemler arasinda cok fark olmucaksa 2 ti alayim yani

• drhardware D kullanıcısına yanıt
    monitör dahil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Can Coşkun

monitör dahil mi?

monitöre, kasaya, güç kaynağına gerek yok.

anakart
    işlemci
    ekran kartı
    ram

4 parça alacağım. belki SSD
  • sistemi ikinci el topla. işlemciyi biraz daha eli yüzü düzgün bir şey al. CS:GO için işlemci de oldukça önemli.
  • 2.Elden toplarım ben olsam 2.5 liraya güzel sistem toplanabilir. Konu açın sistem tavsiyeleri bölümüne yardımcı olurlar.
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    2 katına toplayan var.

https://youtu.be/5uRrfzGZlic

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.