Şimdi Ara

CS GO İÇİN EN İYİ KULAKLIK VE MAUSE YARDIM (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
22.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu an SteelSeries Siberia v2 CS:GO ile birlikte Creative X-Fi Surround 5.1 ses kartı kullanıyorum. 1.5 öncesine dek siberia ses kartı ile kullanıyordum. O 7.1 di. Bu ise 5.1 bu sebeple randıman alamıyorum. Fakat kulaklık konusunda speaker ların malzemesi ve genişliği önemli diye düşünüyorum. Plantronics ten pek çok model kullandım. Ses iyi almak ve kullanım rahatlığı açısında SteelSeries daha iyi olduğunu düşünüyorum. V2 düşünüyorsanız iyi bir tercih olabilir. DSP500 ~ GameCom Pro1 ve o jenerasyondan ses kartsız modellerin kasa yapıları oldukça rahattı. Başın üst kısımında esnek plastik "dil" benzeri parça olurdu. SteelSeries V2 de o parça, örneğin dsp500 dekine göre tamamen bağımsız halde ve çok daha rahat. Kulaklık hoparlorleri daha geniş. Ve süngerlerde geniş. Kesiklikle kulağı tamamen içine alıyor. DSP500 gibi kasalarda(sennheiser eski modelleri gibi) süngerler kulak kepçesi dahil tüm kulağı bastırıyordu... Bu nedenle çok rahat. 50mm hoparlorlere sahip. Bu sebeple 7.1 sesi daha iyi kaldıracağı kanaatindeyim.

Giriş kısmında belirttiğim sıkıntım ile ilgili açıkçası keşke ses kartını satabilsem tekrar siberia ses kartı alsam diyorum. Henüz elden çıkaramadım açıkçası.

• Arkadaşlar kulaklık olarak siberia v2 frost blue ses kartlı aldım mause olarak razer deathadder2013 aldım cs go oynayan arkadaşlar özelden mesaj atın beraber rekabetçi girebiliriz
  • Zowieec2 steelseries siberia elite

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulaklık olarak steelseries siberia v2 baya iyidir, çoğu profesyonel oyuncu bu kulaklığı kullanıyor.
    mouse ise steelseries sensei işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

quote:

Orijinalden alıntı: SALIGIA

quote:

Orijinalden alıntı: devilseaaa

Evet arkadaşlar öncelikle herkese buradan merhaba.Ben profesyonel olarak 4-5 yıldır counter strike oynuyorum ve bundan sonra işi dahada ciddiye koyup 5v5 takımı oluşturucağız.Fakat benim daha iyi olabilmek için bildiğiniz gibi ekipmanlara ihtiyacım var.Şu anda aklımda Öncelikle kulaklık ve sonrada mause var.Arkadaşlar çok araştırdım ama pek çok bilgim olmadığı için en iyi hangisi bilmiyorum lütfen arkadaşlar benim için 5 dksı olan birisi bu işlerden anlayan birisi piyasadaki en iyi kulaklık ve mausenin hangisi olduğunu söyleyebilirmi lütfen arkadaşlar çok kararsızım aklımda bu kulaklık var ama daha iyisi varsa onu alıcamhttp://www.gameekstra.com/Steelseries-Siberia-V2-CSGO-Edt-Kulaklik,PR-3381.html lütfen yardımcı olun. (CS:GO İÇİN)

Alakasız olacak, sinirleneceksin ama eğer yazmazsam içimde kalır. Profesyonellik yaptığın işten para kazandığın zaman olur. Ya da o işte uzmanlaşmış olman gerek kendine profesyonel diyebilmen için. Eğer ki senin işi şimdi ciddiye aldığını düşünürsek 5 yıldır profesyonel olmadığın kanaatine rahatlıkla varılabilir.

kaynak: tdk

Alakasız değil haklısın... Üstelik + olarak TR'deki üst düzey oyuncuların gözünde profesyonel olabilmen için Yurtdışına en az 1 kere çıkmış olabilmen gerekir.
    Aksi taktirde TR'de ki turnuvalardan Mouse, Klavye kazanıp kendini profesyonel oyuncu ilan edemezsin..
    Hadi bunuda geçtim daha takımın yokken nasıl profesyonel oyuncu oldun?

Konuya dönelim:
    Mouse: Steel Series önerdiğim mouse'lar: Rival, Sensei, Ikari. ||| Zowie: FK |||
    Mouse Pad: Steel series QCK+ Large düz siyah olsun.
    Klavye: Önemli değil Microsoft ele uygun düzgün bir modeli olsa yeter. (Tepki süresi düşük olsun ve kablolu olsun.)

Kulaklık Önemli değil.. Çoğu profesyonel oyuncu kulak içi kulaklık takıp üzerine ses geçirmez kulaklık takar turnuvalarda.
    Kulaklık olarak seni idare edebilecek birşey alsan yeterli olacaktır...
    Forumun 2.el bölümüne bakıp mikrofonu olan, fazla bass vurmayan adam gibi bişey al yeter.

Hocam neden kulakiçi kulaklık üstü normal kulaklık takıyorlar? Ne bileyim hyperx cloud 2, siberia v2 gibi kulaklıkları direk taksalar daha iyi ses kasmazlar mı?

• devilseaaa kullanıcısına yanıt
    asdhasghd profesyonel oyuncuyum diyip daha takımı olmayan adam seni de unutmadık. 5 ay önce girmişin en son foruma mesajı görürsen bir pm at durumunu merak ettim.
  • sen ne stalker adamsın ya :D
  • Born2Kill35 kullanıcısına yanıt
  • Konu da neler dönüyor tam okumadım ama reisin 1v1 e çağırması hiç güleceğim yoktu pro man kim tutar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.