Şimdi Ara

CS:GO için sistem gereksinimleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim CS:GO almak için neredeyse tüm sistem gereksinimlerim tutuyor fakat CS:GO için minimum Intel Core 2 Duo E6600 / AMD Phenom X3 8750 veya benzeri işlemci türü gerekiyormuş,tavsiye edilen ise Intel Pentium Dual Core E5700 3.0 GHz veya AMD Phenom 8750 işlemci'ymiş benim bilgisayarımda özellikler kısmına gelince işlemcimde bu yazıyor;Intel Core 2 Duo CPU E6750 2.66GHz oyun içinde herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? düzgün bir şekilde oynayabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irelia Sucks -- 17 Nisan 2016; 14:04:43 >

• Genelde sistem gereksinimlerinin altında olan donanımlarla oyunlar rahat bir şekilde oynanabiliyor muhtemelen sorun çıkarmıyacaktır ayarları kısmak şartıyla.
  • korsan indirip dene, çalışırsa orjinalini alırsın
  • Sorun çıkmaz büyük ihtimal.Zaten sistem gereksinimleri en düşükte 60 fps oynamak için ayarlı siz 30-45 arası rahat oynarsınız.
  • Merhabax kullanıcısına yanıt
    selamlar öncelikle,benim bilgisayarımın özellikleri internetten cs:go 2016 sistem gereksinimleri diye arattığımda tavsiye edilen gereksinimleri karşılıyor fakat işlemci olarak Intel Core 2 Duo E6600 istemekte ben ise Intel Core 2 Duo E6750'ye sahibim öğrenmek istediğim bu iki işlemciden hangisinin daha iyi olduğuydu anlıyorsanız bu ikisi arasındaki farkta yardımcı olur musunuz?
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    elinde var ise linkini verebilir misin nereden indireceğime dahil?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BABA_PARASI_YİYEN

selamlar öncelikle,benim bilgisayarımın özellikleri internetten cs:go 2016 sistem gereksinimleri diye arattığımda tavsiye edilen gereksinimleri karşılıyor fakat işlemci olarak Intel Core 2 Duo E6600 istemekte ben ise Intel Core 2 Duo E6750'ye sahibim öğrenmek istediğim bu iki işlemciden hangisinin daha iyi olduğuydu anlıyorsanız bu ikisi arasındaki farkta yardımcı olur musunuz?

Aleyküm selam.
    İki işlemcinin de özelliklerine baktım E6750 diğerine göre biraz daha iyi gözüküyor ama araların da pek bir fark yok gibi.Yani sizin bilgisayarınız rahatça oyunu oynatır diye düşünüyorum.
  • Hocam google'a yaz çıkar, link paylaşımı yasak bu sitede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 18 Nisan 2016; 16:46:52 >
  • benim sistem özelliklerim tutuyor fakat fps çok düşük i7 işlemci 4 çekirdek 2.4-3.3
  • quote:

Orijinalden alıntı: demeter07

benim sistem özelliklerim tutuyor fakat fps çok düşük i7 işlemci 4 çekirdek 2.4-3.3

işlemciniz hangi nesil ?
  • demeter07 kullanıcısına yanıt
    Bunun sebebi oyunun onboard ekran kartından açılması olmasın?
  • burak2700 B kullanıcısına yanıt
    geçen sene alırken son nesildi 3. ya da 4. nesil tam bilmiyorum
  • bunun çözümü yok mu hocam peki, dediğin gibi olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.