Şimdi Ara

Cs go icin mouse onerisi lazim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Butce max 200 tl. Zowie ler 300 olmus en az. Steelseries rival 300 de 280 tl civari. Grisi 200 tl ye bulunuyor ama gri ilr siyah farkli mi acaba. Bir de markaya para vermek istemiyorum msi gm 40 falan buldum 147 lira civarina. Fakat kullanan görmedim hic. Suan g300s var ve hem optigi bozuk hem tusa basmiyor bazen. Ve mouse u hizli cevirince imlec asagi falan iniyordu g300s ile. O yuzden optik onemli qck heavy ile kullanacagim. G300s ile havaya flash atip geri donuyordum. Sonra onumu donemiyordum tekrardan bu optik yuzunden :D

Edit : arkadaşlar sanirsam g300 yüzünden ellerimde de problem olustu. Bazen mousu tutarken bile orta parmagimin oldugu kemik kismi agriyor. Elin ust tarafi..
    sag el icin ergonomik olmasina onem gosteriyorum. Oneriler için simdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fireindahole -- 12 Ocak 2017; 16:10:19 >

• hocam bende g300s kullanıyorum g402 öneririm alacağım yakinda

Istanbul da mouse lari test edebilecegim yer car mi ? Ona gore secip alayim. Bu arada Hayatimda hic amazonu kullanmadim. Kart vs islemlerde sikinti olmaz dimi ? Ne kadar sürede gelir ?
  • Sagol oneri icin fakat logitech e bu g300s den dolayi soğuk hissetmeye basladim. Neredeyse elimin Sağligini kaybettim. G402 fotografina falan baktim da fps icin uygun olup olmadigina karar veremedim.
    G402 FPS oyunları için üretilmiş bir mouse'dur. G300S ile aralarında ciddi fark var. kendi açımdan konuşayım g402 denediğimde elime mükemmel oturdu yakın zamanda almayı planlıyorum.. bu fiyat aralıgında rival 300, g303 gibi modellerde var fakat bana uymadığı için şimdilik G402'de karar kıldım. öneririm.
    Asus z77 pro || Intel I7 2600k 4.2ghz || Sapphire RX 580 Nitro+ 8gb || Crucial Ballistix Sport 16GB || Toshiba TR200 240gb SSD || Aerocool Xpredator White Edition || Steelseries Rival 700 || Logitech g910 Orion Spectrum || SteelSeries Arctis 7 White Edition || Asus VN247h 1ms 75hz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun icin oneri
    8 ay önce açıldı
    Bu programi ariyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam merhaba,

Zowie EC2-A kullanıyorum. Elinin boyutunu bilmiyorum ama mükemmel bir mouse. SS Heavy Mousepad ile besliyorum. On numara ikili oldular. Amazon.com da fiyatı $60. Bende amazondan satın almıştım. İnşallah uzun süreler kullanırım. Yanında yedek skatez de geliyor kutu içerisinde.

Mouse tak çalıştır özellikli. Dpi ayarlarını mouse altındaki tuştan değiştiriyorsun. Optiği 3310 çok kaliteli bir optik. 200 lira bütçen var bence hiç çöpe atma başka bir mouse alarak.

Linki de burada :https://www.amazon.com/Zowie-Ergonomic-Optical-Gaming-Mouse/dp/B00S9SH7V0
    || ASUS ROG SWIFT PG248Q 24" 1080p 1MS 180Hz G-SYNC || ASUS Z370 ROG MAXIMUS X APEX || INTEL Core i7 8700K || ASUS ROG STRIX 1080 Ti 11GB OC EDITION 352Bit GDDR5X || GSKILL TridentZ RGB Series 16GB DDR4 3000Mhz CL15 || CORSAIR H115i 280mm Extreme Performance || SAMSUNG 960 EVO 250 GB M.2 SSD 3200/1500 || SAMSUNG 860 EVO 500 GB SSD || Western Digital 3.5" 1 TB Caviar Blue SATA 3.0 7200RPM 64MB || CORSAIR Graphite 780T White || EVGA Supernova 850 G2 80 GOLD Full Modüler || BENQ ZOWIE EC2 2020 Mouse || BENQ ZOWIE Camade II || STEELSERIES QcK Heavy MousePad 6mm || CORSAIR VOID USB RGB 7.1 White Gaming Headset ||

• Can Coşkun kullanıcısına yanıt
    Sagol onerin icin. Amazonu hic kullanmadim daha once ve 30 euro ustu vergi istiyor artik. Fiyati 200 tl ye mi gelir hala ? Ve kac gun surdu senin siparişinin gelmesi ?
    Ben kimsenin canını yakmadım,Onlar benim ateş olduğumu bile bile geldiler.

• G502 kullanıyorum gayet memnunum 30€ limit ve kuru düşününce amazondan 200 TL ye alamayabilirsin ama Türkiye'den G402 ye bakabilirsin.

Orijinalden alıntı: Commiss4r

G502 kullanıyorum gayet memnunum 30€ limit ve kuru düşününce amazondan 200 TL ye alamayabilirsin ama Türkiye'den G402 ye bakabilirsin.

herkes g402 yi övdü. alsam mı acaba diye düşünüyorum. araştırayım biraz sonuçta bozuk mouse ile oynuyorum amazon u bekleyemem :D sağol önerin için

• mouse'un sensörü cartı curtu istediği kadar iyi olsun en önemli şey eline oturmasıdır eline oturmazsa çok sıkıntı yaşarsın. g402'in daha eli kavrayan bi yapısı var rival 300'e nazaran. eline oturursa rival 300 alabilirsin 2side kaliteli mouselardır

Amazon'dan al, ama Gameekstra falan bak, uygun fiyata gelebilir Amazon'a göre.

Şu 30€ muhabbetini bilmiyordum 3 gün önce başlamış. Amazon.de için bahsediyorlar. Amazon.com $ üzerinden alışveriş yapıyordu .com için de mi geçerli bu durum ?

Eğer .com içinde geçerliyse 225tl' den çok daha pahalıya gelebilir.

Ec2-a orta eller için çok uygun.
    || ASUS ROG SWIFT PG248Q 24" 1080p 1MS 180Hz G-SYNC || ASUS Z370 ROG MAXIMUS X APEX || INTEL Core i7 8700K || ASUS ROG STRIX 1080 Ti 11GB OC EDITION 352Bit GDDR5X || GSKILL TridentZ RGB Series 16GB DDR4 3000Mhz CL15 || CORSAIR H115i 280mm Extreme Performance || SAMSUNG 960 EVO 250 GB M.2 SSD 3200/1500 || SAMSUNG 860 EVO 500 GB SSD || Western Digital 3.5" 1 TB Caviar Blue SATA 3.0 7200RPM 64MB || CORSAIR Graphite 780T White || EVGA Supernova 850 G2 80 GOLD Full Modüler || BENQ ZOWIE EC2 2020 Mouse || BENQ ZOWIE Camade II || STEELSERIES QcK Heavy MousePad 6mm || CORSAIR VOID USB RGB 7.1 White Gaming Headset ||
  • Merhaba dostum bütçen oldukça iyi mouse konusu cok sıkıntılı bır konu ozellıkle cs go ıcın yapancı forumlara bakarsan youtube vıdeoları fılan yardımcı olur ama kafanı cok karıstırabılır de bazı arkadaslar bunu al gerısı çöp şundan başkası para etmez vs. çok içi boş yorumlar cs go gibi oyunda mantıklı bir arkadasımız yazmıs yok adns 3310 3360 vs sensor bir yere kadar oncelık eline oturmasıdır o yüzden sensor ısıne hıc bulasma optik olması ve güncel sensor olması yeterlı ki güncel olmasa yanı g300 yanlış hatırlamıyorsam 3050 serisi sensordu o bile iyi kotu iş görür.tutuşun g300 kullandıgına göre buyuk ıhtımal baş parmak ve yuzuk parmagını yanlardakı bosluklara tam oturtarak tutuştur ben de kullandım bir süre biliyorum hafif kucuk bir mouse, çift ele uygun bir mouse belki sana garip gelecektir(çift elden kastım sensei gibi iki tarafı da aynı) ama alışırsan en rahatı bu tipler rival deathadder ec2-a gibi modeller sag el için o da tercih meselesi tabi ben pek yapamıyorum palm tutuyorum ben yanı elim tam oturuyor mouse uzerıne yuzuk ve serce parmaklar tam acık yandan hafıf tutuyorum elim sarıyor yani.sürekli değiştiriyorum ben de şuan sensei raw var rubberized modeli cok da memnunum lazer sensor oldugu halde ama yakın zamanda ben de za11 veya 12 ile dğiştirmeyi planlıyorum.sana daha net cevap verebılmek ıcın bence elin kac cm boy ve genıslık boyu olcerken bılektekı çizgiden ölç en cok onemlı degıl ama benım elım mesela genıs dar farelerde yuzuk ve serce parmak tasıyor cok mousepade surtunce rahatsız oluyorum.bu olculerı yaz fareyı tam olarak nasıl tuttugunu anlatabılırsen bu bütçeye tam ıstedıgın gıbı bırseyler alabılırsın.bıde bence onemlı kac dpı ve sensle oynadıgını da merak edıyorum cunku kullandıgın sens tutusunu dırekt etkılıyor.her turlu mouse kullandım hepsını deneyımledım satınaldım sonra sattım takas ettım fılan aklıma ılk gelenler bunlar arada kacırdıgım da olabılır.

g300, thermaltake azurues, ss kinzu v2 pro, microsoft wmo, log g400s, log g100s, microsoft intellimouse optical 1.1, razer deathadder chroma, ss rival 300(siyah rubberized), zowie fk2 2016 kasa, ss sensei raw(rubber)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.